شعارسال: مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان گفت: بیش از 50 درصد تالاب گمیشان در سال 96 آبگیری شده است.
امیر عبدوس اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد مناظر بسیار دیدنی از حضور پرندگان مهاجر در تالاب گمیشان هستیم که آبگیری بیش از 50 درصد تالاب در سال جاری خوشحالی مردم منطقه به خصوص شهرستان های گمیشان و بندرترکمن را در بر داشته است.
وی افزود: این اتفاق زمینه بسیار مناسبی برای تبلور کارکردهای متعدد تالاب فراهم کرده است.
عبدوس ادامه داد: این تحول موجب رونق اقتصادی و فراهم شدن زمینه فعالیت های اقتصاد سنتی از جمله دامداری، صیادی و آبزی پروری، کشاورزی و پرورش گونه های مختلف گیاهی اعم از درخت و درختچه های مثمر و رشد امتیاز توریسم و اکوتوریسم در استان گلستان و منطقه گمیشان می شود.
وی مشارکت مردم در حفظ تالاب و همراهی آنها در مواقع بحرانی را بسیار ارزشمند عنوان کرد و گفت: اقدامات انجام شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان و ایجاد زهکش های کشاورزی و هدایت آب های سطحی به سمت تالاب گمیشان، باعث آبگیری مجدد این تالاب شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان، تالاب گمیشان را نمونهی خوبی از همراهی مردم و مسئولین برای حفظ و احیاء برشمرد و ارتقای دانش و فرهنگ زیست محیطی مردمی که در ارتباط با این تالاب هستند را عامل اصلی پایداری اقدامات اداره کل حفاظت محیط زیست استان و سایر دستگاهها دانست.
عبدوس تاکید کرد: البته مهم ترین کارکرد تالاب که تلطیف و تصفیه هوا است این روزها دلیل بسیار بزرگی بر لزوم حفظ و نگهداشت این شرایط مطلوب برای تالاب است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان در پایان خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است همه برنامه ها و وظیفه ما برای حفظ ادامه این روند انجام اقدامات مؤثر و مفید برای نگهداشت این وضعیت بوده تا با انجام برنامه های مناسب از هدر رفت آب در این عرصه طبیعی منحصر به فرد جلوگیری کنیم و طبیعت زیبا را یاری کنیم.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 17 بهمن 1396، کدخبر: 96111709638، www.isna.ir
ا.ف75