پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۴۵۴۸
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
محمد مهدی شهریاری : تشکیل شوراها در جهت استقرار حکومت مردمی در کشور است و این نشان از اهمیت و جایگاه ویژه شورا است.استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت استان در شاخص های مختلف و تلاش برای ارتقای آنها اشاره کرد و به مسئله بیمه اجباری ، جذب سرمایه گذاری خارجی در استان ،کشاورزی استان ،وضعیت دریاچه ارومیه ،انتقال آب دریاچه ارومیه ،مسئله ساخت و ساز غیر مجاز درمسیر رودخانه ها،لایروبی رودخانه ها و بحث رانت و فساد در حوزه فروش سهمیه سوخت مرزنشینان استان اشاره نمود.
شعار سال : محمد مهدی شهریاری در همایش روز ملی شوراها که در محل سالن توزیع نیروی برق استان برگزار شد، با تبریک روز ملی شورا به اعضای شوراهای شهر و روستا در استان به پیام تاریخی حضرت امام خمینی(ره)  در خصوص تشکیل شورا اشاره کرد و گفت: تشکیل شوراها در جهت استقرار حکومت مردمی در کشور است و این نشان از اهمیت و جایگاه ویژه شورا است.

وی در ادامه به تشریح شرایط ویژه کشور در دوران دفاع مقدس و حال حاضر پرداخت و افزود: در دوران دفاع مقدس علیرغم همبستگی کشورهای بزرگ غربی با رژیم بعث عراق در جنگ علیه کشورمان، مردم ایران اسلامی با وحدت و همدلی و پشتیبانی از نظام اسلامی به پیروزی رسیدند.

شهریاری گفت: در حال حاضر نیز به دلیل اینکه سیاست های جمهوری اسلامی ایران مانع از گسترش سیاست های ابرقدرت ها در منطقه شده است ، آمریکا و همپیمانانش پکپارچه دربرابر ایران اسلامی ایستاده اند و با فشارهای سیاسی ، اقتصادی و تحریم ها  قصد فروپاشی نظام اسلامی را دارند.

شهریاری ادامه داد: امروز منابع مالی برخی از کشورهای عربی از جمله عربستان و امارات در جهت سیاست های آمریکا با همراهی صهیونیستها در راستای تحریم ها علیه ایران قرار گرفته است.

وی با قدردانی از تدابیر مقام معظم رهبری و پشتیبانی بی بدیل مردم از سیاست های نظام اسلامی گفت: با تدابیر اندیشیده شده و با بهره گیری از تجربیات سالهای گذشته ایران اسلامی در برابر تحریم های دشمنان ایستادگی خواهد کرد.

وی گفت: به فضل الهی ایستادگی و مقاومت مردم ایران اسلامی در برابر تحریم های ظالمانه آمریکا درس بزرگی برای دیگر کشورهایی خواهد بود که در برابر جهان سلطه ایستاده اند.

استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت استان در شاخص های مختلف و تلاش برای ارتقای آنها اشاره کرد و گفت: استان آذربایجان غربی در بسیاری از شاخص های کشور در رتبه های پایین کشوری قرار داشت که بعد از حضور اینجانب در استان و و پیگیری های انجام شده خوشبختانه توانستیم با جذب اعتبارات مورد نیاز عقب افتادگی در برخی از شاخص های مختلف از جمله گاز رسانی ، بهداشت و درمان ، تامین آب سالم در مناطق روستایی و شهری را جبران کنیم.

وی همچنین از افزایش 3 درصد بیمه اجباری در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: افزایش تعداد بیمه اجباری در استان نشان از کاهش بیکاری و روند رو به رشد سرمایه گذاری در استان است.

وی ادامه داد: در سال گذشته با برنامه ریزی و رایزنی های انجام شده 117 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان بصورت مستقیم جذب شده  و 2500 میلیارد تومان نیز درخواست سرمایه گذاری داخلی در استان داشتیم که از این میزان 500 میلیارد تومان سریاه گذار  با 2500 نفر اشتغال در استان به بهره برداری رسیده است .

وی با تاکید بر ظرفیت های بسیار استان در حوزه های مختلف گفت: این ظرفیت ها موجب شده سرمایه گذاران زیادی علاقه مند برای سرمایه گذاری در استان باشند بطوری که در سه روز اخیر سه سرمایه گذار بزرگ برنامه های خود را باتحویل زمین در ارومیه و خوی آغاز کرده اند.

وی گفت: امیدواریم در شرایط اقتصادی ویژه کشور بتوانیم از ظرفیت های استان برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی استفاده کنیم.

شهریاری به ظرفیت های استان در حوزه صادرات نیز اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته میزان صادرات از گمرکات و بازارچه های مرزی استان نسبت به سال 96 با 160 درصد افزایش از 460 میلیون دلار به یک میلیارد و 400 میلیون دلار افزایش یافته است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بارندگی های اخیر در سطح کشور، گفت: خوشبختانه بارندگی های اخیر سبب شد تا وضعیت مناسبی بر کشاورزی آذربایجان غربی حاکم شود و امیدواریم آثار آن در توسعه شاخص های زندگی مردم منطقه نمایان گردد.

وی با بیان اینکه هم اکنون نزدیک به 1.3 میلیون تن سیب در آذربایجان غربی تولید می شود، اظهار داشت: طبق مطالعات انجام شده توسط کارشناسان، در صورت اصلاح نوع آبیاری و کشت نهال های جدید در منطقه این میزان در وسعت زمین فعلی می تواند به بیش از 3.5 میلیون تن در سال برسد.

استاندار آذربایجان غربی همچنین وضعیت کنونی دریاچه ارومیه را مناسب ارزیابی کرد و گفت: میزان آب دریاچه ارومیه در مقایسه با آغاز سال آبی جاری حدود سه میلیارد مترمعکب افزایش یافته و از یک میلیارد و 500 مییلون متر مکعب به 4 میلیارد و 400 میلیون متر مکعب رسیده که در نوع خود کم نظیر است.

وی با اعلام اینکه روزانه نزدیک به 50 میلیون مترمعکب آب وارد دریاچه ارومیه می شود، اظهار داشت: این میزان آب به این معنی است که روزانه به اندازه حجم سد «حسنلو» آب وارد نگین آبی آذربایجان می شود و این میزان می تواند در تثبت آب دریاچه ارومیه موثر باشد.

وی ادامه داد: برخی از طرح های انتقال آب به دریاچه ارومیه تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد و نقش بسزایی در رسیدن تراز این دریاچه به میزان اکولوژیک خواهد داشت.

وی در بین سخنان خود گریزی به معضل زمین خواری در منطقه نیز داشت و افزود: پرونده هایی خاص در رابطه با زمین خواری در شورای تامین استان جهت برخود با زمین خوارها مطرح شده است.

وی در ادامه با اشاره به خسارت های ناشی از سیل در کشور طی روزهای نخست سال جاری، گفت: میزان خسارت وارد شده به کشور از سیل اخیر بیش از 400 هزار میلیارد ریال برآورد شد در حالی که میزان بودجه عمرانی کشور 600 هزار میلیارد ریال است و نزدیک به نصف آن اختصاص می یابد.

وی ساخت و سازهای غیرمجاز در مسیر رودخانه ها و تجاوز به حریم رودخانه ها و تخریب منابع طبیعی را از جمله عوامل بروز سیل دانست و اظهار داشت: عزم جدی برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در این استان وجود دارد و در همین راستا طی روز گذشته چندین واحد در مهاباد که اقدام به احداث ساختمان در حریم رودخانه کرده بودند، تخریب شد.

وی گفت: برخود با ساخت و سازهای غیر مجاز در مسیر رودخانه ها در استان ادامه خواهد داشت و حتی در این زمینه دانشگاه صنعتی ارومیه نیز جابجا خواهد شد.

وی به لایروبی بیش از 74 کیلومتر از انهار و رودخانه های آذربایجان غربی در چهار روز نخست سال جاری برای جلوگیری از جاری شدن سیل اشاره کرد و افزود: امسال بیش از 140 کیلومتر از انهار و رودخانه ها برای جلوگیری از جاری شدن سیل در مناطق مختلف استان لایروبی می شود.

وی در ادامه سخنان خود به بحث فساد و رانت در حوزه فروش سهمیه سوخت مرزنشینان در استان اشاره کرد و گفت: بر اساس بخشنامه هیات وزیران فروش سوخت سهمیه مرزنشینان باید به حساب ساکنان 20 کیلومتری مرز واریز شود که قبل از حضور بنده در استان تنها 5 میلیارد تومان به 25 هزار خانواده مرزنشین استان در اشنویه و پیرانشهر واریز شده بود.

وی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده و با فروش سوخت از طریق مزایده ضمن افزایش چند برابری قیمت سوخت سهمیه مرزنشینان در سال اول 75 هزار خانوار مرزنشین استان در برابر حوادث غیر مترقبه بیمه و برای 75 هزار دانش آموز تغذیه رایگان و هزینه تحصیل دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)  و مداوای بیماران صعب العلاج پرداخت شده است .  

وی ادامه داد در اواخر سال گذشته نیز در دو نوبت به ازای هر خانواده مرزنشین 400 هزار تومان بصورت نقدی پرداخت  شد.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا،تاریخ انتشار:9اردیبهشت1398،کدخبر:839894،www.borna.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین