پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶
فرماندار زاهدان گفت: 40 درصد از سطح شهر زاهدان فاقد شبکه آب شرب و66 درصد از معابر و خیابان‌های آن خاکی یا نیازمند به ترمیم دارد بطوریکه آسفالت این معابر 700 میلیارد تومان اعتبار( معادل بودجه 12 سال شهرداری این شهر) نیاز دارد.

شعارسال : مجتبی خانجانی در جلسه شورای اداری این شهرستان که شنبه‌شب با حضور استاندار سیستان و بلوچستان در محل این فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: مرکز بزرگ‌ترین استان کشور که بر پیکر خود رنج‌ها و دردهای زیادی را احساس می‌کند 16 مدرسه خشتی و گلی، 80 کلاس درس بدون میز و صندلی، 1240 هکتار بافت فرسوده شهری و 9 محله هدف در حاشیه‌نشینی دارد.

وی با اشاره بر عدم تحقق 40 درصد از سرانه آموزشی در افق طرح آموزش‌وپرورش در شهرستان زاهدان، گفت: 40 درصد از سطح شهر زاهدان فاقد شبکه آب شرب و66 درصد از معابر و خیابان‌های آن خاکی یا نیازمند به ترمیم دارد. علاوه بر این شهرستان زاهدان شش شهرک متصل و منفصل شهری بدون تأمین سرانه‌های عمومی و زیرساخت‌های متناسب با جمعیت مستقر خود دارد.

این مسئول ابراز امیدواری کرد با تصویب شورای راهبری شهری، همکاری بین بخشی دستگاه‌های استانی و تخصیص اعتبارات مناسب و موردنیاز برای اجرای پیش‌نویس سند جامع توسعه و عمران زاهدان، گامی بلند بر سرعت بخشیدن به آهنگ تحول و رشد با کمک و حمایت استانداری برداشته شود.

وی سند توسعه و عمران زاهدان را سندی بر پایه انجام کارهای کارشناسانی عنوان کرد و گفت: این سند پس از برگزاری چندین جلسه با حضور دستگاه‌های استانی، کارشناسان، اندیشمندان و ریش‌سفیدان برای توسعه زاهدان اولویت‌بندی شده است.

خانجانی بابیان اینکه در تنظیم این سند، برنامه محوری و انسجام موضوعی و موضعی ملاک عمل قرارگرفته است، افزود: علاوه بر این، نگاه جامع اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی را نیز مبنای سنجش و تدوین آن قرار داده‌ایم البته این سند بر اساس اولویت‌های زیرساختی بوده که می‌توان آن را فازهای نخست و دوم اجرا دانست.

رئیس شورای اداری زاهدان در بخش دیگری با اشاره به برخی نیازهای در اولویت شهری در زاهدان، بیان کرد: شورای اداری شهرستان معتقد است که اگر قرار باشد پروژه‌های تعریف‌شده بر اساس روال عادی خود اعتبار دریافت کند، بین 15 تا 20 سال برای تکمیل آن‌ها زمان لازم است، آنگاه با ترمیم و اصلاح این طرح‌ها و پروژه‌ها مواجه خواهیم شد.

فرماندار زاهدان دولت را درگیر تنگناها و محدودیت‌های بسیاری خواند و البته گفت که استانداری سیستان و بلوچستان از این تنگناها به‌عنوان فرصت برای توسعه ایجاد کرده و می‌کند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان ، تاریخ انتشار یکشنبه 08 آذر 1394 : کد مطلب : 5-5914-949 : www.sb.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین