پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۷۸۹۵
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۱

استعدادیابی ورزشی در ایران علمی انجام نمی شود

پدر تربیت بدنی آکادمیک ایران و چهره ماندگار ورزش کشور گفت : استعدادیابی ورزشی در ایران باید شکل علمی و ساختاریافته به خود بگیرد، زیرا این امر تاکنون بصورت علمی دنبال نشده است.

شعارسال: پدر تربیت بدنی آکادمیک ایران و چهره ماندگار ورزش کشور گفت : استعدادیابی ورزشی در ایران باید شکل علمی و ساختاریافته به خود بگیرد، زیرا این امر تاکنون بصورت علمی دنبال نشده است.

مهدی نمازی زاده روز پنجشنبه در همایش ملی تحقیقات نوین در علوم ورزشی در تالار لقمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: ایران نیازمند تاسیس مؤسسه های ورزشی حرفه ای در زمینه شناخت استعدادهاست زیرا چهره های زیادی وجود دارند که در صورت شناخت پرورش آن ها به قهرمانان ملی تبدیل خواهند شد.

وی استعدیابی درست و علمی در جامعه را مستلزم همکاری مفید و بیشتر بین دستگاه‌ های مرتبط با ورزش مانند وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و آموزش و پرورش ارزیابی کرد.

این استاد تربیت بدنی خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز موضوع دستیابی به سلامتی به عنوان اصلی ترین دلیل، ورزش مغفول مانده است و بیشتر به ورزش قهرمانی رو آورده ایم که این موضوع باید اصلاح شود.

نمازی زاده کاهش بازی ها در سطح محله ها را غیرمفید دانست و گفت: بسیاری از این بازی ‌ها خود منشأ شکل گیری استعدادها و ورزشکاران و قهرمانان می شدند اما بازی کودکان در محلات در کشور کمرنگ و در نتیجه فعالیت های بدنی نیز با کاهش زیادی روبه‌ رو بوده است.

پدر علم رفتار حرکتی ایران تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از مردم با اینکه به اهمیت ورزش واقفند اما با فقر حرکتی روبه رو هستند که جبران آن نیازمند اجرای طرح هایی که انگیزه روی آوری را در آن ها بیشتر کند.

نمازی زاده ورود متخصصان علمی ورزش به نهادهای آموزشی بویژه مدارس را موثر خواند و خاطرنشان کرد: ورزش در ایران باید بیش از گذشته به سمت علمی حرکت کند و آموزش ورزش باید در مدارس و دانشگاه علمی تر پیش رود.

دبیر اجرایی این همایش در گفت و گو با ایرنا رفتار حرکتی، روانشناسی ورزشی، آسیب شناسی و حرکات اصلاحی، مدیریت ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی، بیومکانیک و فناوری ورزشی، جامعه شناسی، حقوق و فلسفه از جمله محورهای اصلی این همایش یکروزه برشمرد.

نگار آرازشی اضافه کرد: فعالیت بدنی، اختلالات و بیماری ها، ورزش در مدارس، فرهنگ و ورزش، ژن در ورزش، اخلاق در ورزش و فعالیت های بدنی و بازی های رایانه ای محورهای ویژه این همایش است.

به گفته وی 132 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که 10 مورد از آن بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستر و 2 موضوع نیز در قالب کارگاه ارائه می شود.

این همایش به همت مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی المهدی مهر اصفهان در تالار لقمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و از زحمات چندین ساله مهدی نمازی زاده پدر تربیت بدنی آکادمیک ایران و چهره ماندگار ورزش کشور تجلیل شد.

افزون بر 300 هزار ورزشکار سازماندهی شده در استان اصفهان فعالیت دارند.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاریایرنا ، تاریخ انتشار 18: بهمن 97، کدخبر: 83201706،www.irna.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین