پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۹۷۹۶۰
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: فروش طلا، ارز و اموال کم حجم باید در دنیای واقعی محقق شود و شهروندان به هیچ وجه از طریق فضای مجازی نباید به معامله این اقلام بپردازند.
شعار سال: خرید و فروش مجازی برخی محصولات در قانون غیرمجاز تعریف شده است. خرید و فروش طلا و دارو از جمله مهم‌ترین مصادیق این امر است. با توجه به اینکه طرفین معامله در فضای مجازی اساسا از هویت مالک حساب مبدا مطلع نیستند و تنها به پیام واریز وجه اکتفا می‌کنند به جرات می‌توان گفت عدم اطلاع از این موضوع و ارائه هرگونه خدمات نظیر خرید و فروش طلا به شرطی که هیچگونه احراز هویتی شامل شماره تماس، تصویر و نام شخص دریافت کننده خدمات انجام ندهند، پولشویی و یا زمینه‌ای برای خروج ارزش مبالغ از چرخه بانکداری به نحوی که قابل ردیابی نباشد، فراهم می‌شود.

شهروندان به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی طلا نخرند
سرهنگ جلال امینی، رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی ناجا در این خصوص گفت: امروزه کالا‌های مختلف در قالب بستر‌ها و برنامه‌های مختلف مورد معامله قرار می‌گیرد. فروش طلا، ارز و اموال کم حجم باید در دنیای واقعی محقق شود و شهروندان به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی نباید به معامله این اقلام بپردازند.

او افزود: موارد متعددی رصد شده که در این فضا کلاهبرداری صورت گرفته است و به واسطه خرید و فروش اینترنتی، سودجویان از شهروندان سرقت کرده اند. رصد چنین مواردی است که ما را بر آن داشته است که تاکید کنیم خرید و فروش طلا و ارز حتما در فضای حقیقی صورت گیرد. باید توجه داشت که خرید و فروش طلا در فضای مجازی سنجش اصالت را سخت می‌کند و خریدار از هویت فروشنده آگاه نیست و این خود زمینه ساز بسیاری از جرائم خواهد شد.

خرید در فضای مجازی یک ریسک بزرگ است
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی ناجا خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که خرید در فضای مجازی یک ریسک بزرگ است که به راحتی مرتکب آن می‌شوند. امروزه خرید و فروش کالا ممکن است به پولشویی و قاچاق منجر شود و شخص را گرفتار این دو جرم کند.

این مقام انتظامی با تشریح موارد پولشویی در معاملات فضای مجازی افزود: امروزه پول‌های کثیفی که از طرق نامشروع حاصل می‌شوند، فضای مجازی را بهترین عرصه برای پاک کردن خود یافته اند. این طبیعی است که پس از خرید و فروش طلا و زیورآلات در فضای مجازی شخص گرفتار یک پرونده پولشویی شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 12 شهریور 1399، کد خبر: 1052254،  www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین