پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۴۴۰۳
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
مدرس و پژوهشگر تئاتر با ذکر اینکه چشم انداز امیدوار کننده شغلی برای فارغ التحصیلان هنرهای نمایشی کشور وجود ندارد گفت: این مشکل برخاسته از دو عامل نبود جایگاه عرضه هنر و نهادینه نشدن تئاتر به عنوان کالای فرهنگی برای مخاطبان است.

شعار سال: رحمت امینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وضعیت دانشجویان تئاتر و حضور در عرصه هنرهای نمایشی دارای وجوه بسیاری برای بررسی است. فارغ التحصیلان این رشته ها حتی در مقاطع بالای تحصیلی به عنوان دانش آموخته ای که هنری را فراگرفته چشم انداز شغلی و کاری ندارند.

او خواستار ایجاد زیرساخت ها برای حضور فارغ التحصیلان رشته هنرهای نمایشی شد
وی با بیان اینکه این افراد به دلیل نبود فضای فعالیت در عرصه هنرهای نمایشی به کارهای دیگری روی آورده اند خاطر نشان کرد: برخی از این افراد پس از سالها تحصیل مشاغلی را که به هنر ربطی ندارد برگزیده اند در حالی که به تئاتر علاقه بسیاری دارند.
عضو کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: عده ای دیگر با تلاش های فراوان به گروه های نمایشی می پیوندند که این تعداد بسیار اندک هستند و گاه شاید نتوانند در این عرصه باقی بمانند.
وی افزود: تعداد بی شماری از دانشجویان در دانشگاه به ویژه غیردولتی جذب می شوند که فضای هنرهای نمایشی نمی تواند این افراد را در خود بپذیرد.
امینی با تاکید بر اینکه زیرساخت ها طی سال های متمادی فراهم نشده است اظهار کرد: در حال حاضر نمی توانیم با یک راهکار این مشکلات را رفع کنیم اما اولین اقدام برای سامان دادن به این وضعیت کمتر شدن جذب دانشجویان طی سال های آینده بر اساس یک دستورالعمل است.
وی با اشاره به سند توسعه برای تئاتر که به سرانجام نرسید خاطرنشان کرد: در سند توسعه از وزارت خانه هایی مانند علوم و تحقیقات و آموزش و پرورش تا از پتانسیل فارغ التحصیلان رشته های هنرهای نمایشی برای تعلیم و تربیت استفاده کنند.
وی افزود: در تئاتر کاربردی افراد می توانند در تحصیل دانش آموزان و کارمندان سازمان های دیگر کمک رسانی کنند که در این حالت هم فارغ التحصیلان می توانند از آموخته های خود استفاده کنند و هم نهاد ها از تخصص این افراد بهره مند شوند.
وی گفت: هنر تئاتر برای مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آخرین اولویت است در میان مسئولان ، تئاتر هراسی وجود دارد که بر آمده از ناآگاهی نسبت به این حوزه است.
وی افزود: بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان نهاد تصمیم گیر به تماشای تئاتر ننشسته اند و به همین دلیل به دلیل ناآشنایی با این حوزه تصمیمی به نفع این هنر نمی گیرند.
وی خاطر نشان کرد: نشانه های یاس و ناامیدی از آینده شغلی در میان دانشجویان تئاتر از همان هفته های اول قبولی در این رشته دیده می شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی ، تاریخ انتشار آذر 96، کدمطلب:82740414، www.irna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین