پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۰۳۷۹
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح : دشمنان بعد از پایان جنگ تحمیلی، جهان اسلام را بررسی کردند و با استفاده از شکاف میان شیعه و اهل تسنن تکفیری‌ها را بوجود آوردند.

شعارسال : سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر سپاه که امروز در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، با تبریک پیروزی‌های جبهه مقاومت، اظهار داشت: شکل‌گیری انقلاب اسلامی و حوادث پس از آن حاصل اندیشه بلند و نظریه‌ای است که در طول حیات روحانیت و بزرگان شیعه شکل گرفته و در اندیشه امام خمینی (ره) نقش بسته است.


وی افزود: در قرون اخیر جهان استکبار مسیری را طی کرده بود که با انقلاب صنعتی قرون 16 و 17 میلادی با تصرف سرزمین‌های اسلامی و گرفتن منابع مادی کشورها و نیز شکل‌دهی به دانش و علم مطابق اهداف خود به سمت و سویی حرکت می‌کردند که عده‌ای خاص از کشورها و مردم در راس هرم قدرت باشند و منابع جهان را برای خود نگاه دارند و این رهبری نیز برایشان تضمین شده باشد.


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: کشور ما به عنوان کشوری جهان سوم یا تحت استثمار بود یا به ظاهر مستقل عمل می کرد؛ اما انقلاب اسلامی مولودی نبود که بر اساس مطالبات اجتماعی بوجود آمده باشد بلکه حاصل چند صد ساله تشیع بود که دارای هدف، آرمان و نظریه بود.


وی افزود: در دفاع مقدس عملیات‌هایی که انجام می‌شد، به ویژه عملیات والفجر 8 که با عبور از رودخانه اروند با موفقیت صورت گرفت، با هیچ‌یک از آموزش‌هایی که رزمندگان دیده بودند، امکان‌پذیر نبود، اما این عملیات با موفقیت انجام شد؛ زیرا برگرفته از یک اندیشه و تفکر بود.


وی افزود: بعد از جنگ نیز دشمنان فکر کردند و جهان اسلام را بررسی عمیق کردند، گشتند نقاط آسیب‌پذیر را پیدا کردند و با استفاده از این نقاط و شکاف موجود بین اهل تسنن و تشیع، علیه مسلمانان اقدام کردند؛ بنابراین تکفیری ها به همین راحتی بوجود نیامدند؛ بلکه تلاش زیادی پشت سر آنها بود.

باید به قله علم و فناوری برسیم

­رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ارزش جهاد علمی کمتر از جهاد در میدان نبرد نیست.


سردار سرلشکر پاسدار باقری افزود: مسئله اساسی در حوزه علم و فناوری نیروی انسانی است و تربیت محققین، پژوهشگران، کارکنان موفق برای انقلاب اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است.


وی افزود: ما در گذشته در مدیریت دانش توفیق قابل توجهی نداشتیم و در زمینه ثبت تجربیات نیز وضع ما از وضع مشابهی برخوردار بوده است.


سرلشکر باقری تصریح کرد: ثبت تجربیات منظور فقط خاطره نگاری نیست بلکه باید به دنبال برگزاری جلسات علمی دقیق باشیم.


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود:​ بر این اساس نیازمند بسیج امکانات در مجامع علمی و همچنین بازنگری و بازمعماری در علوم و تجربیات هستیم.


وی افزود: اگر امروزه ملت ایران امنیت وآرامش دارد به خاطر دستیابی به بازدارندگی راهبردی است اما این بازدارندگی هیچگاه دائمی نخواهد بود و باید روز بروز تقویت شود زیرا جبهه باطل همواره در تلاش است.


وی افزود: صحنه علم و دانش سرعت و شتاب قابل توجهی دارد و نباید لحظه ای کوتاه بیاییم.


سرلشکر باقری گفت: مسئله گذر از مرزهای علم ، جنبش نرم افزاری ، کشف راه های میانبر و رسیدن به قله علم و فناوری تا پنجاه سال آینده؛ انتظار رهبر معظم انقلاب از ماست و باید کوشش فراوانی صورت گیرد تا به افق های ترسیم شده دست یابیم.


در این مراسم از تعدادی پژوهشگران برتر دانشگاه امام حسین (ع) با اهداء لوح تجلیل شد.

مرجعیت علمی و کادرسازی تراز انقلاب اسلامی لازمه دانشگاه تمدن ساز است


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت : رسیدن به دانشگاه تراز انقلاب اسلامی و تمدن ساز نیازمند نقشه جامع و مرجعیت علمی و کادرسازی در تراز انقلاب اسلامی است.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، ضمن تبریک پیروزی‌های جبهه مقاومت، گفت: شکل‌گیری انقلاب اسلامی و حوادث پس از آن حاصل اندیشه بلند و نظریه‌ای است که در طول حیات روحانیت و بزرگان شیعه شکل گرفته و در اندیشه امام خمینی (ره) نقش بسته است.
سرلشکر باقری با بیان اینکه انقلاب اسلامی توانست قدرت پادشاهی را زمین بزند و طلایه‌دار یک حرکت بزرگ شود، تصریح کرد : اگر بعد از انقلاب اسلامی دشمن احساس عقب‌ماندگی کرد، بیکار نماند و در جبهه خودش مشغول به فکر و اندیشه‌ورزی شد که نتیجه آنها در ابتدا یک تهاجم سراسری و سنگین نظامی و امنیتی طی 8 سال به ملت ایران بود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در دفاع مقدس عملیات‌هایی که انجام می‌شد بویژه عملیات والفجر 8 که با عبور از رودخانه اروند موفق شد، با هیچ آموزشی که از قبل رزمندگان دیده بودند ممکن نبود، اما این عملیات با موفقیت انجام شد؛ زیرا برگرفته از یک اندیشه و تفکر بود. بعد از جنگ نیز دشمنان فکر کردند و جهان اسلام را بررسی عمیق کردند، گشتند نقاط آسیب پذیر را پیدا کردند و با استفاده از این نقاط و شکاف موجود بین اهل تسنن و تشیع، علیه مسلمانان اقدام کردند؛ بنابراین تکفیری ها به همین راحتی بوجود نیامدند؛ بلکه تلاش زیادی پشت سر آنها بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیش‌روندگی انقلاب اسلامی در دوران پس از دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در این دوران هم دشمنان فکر کردند و نقاط آسیب‌پذیر در جهان اسلام را پیدا کرده و سعی کردند با تعمیق اختلاف بین شیعه و سنی از این حربه علیه انقلاب و اسلام استفاده کنند.
سرلشکر باقری گفت : اندیشه تکفیری به این راحتی بوجود نیامد و پشت سر آن فکر و اندیشه وجود دارد، این موضوع توطئه کوچکی نیست و اگر با قاطعیت با آن مقابله نشود قرن‌ها جهان اسلام را درگیر نگه می‌دارد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در سال‌های اخیر حوادثی رخ داد که عراق و سوریه را در بر گرفت و می‌رفت تا جهان اسلام را در بر بگیرد، اظهار داشت: در این مرحله نیز باز جبهه حق، فکر و اندیشه کرد و جبهه مقاومت را گسترش داد و توانست این توطئه را خنثی کند.
وی افزود: بلافاصله پس از این موضوع دشمن توطئه قومیتی در منطقه را پیگیری کرد و موضوع تجزیه کردستان عراق را کلید زد، هر چند در آنجا تقلب‌های بسیار سنگینی رخ داد اما آنها به نحوی رفتار کردند که حتی در عراق هم اقبالی به این موضوع دیده شد و در سایر کشورها هم که قومیت کُرد وجود دارد اقبال اندکی به آن نشان داده شد اما جبهه حق با تجویز خود به سرعت توانست این توطئه را نیز خنثی کند.
سرلشکر باقری با بیان اینکه نقطه حق و باطل همواره در عرصه نبرد با یکدیگر وجود دارند، بیان کرد: اگر ما در این نبرد کوتاهی کنیم شکست سنگینی خواهیم خورد و زحمات چندصد ساله علما و شهدا بر باد خواهد رفت.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه اگر ملت ایران امنیت و آرامش دارند حاصل دستیابی به بازدارندگی راهبردی است، خاطر نشان کرد: بازدارندگی بود که دشمن را به این نتیجه رساند که هزینه جنگ بسیار بیشتر از نفع آن است البته بازدارندگی امری پویا و همیشگی است.
وی اضافه کرد: من وقتی صحبت‌های مقامات آمریکایی در صنایع دفاعی و یا پژوهشگاه‌های آنان را می‌خوانم، مانند آن است که آنها در شب عملیات حضور دارند و تمام دنیا بر علیه آنان هستند و اگر کوتاهی کنند نابود می‌شوند. وضعیت آنها در عرصه علم اینگونه است که با سرعت نجومی و چشمگیر در حال رشد هستند. لذا می‌طلبد که ما هم که داعیه‌دار عقب‌ نماندن از دشمن هستیم ذره‌ای کوتاهی نکنیم و شبانه‌روز تلاش کنیم.
سرلشکر باقری مسئله نیروی انسانی و تربیت کادر انقلابی را مسئله‌ای اساسی دانست و خاطر نشان کرد: محققان و نظریه‌پردازان انقلاب اسلامی کار بسیار تعیین‌کننده و کلیدی برعهده دارند و رسیدن به تراز انقلاب اسلامی نیاز به نقشه جامع علمی و کادری در تراز انقلاب اسلامی دارند و حتما باید به این موضوع عمل شود.
وی در پایان با بیان اینکه ما در مدیریت دانش چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن ضعف‌های فراوان داشتیم ، گفت : چقدر از عملیات‌های موفق و شکست خورده در عراق و سوریه را تدوین کرده‌ایم و چقدر توانسته‌ایم اقدامات سپاه در تامین امنیت مرزها در شمال غرب کشور را تدوین کنیم. ما باید دائما پیشرفت علم در جهان را رصد کنیم و این صرفا مقدمه‌ای است برای مسیری که می‌خواهیم طی کنیم و از آن بهره‌مند شویم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صدا و سیما ، تاریخ انتشار: 3 دی 1396، کدخبر: 1960346 ، www.iribnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین