شعار سال: متخصصان تغذيه براي جلوگيري از تشنگي و
گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان هشت ماده غذايي و نوشيدني را توصيه مي كنند:
١- نوشيدن
آب ميوه هاي مخصوص هر منطقه مثل تمرهندي،زردآلو ، آب و سرشير كه باعث عدم تشنگي در
روز مي شود.
٢- خوردن
ميوه هايي با پوست كلفت و پر آب مانند هندوانه ، طالبي ، كيوي و آناناس
٣- سبزيجات
به دليل داشتن مقدار مناسبي آب گزينه هاي مناسبي براي رفع تشنگي است
٤- خوردن
سه عدد خرما و نصف فنجان آب يا شير كم چرب موقع افطار
٥- غذاهاي
غني شده با سبزيجات
٦- آش
مخلوط از سبزيجات پخته از بهترين غذاهاي ماه رمضان است كه هم جسم را سيراب مي كند
و هم مانع تشنگي مي شود.
٧- خوردن
وعده هاي غذايي كم و با فاصله بعد از افطار
٨- نوشيدن
آب و آبليمو به مقدار كافي در سحر براي جلوگيري از تشنگي مفید است
چه چيزهايي را مصرف نکنیم ؟
همانطور كه خوردن بعضي مواد غذايي در ماه رمضان توصيه مي شود،نخوردن يا
كم خوردن بعضي مواد غذايي ديگر نيز توصيه مي شود مثل نمك با غذاهاي پر ادويه و
نوشيدني هاي گاز دار كه باعث خشكاندن آب بدن مي شود.
همچنين پرهيز در مصرف چاي ، قهوه
و شيريني ها در افطار موجب تشنگي
در طول روز مي شود.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جامعه خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار 9 خرداد 96، کد مطلب: 477507: www.alef.ir