پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۱۵۲
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
با گسترش استفاده مخاطبان از بازي جديد پوکمون گو، اين ايده به فکر متخصصان رسيده است که از اين بازي براي طراحي الگوي امنيت سايبري استفاده کنند. اما سوال اينجاست که چرا صنايع امنيتي از راهبردي مشابه براي رديابي و شکار تهديدات امنيت سايبري استفاده نمي کنند؟
شعارسال: به گزارش سايبربان، امروزه هکرها در بازي امنيت سايبري در خط مقدم قرار دارند و اغلب با دورزدن سامانه هاي چندلايه دفاعي شرکت ها با استفاده از آخرين فناوري هاي روز، پيروز مي شوند؛ صنايع بايد در پي ايده هاي نوآورانه براي تغيير بازي باشند. اين کار باعث مي شود فناوري هاي خود را به گونه اي تجهيز کنند که مهارت ها را با هوش عملي ارتقا دهند و از اين طريق به جاي اينکه منتظر اتفاق افتادن حملات ديگري باشند، آنها را به طور موثر و فعالانه شکار کنند. صنايع امنيتي بايد به فکر طرح ايده هايي شبيه پوکمون گو باشند که در آن بازيگران مي توانند در تعقيب پوکمون ها، فراتر از مناطق خصوصي و مناطق محدودشده حرکت کنند و به اموال متعلق به کسب وکارها ورود غيرمجاز داشته باشند و حتي از مرزهاي کشورها نيز عبور کنند. از اين بازي مي توان به طور مشابه براي طراحي نقشه اي براي پيداکردن هکرها استفاده کرد؛ درحالي که حين رانندگي هستيد يا در حال خريد از فروشگاه. سازمان ها در حال حاضر براي تشخيص تهديدات سايبري از سامانه اي کمک مي گيرند که مي تواند اطلاعات خطرات سايبري را به اشتراک بگذارد و از سازمان هاي اطلاعاتي کمک بگيرند. در اين راه استفاده از هوش مصنوعي نيز آزمايش شده است، ولي گزارش ها حاکي از شکست مداوم صنايع امنيت سايبري در مقابل هکرهاست. در گزارش اخير شرکت AT&T آمده است ٦٢ درصد از شرکت ها اذعان کرده اند در سال ٢٠١٥ نشت اطلاعاتي داشته اند. همچنين در اين گزارش آمده است ٤٢ درصد از اين شرکت ها تاثير منفي را روي کسب وکار خود تجربه کرده اند. تجربه نفوذ به موانع امنيتي حزب دموکرات آمريکا و انتشار اسناد زيادي در زمينه سياسي، نظامي و امنيتي نشان مي دهد هيچ فناوري و تجهيزاتي جلودار انگيزه هاي جديد نخواهد بود و اقدامات مخرب هکري محدود به پول نيست. مقاصد سياسي مي تواند بسيار فراتر از آن عمل کرده و به جنگي تمام عيار خارج از مرزها تبديل شود درحالي که مقامات دولت ها به هم لبخند مي زنند و دور يک ميز شام مي خورند. ديپلماسي سايبري تهديدي جدي براي ديپلماسي مرسوم جهاني به شمار مي آيد و کشوري موفق خواهد بود که بتواند ديپلمات هاي بيشتري را در اختيار داشته باشد. شايد ملت، يک منبع پايان ناپذير قدرت سايبري باشند و شايد هم در صف دشمنان سايبري کشور خود قرار گيرند بدون اينکه بخواهند. به هرحال، بايد به ايده هاي جديدي براي تامين امنيت بينديشيم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه شرق، صفحه 15، تاریخ انتشار: یکشنبه 24 مرداد 1395، شماره: 2655.

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین