پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۶۵۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
جزییاتی از پرونده روانپزشکی محمد رضا پهلوی و پسرش در سیا در رابطه با دوره های افسردگی شاه، آیا هیچ گاه آنقدر شدید بوده است که به طور چشمگیری با کار رهبری وی تداخل داشته باشد؟

شعار سال: در رابطه با دوره های افسردگی شاه، آیا هیچ گاه آنقدر شدید بوده است که به طور چشمگیری با کار رهبری وی تداخل داشته باشد؟

اسناد لانه جاسوسی نشان از آن دارد که شاه پرونده قطوری از مشکلات روانی و افسردگی های حاد داشته است که سازمان سیا این پرونده را نگهداری و تکمیل می کرده است. در یک سند سری حساس، وزارت خارجه آمریکا از سفیر خواسته است که در تکمیل این پرونده به سازمان سیا کمک کند:

سرّی حساس

آقای سفیر عزیز

از: وزارت امور خارجه واشنگتن دی سی تاریخ : ۱۰ اکتبر ۱۹۷۸ ۱۸ مهر ۵۷

به : جناب آقای ویلیام اچ سالیوان سفیر آمریکا تهران اداری غیر رسمی

آقای سفیر عزیز

مؤلف نامه ضمیمه در کار تجدید پرونده روانپزشکی سیا (CIA) درمورد شاه می باشد و مایل است شما با جواب دادن به سؤالات فهرست شده و افزودن هر گونه نظری که می خواهید به وی کمک کنید. اگر خواستید می توانید از طریق کانال های SRF یا از طریق من جواب خود را ارائه دهید (من علاقه مند به جواب هایتان هستم. اگر راه قبلی را برگزیدید، ممکن است که درخواست کنید تا آن ها را به من برسانند).

جری پست همچنین دست اندر کار تحلیل هایی در مورد شاهزاده رضا خواهد بود و ما قصد داریم تا آخر اکتبر کارها را مرتب کنیم.

ارادتمند: هنری پرشت

ضمیمه: سرّی حساس لیست سؤالات

شش اکتبر ۱۹۷۸ ، ۱۴ مهر ۵۷

برای کمک به برآوردمان از وضع دماغی شاه در حال حاضر عکس العمل احتمالی وی، اگر جناب سفیر مبادرت به جواب سؤالات ورزند، بی فایده نخواهد بود.

۱- در رابطه با دوره های افسردگی شاه، آیا هیچ گاه آنقدر شدید بوده است که به طور چشمگیری با کار رهبری وی تداخل داشته باشد؟ آیا نسبت به شرایط بی تناسب به نظر می رسید یا اینکه در قبال مشکلات سیاسی بی میلی و یأس های متناسبی بودند؟ در این موقع چه اثراتی درتصمیم گیری های وی مشهوداست؟ آیا وی هیچ گاه دچار فلج بی تصمیمی می شود و یا میل پیدا می کند که تصمیماتی را که در غیر این صورت احتمالاً خودش اتخاذ می کرد، به دیگران واگذارد؟

۲- چگونه خود را از این افسردگی بیرون می کشد؟ تصمیم گیری وی بعد از یک دوره افسردگی چگونه است، آیا به صورت مبالغه آمیزی قاطع می شود؟

۳- نقش همسر وی را توصیف کنید و به چه میزان شاه به او تکیه می کند.

۴- اظهار نظر درباره برنامه زمانی وی سودمند خواهد بود، در زمینه طرح تحویل یک ایران پا برجا و مدرن به فرزندش، آیا شواهدی دریافت شده است که وی برنامه اش را به تعویق انداخته باشد و احساس کرده باشد برای تحقق بخشیدن به اهداف خود باید مدت بیشتری اداره امور را در دست داشته باشد؟

منبع: مشرق

اسناد لانه جاسوسی، کتاب اول، موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی، صفحه ۳۰۳.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری خبر ویژه، تاریخ انتشار 11 آذر 96، کد مطلب: 15480 ، www.khabarevije.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین