پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۸۳۰۷۵
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۰

نخستین دانشجوی دکتری مشترک دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه تورین ایتالیا فارغ التحصیل می‌شود

حمد فدوی مزینانی با دفاع از رساله پایان نامه خود به عنوان نخستین دانشجوی مشترک دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه تورین ایتالیا فارغ التحصیل می شود.

شعار سال: مدیر گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری گفت: محمد فدوی مزینانی با دفاع از رساله پایان نامه خود به عنوان نخستین دانشجوی مشترک دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه تورین ایتالیا فارغ التحصیل می شود.

جواد باعدی افزود: مزینانی، اولین دانشجوی دکتری مشترک این دانشگاه و دانشگاه تورین ایتالیا است، که پس از انعقاد تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه تورین ایتالیا به این دانشگاه اعزام شده است.

وی ادامه داد: این دانشجو به مدت یکسال (از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷) در دانشگاه تورین ایتالیا بر روی پروژه پایان نامه دکترای خود در رشته ی فیزیک هسته ای تحقیق و پژوهش کرد.

باعدی با اشاره به اینکه موضوع پایان نامه این دانشجو«توسعه ابزارهای نو آورانه در درمان سرطان با ذرات پر انرژی» است، اظهار کرد: در این پایان نامه بر روی ساخت یک شمارنده ذره برای شمارش ذرات در نرخ گیگا هرتز جهت افزایش دقت سیستم تحویل دوز در درمان سرطان با ذرات باردار بوده وپردازش سیگنال های خروجی سنسور UFSD (که به عنوان شمارنده انتخاب و آزمایش شده است ) تحقیق و پژوهش شده است.

مدیر گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه استادان راهنمای این دانش آموخته، پروفسور چیریو( Roberto Cirio) از دانشگاه تورین ایتالیا و دکترعلی اصغر مولوی از دانشگاه حکیم سبزواری می باشد، یادآور شد: همچنین پروفسورAmedeo Staiano به عنوان داور در این جلسه دفاع حضور خواهند داشت.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری علم و فناوری، تاریخ انتشار 4 مهر 96، کد مطلب: 37086، www.stnews.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین