پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۴۶۰۷
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۹
هشت ماده غذايي و نوشيدني را که براي جلوگيري از تشنگي و گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان توصيه مي كنند.

شعار سال: متخصصان تغذيه براي جلوگيري از تشنگي و گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان هشت ماده غذايي و نوشيدني را توصيه مي كنند:

١- نوشيدن آب ميوه هاي مخصوص هر منطقه مثل تمرهندي،زردآلو ، آب و سرشير كه باعث عدم تشنگي در روز مي شود.
٢- خوردن ميوه هايي با پوست كلفت و پر آب مانند هندوانه ، طالبي ، كيوي و آناناس
٣- سبزيجات به دليل داشتن مقدار مناسبي آب گزينه هاي مناسبي براي رفع تشنگي است
٤- خوردن سه عدد خرما و نصف فنجان آب يا شير كم چرب موقع افطار
٥- غذاهاي غني شده با سبزيجات
٦- آش مخلوط از سبزيجات پخته از بهترين غذاهاي ماه رمضان است كه هم جسم را سيراب مي كند و هم مانع تشنگي مي شود.
٧- خوردن وعده هاي غذايي كم و با فاصله بعد از افطار
٨- نوشيدن آب و آبليمو به مقدار كافي در سحر براي جلوگيري از تشنگي مفید است

چه چيزهايي را مصرف نکنیم ؟

همانطور كه خوردن بعضي مواد غذايي در ماه رمضان توصيه مي شود،نخوردن يا كم خوردن بعضي مواد غذايي ديگر نيز توصيه مي شود مثل نمك با غذاهاي پر ادويه و نوشيدني هاي گاز دار كه باعث خشكاندن آب بدن مي شود.

همچنين پرهيز در مصرف چاي ، قهوه و شيريني ها در افطار موجب تشنگي در طول روز مي شود.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جامعه خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار 9 خرداد 96، کد مطلب: 477507: www.alef.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین