پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۷۳۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: در تهران مبلغ ۴۵ میلیارد ریال کمک نقدی توسط ۹۶۰ مسجد تهران جمع آوری شد و همینطور ۴۹ گوساله و ۲۲۱۵ گوسفند قربانی و بین نیازمندان توزیع شد
شعار سال: «حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر» معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره اقدامات مساجد در دوران کرونا گفت: تا به امروز گزارشی از ۹۶۰ مسجد در استان تهران دریافت کرده‌ایم که در زمینه‌های مختلف در این ایام فعالیت داشته‌اند، به طور مثال حدود ۱۱ میلیون ماسک در این ۹۶۰ مسجد تولید شده است.

وی ادامه داد: همچنین بسته‌های معیشتی به تعداد ۲۸۵ هزار بسته آماده و توزیع شده است. ۴۹ گوساله و ۲۲۱۵ گوسفند نیز در این مساجد قربانی و گوشت آن در بین نیازمندان توزیع شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: ۱۷ هزار مرغ برای خانواده‌های بی‌بضاعت تهیه و در اختیار آن‌ها قرارداده شده است. همچنین حدود ۴۵ میلیارد ریال کمک نقدی از طریق این ۹۶۰ مسجد جمع‌آوری و در اختیار نیازمندان قرار گرفته است. ۳۶۰ میلیون ریال وام نیز در همین مدت به نیازمندان پرداخت شده است. ۲۰۷ هزار پرس غذا نیز در ایام ماه مبارک رمضان تهیه و در بین اقشار کم‌بضاعت توزیع شده است.

وی با بیان اینکه در ۲۳ هزار نوبت محله‌های استان تهران توسط مساجد ضدعفونی شده‌اند، گفت: ۳۵۰ ایستگاه سلامت در سطح استان تهران توسط مساجد ایجاد شده و در حال فعالیت هستند. همچنین حدود ۴۰ هزار نوبت برای سالمندان خرید مایحتاج صورت گرفته است و حدود ۵ میلیون لیتر آب‌میوه تهیه و در اختیار کادر درمانی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام ذاکر یادآور شد: ارائه خدمات بهداشتی از ابتدای شیوع کرونا در مساجد شروع شد، اما بحث توزیع بسته‌های معیشتی از زمان رزمایش همدلانه قوت بیشتری گرفته است. همچنین در زمینه تغسیل و دفن اموات کرونایی نیز ائمه جماعات فعالیت زیادی در این زمینه داشته‌اند.

مذاکره برای راه‌اندازی سامانه جامع ساماندهی کمک‌های مردمی در مساجد

وی درباره اینکه آیا سامانه جامعی برای فعالیت مساجد، جلب و ساماندهی کمک‌های مردمی وجود دارد؟ گفت: خیر، چنین سامانه جامعی وجود ندارد. البته ما در استان تهران ۱۸ ناحیه داریم که این نواحی به صورت مرتب اقدام به تهیه گزارش از فعالیت‌ها و اقدامات مساجد می‌کنند. البته ممکن است برخی مساجد امکانات بارگذاری اقدامات‌شان در چنین سامانه‌ای را نداشته باشند و همانطور که گفتم سامانه متمرکزی در این خصوص وجود ندارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: اگر چنین سامانه‌ای باشد، قطعا می‌توانیم اقدامات‌مان را به صورت متمرکزتر انجام دهیم. سال گذشته نیز در بحث سیل سامانه باران را راه‌اندازی کردیم و بسته‌های فرهنگی و اقداماتی نظیر مسجدسازی و مدرسه‌سازی از طریق این سامانه انجام شد و دیگر دستگاه‌ها نیز برای عدم موازی‌کاری به این سامانه مراجعه می‌کردند، اما در حال حاضر چنین سامانه‌ای وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وجود چنین سامانه‌ای را لازم می‌دانید؟ گفت: بله، صحبت‌های مقدماتی نیز در این خصوص در معاونت فرهنگی صورت گرفته است، البته همانطور که می‌دانید ایجاد چنین سامانه‌هایی به منابع مالی نیز نیازمند است و ان‌شاءالله در صورت تامین منابع مالی اقدامات لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، کد خبر: ۹۱۶۲۲۵، تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹، www.ilna.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
0
0
در زمان شیوع کرونا مثل تمام حوادث دیگر،مردم با هم همدلی کردند.خیلی ها کمک کردند و خیلی ها هم عامل این جمع آوری کمک ها شدند.اینها بیشتر از روحیه دینداری مردم و حس نوع دوستی نشات میگیره.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین