پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۸۲۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۳
در پروژه های حصار اول و حصار دوم اقداماتی انجام گرفته است و مهمترین اقدامی که باید صورت بگیرد در بحث هشتی ورودی است که اکنون شروع شده است و سپس از همه مهمتر بخش حاکم نشین ارگ بم هست که تا عید نوروز پس از ۱۳ سال افتتاح می شود.
شعار سال: مهندس فرهاد عزیزی مدیرکل دفتر امور پایگاههای جهانی کشور گفت: اولین هدفم از حضور در بم برای بازدید از روند پیشرفت پروژه های میراث فرهنگی بود چراکه با توجه به نزدیک شدن به عید نوروز باید آمادگی های لازم برای حضور مردم فراهم شود.

وی افزود: در ارگ قدیم و در کل پایگاه های میراث جهانی در نظر داریم نوروز متفاوتی داشته باشیم و آثار ثبت جهانی را برای بازدید عید آماده کنیم.

این مسئول در پاسخ به چرایی پرداخت نامنظم حقوق کارگران ارگ قدیم و تعویق های چند ماهه در این زمینه اظهار داشت: چون کارگران و کارمندان پایگاه های میراث جهانی از محل اعتبارات عمرانی حقوق می گیرند، امسال با توجه به اینکه این اعتبارات دیر تخصیص داده شد این مشکلات بوجود آمد اما با رایزنی هایی که ظرف دو ماه گذشته انجام گرفته است تلاش می کنیم این مساله بوجود نیاید.

عزیزی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به عدم رضایت مردم و مسئولین شهرستان بم از مدیر فعلی پایگاه میراث جهانی ارگ قدیم برنامه ای برای تغییرات در این زمینه دارید، گفت: در این زمینه نیاز به بررسی وجود دارد.

مدیر کل پایگاه های جهانی میراث فرهنگی کشور همچنین پس از بازدید میدانی از پروژه ها در جمع خبرنگاران افزود: خوش بختانه طبق برنامه ریزی انجام گرفته کارها خوب پیش می رود و در پروژه های حصار اول و حصار دوم اقداماتی انجام گرفته است و مهمترین اقدامی که باید صورت بگیرد در بحث هشتی ورودی است که اکنون شروع شده است و سپس از همه مهمتر بخش حاکم نشین ارگ بم هست.

وی در ادامه گفت: بخش حاکم نشین که در زلزله سال ۸۲ دچار آسیب های زیادی شده بود الان بهبود پیدا کرده و بخش هایی از آن بازسازی شده است و امیدواریم تا عید به یاری خدا این بخش را به چرخه بازدید مردم بیاوریم.

عزیزی با اشاره به اعتبارات جدید ارگ بم گفت: با پیگیری مدیران استانی امسال اعتبارات جدیدی به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان به ارگ بم مصوب شده است که امیدواریم بخشی از آن تخصیص پیدا کند که علاوه بر کارهایی که در ارگ بم انجام گرفته است بایستی اقداماتی برای منظر فرهنگی بم و داخل شهر بم هم انجام بگیرد و زیرساخت هایی برای گردشگران فراهم گردد.

این مسئول در خصوص پایگاه کویری بیابان لوت بیان داشت: تنها ورودی به بیابان لوت متعلق به شهداد است و ما در استان بجز این ورودی، ورودی دیگری پیش بینی نکردیم و با پیگیری نماینده مردم بم، نرماشیر، فهرج و ریگان و عزمی که در مردم فهرج ایجاد شده است پیگیر هستند که این زیرساخت در فهرج هم ایجاد شود لذا در حال بررسی هستیم که اگر بتوانیم با همکاری استان امکاناتی را فراهم کنیم حتما این کار را انجام دهیم.

وی تاکید داشت: در صورت تخصیص پیدا کردن اعتبارات مصوب دولت در خصوص بم و منظر فرهنگی آن در نظر داریم بخشی از آن را به بناهایی مانند حنا سایی و خانه عامری ها و از این قبیل اختصاص دهیم.

مدیر کل دفتر امور پایگاه های میراث جهانی کشور در پایان گفت: در خصوص حقوق کارگران ارگ قدیم به دلیل اینکه تا پایان عید امسال اعتبار گرفته ایم دیگر شاهد بی نظمی در پرداخت ها نخواهیم بود اما پس از باید پیگیری هایی برای سال جدید صورت گیرد که به یاری خدا نگرانی وجود نخواهد داشت و مهندس باقری به عنوان مدیر اجرایی این مجموعه در بم انتخاب شده اند.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی آرگ نیوز، تاریخ انتشار:7 بهمن 1395، کد مطلب: -، www.argnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
0
0
خوب گفتی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین