يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
شعار سال: مبلغ ۳-۴ هزار میلیارد تومان جرائم صنایع آلاینده، قرار بود که یک سومش (حدود ۱ تا ۱.۳ هزار میلیارد تومان) به سازمان محیط زیست برگردد و مابقی هم به استانداریها شود تا صرف توسعه محیط زیست و رفع آلایندگی صنایع شود. اما عملا این بودجه صرف کسری بودجه استانداران و فرمانداران میشود. در بودجه ۱۳۹۹ و بودجه پیشنهادی ۱۴۰۰ مقرر شد که کل مبلغ تخصیصی به استانداریها الزاما برای رفع آلایندگی صنایع صرف شود، برخی از نمایندگان موضع گیری کرده و گفته اند که استانداری ها، کمبود بودجه دارند و این سرفصل باید برای حل مشکل آنها باشد.
اگر این ادعای کلانتری درست باشد، سوال اینجاست که چرا سازمان بازرسی و دیوان محاسبات بر محل هزینه کرد این بودجه نظارتی نداشته و اجازه تخلف داده اند؟ آیا این میزان بودجه و درآمد، جزو بودجه خارج شمول است؟
شعار سال برگرفته از کانال تلگرامی فرهیختگان
بعد همه اينا به كنار به الوده كردن محيطي اين تجهيزات اصلا فكر نميكنيد نه؟ خداييش من چرا به كوچيك ترين چيزها فكر ميكنم اما شما درشت ترين هارو از ياد مي بريد؟