پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۳۱۱۴۹۵
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۵
یاسر خورشیدوند اقدام به انتشار نامه سازمان سنجش و اجازه این سازمان به دانشگاه علوم پزشکی استان، برای تغییر رشته فرزند یک نماینده مجلس از دامپزشکی به پزشکی نمود. پیرو این افشاگری، ویسکرمی نماینده خرم آباد و چگنی، اقدام به ارایه توضیحات کرد.
شعار سال: نماینده خرم آباد و چگنی به ابهامات در خصوص پسرش پاسخ داد!

جوابیه مهرداد ویسکرمی به ادعای یاسر خورشیدوند

بسمه تعالی

به دنبال سخنانی که در مورد سهمیه ی فرزند بنده از سوی برخی افراد مطرح می شود توضیحاتی را جهت اطلاع عزیزان به استحضار می رسانم:

فرزند بنده که اینک دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان است در مقاطع راهنمایی و دبیرستان با آزمون ورودی وارد مدرسه تیزهوشان شد و در سال 1396 در رشته ی پزشکی مازاد برخی از دانشگاه ها از جمله علوم پزشکی اصفهان و لرستان و... پذیرفته شد و بنده اقدام به ثبت نام ایشان در دانشگاه علوم پزشکی لرستان نمودم.

بعد از شروع کلاس ها از طریق  برخی از دانشجویان متوجه شدم که تسهیلاتی در مورد انتقال فرزندان هیئت علمی از طریق شورای انقلاب فرهنگی تصویب شده که اگر فرزندان هیئت علمی نمره قبولی درمقطع دکترا (پزشکی، دندانپزشکی، پزشکی یا داروسازی) را در یکی از دانشگاه های دولتی کشورکسب کرده باشند به شرط کسب 92.5 درصد از نمره ی آخرین نفر دانشگاه محل تدریس یکی از والدین، می توانند به دانشگاه محل تدریس والدین منتقل و در آنجا ادامه تحصیل دهند.

بنده نامه ای به سازمان سنجش نوشتم و با صداقت گفتم که بنده از آیین نامه ی مزبور اطلاع نداشتم و فرزند بنده بجز رشته ی پزشکی اقدام به انتخاب رشته ی دیگری نکرده و در صورت امکان شرایط ایشان برای استفاده از تسهیلات مزبور بررسی شود.

پس از بررسی به بنده گفتند ایشان در صورت انتخاب رشته دامپزشکی کرمانشاه را قبول می شده و جالب این که متوجه شدم به جای 92.5 درصد حدود 97 درصد از نمره قبولی در منطقه2 دانشگاه علوم پزشکی لرستان را کسب نموده است!

به پیشنهاد خود سازمان سنجش نامه ای تنظیم و مجددا 20 رشته انتخاب کردیم و فرزند بنده در همان دانشگاهی که قبول و ثبت نام شده بود به جای پرداخت شهریه که به حساب دانشگاه علوم پزشکی لرستان واریز می شد به صورت دولتی و بدون شهریه مشغول تحصیل شد.

 در پایان جهت تنویر افکار عمومی چند نکته را یادآور می شوم:

۱- اختصاص دادن امتیاز از یک مجموعه به نیروهای خودش یک امر رایج است. تنها امتیازی که وزارت بهداشت به اعضای هیئت علمی داده نگرفتن شهریه ای است که از سایر قبولی های مازاد گرفته می شود. به ما چیزی از بیت المال نداده اند بلکه تنها  به طریق قانونی از ما چیزی نگرفته اند!

۲- فرزند بنده هیچگاه رشته ی دامپزشکی را انتخاب نکرده و به آن علاقه ای ندارد گرچه صورت ظاهری نامه ی سازمان سنجش به دانشگاه چنین نوشته شده که کاملا صوری و برای استفاده از حق قانونی انجام شده است.

۳- ما از یک آیین نامه که به بعد از قبولی در دانشگاه مربوط می شده استفاده کرده ایم و چون فرزندم قبول شده در پزشکی مازاد بوده حتی صندلی اضافی هم از دانشگاه  نگرفته است. تنها شهریه ای که به حساب دانشگاه علوم پزشکی لرستان می رفته بخشیده شده است که این گونه تسهیلات به اعضای یک مجموعه، امر رایجی است.

۴- در قبولی کنکور سهمیه های فراوانی وجود دارد و حتی سهمیه های مناطق 2 و 3 نیز نوعی سهمیه محسوب می شوند تا چه رسد به سهمیه هایی مانند ایثارگران و شهدا، بومی، استان ها، سیل زده، زلزله زده و... بعلاوه  این که در دانشگاه ها و سایر وزارتخانه ها نیز تسهیلاتی برای ادامه ی تحصیل اساتید و کارکنان آنها وجود داشته و دارد که تفاوت خاصی با آیین نامه ی فرزندان هیئت علمی ندارد.

۵- جنجال بر سر آیین نامه قانونی فرزندان هیئت علمی مصوب شورای انقلاب فرهنگی - با هیاهوی پزشکی به جای دامپزشکی!- یک جنجال بیهوده است و اگر قرار باشد که سهمیه ها در قبولی دانشگاه، استخدام ها، مدیریت ها و بخشودگی ها و امتیازات خاص و بورس ها به طور عادلانه بررسی شوند، جای خیلی ها از جمله مسئولان کشوری و لشکری و برخی از همین مطالبه گران! جابجا و جای امثال بنده  بهتر از حال خواهد شد:
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر  هرآنکه هست گیرند!

۶- اینجانب تاکنون از هیچ سهمیه ای برای خودم استفاده نکرده ام و دو مدرک دکترای پزشکی و الهیات خود را بدون  استفاده از سهمیه گرفته ام. و در استفاده از تسهیلات فرزندان هیئت علمی نیز شفاف عمل کرده و هیچگاه مخفی کاری نکرده ام و بر این باور هستم که قوانین تبعیض آمیز فراوانی در کشور وجود دارد که نیاز به اصلاح دارد و قوانین پذیرش در دانشگاه ها و استخدام و مدیریت از این جمله است و دوست دارم در صورت توان در مسیر عدالت قدمی بردارم. اما فراموش نکنیم اگر قانون غیرعادلانه ای وجود دارد، گناه آن بر گردن قانونگذار و ناظر قانون است نه کسی که از آن استفاده کرده است.

تغییر رشته پسر «ویسکرمی» نماینده خرم‌آباد و چگنی از دامپزشکی به پزشکی

یاسر خورشیدوند روزنامه نگار لرستانی با انتشار این نامه در در اینستاگرامش نوشت

{ فرزند مهرداد ویسکرمی، نماینده خرم آباد با نامه رییس سازمان سنجش توانسته از رشته دامپزشکی به پزشکی تغییر رشته دهد.}
 
 
تصویر نامه خورشیدوند
 
 
 
پایگاه تحلیلی-خبری شعار سال، برگرفته از فضای مجازی
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
فکر نمیکردم رانت تا به این جا پیش بره و این ها هرکاری دلشون بخواد در کشور انجام بدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
0
0
هرچي مياد اوضاع داره غير قابل تحمل تر ميشه توسط اين عزيزان رانتي
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۲
2
0
کجایی این نامه اشاره به رانت داره ؟ خود این نامه نوشته استفاده از سهمیه فرزندان هیئت علمی، خب این که یه امتیاز درون سازمانیه ، قانونی هم هست.
هم ویسکرمی رو میشناسم هم با پسرش رفاقت دارم . موقع انتخابات هم حاضر نبود از فعالیتش تو دانشگاه بزنه برا تبلیغات!

چیه؟ از این سوختید که اولین نماینده ی استانه که لال نیست و بلده حرف بزنه و اعتباریه برا استانمون
مدیر پایگاه

سلام 
اولا بهتره همانند ابتدای کامنت ارسالی مستدل صحبت کنید و مودب . لاتی پر کردن رو اهالی رسانه بیشتر از قشری می دونند و می شناسند. 
مورد دوم اینکه ، اهالی رسانه نباید جهت گیری فردی  در خبر داشته باشند. شما حتی دقت نکردید که این خبر جوابیه گل پسر آقای نماینده بود. گویا خیلی عجله در پاسخ داشتید! 

مورد سوم اینکه ، تاکنون دیوان سه بار همین مصوبه ناعادلانه را باطل کرده ولی مجددا دوستان علاقه مند هستند که تصویبش کنند و از مزایای ان استفاده نمایند. قانون باید پایه احقاق حق داشته باشد و حق برگرفته از فقه اسلامی است. کجای شریعت و فقه ، تا این حد ویزه بینی را مجاز دانسته است؟ 
این  امتیاز حتی اگر قانونی باشد ناعادلانه و حتی در تعبیر و برداشتی حداکثری، غیر شرعی می تواند قلمداد شود. 
به احترام شما و حقوق قانونی تان ، اقدام به انعکاس کامنت شده است. 

امید بدبخت
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۴
0
0
من فرض میکنم ایشون درست میگن و همچین امتیازی به اعضای هیئت علمی داده شده! آیا اینکه خارج از پروسه قانونی و به فرموده ایشان به صورت صوری! فرزندشون تغیر رشته پیدا کرده اند چیز عجیبینی نبوده؟؟؟
و آیا مردم باهوش باور میکنند که یک نماینده حاضر شده تا این حد مورد اتهام واقع بشه ولی شهریه ترمی ده تومنی رو تامین نکنه!!؟؟
قطعا چنین قضاوتی در راس تمام قضاوتها مربوط به خالق انسان هاست، میدونم اگر چیزی بگیم میگن تو زندگی مردم سرک نکش، ولی خودشون هر بلایی خواستن به سرمون اوردند
محسن روشنی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
0
0
سلام، من تازه و الان از این موضوع این گزارش خبرتان خبردار شدم و جالبه که این اقا ویس کرمی نماینده مجلس اسلامی! فقط با ۳۸ هزار رای ! انهم از جانب رای دهندگان مطیع و .... ساده دل و بی شناخت،،،از جمعیت چند ملیونی لرستان غیور انتخاب و شدند نماینده ۸۵ میلیون ایرانی و جالبه که شده عضو کمیسیون اموزش مجلس.
بنده رزمنده ایثار گر حدودا ۶۰ ساله و تا این لحظه قربانی اجحاف و انواع سهمیه ها ورانت و فساد وزا تخانه ها و از جمله وزارت علوم و سازمان سنجش بوده ام و با زحمت فراوان و درس خواندن و قبولی در کنکور و اوردن بیش از ۸۰ در صد نمره اخرین فرد پذیرش شده در دانشگاه تهران قبول شدم که از همان بدو ورود فساد و رانت و خیانت و قانون شکنی های بی شمار را مشاهده و گزارش نمودم از ۱۳۹۹که اصلا اجازه تحصیل نداده و اخراجم کردند دوباره کنکور داده وقبول شدم باز مافیای تبهکار اخراجم کردند از ۹۹ به همین اقا ویس کرمی بی تعهد بارها بعنوان نماینده و عضو کمیسیون اموزش ، نامه هادادم دریغ از یک جواب سلام که مدارک کامل موجود است، ایا ایشان صلاحیت نمایندگی دارد؟امام خمینی می فرمایند،منافقان از کفار بدترند. در صورت نیاز امادگی هرگونه تقدیم مدارک و همکاری برای احقاق حق عمومی و بیت المال و رفع فساد و جرایم سازمان یافته را دارم با تشکر روشنی
مدیر پایگاه

سلام 


موضوع مورد تاکید بر بحث شما روی سه زمینه قابل تحلیل است.


  • فساد ستیزی: این فساد ستیزی حول مسائل آموزش عالی بوده یا سایر مسائل در سایر ادارات. استان بوده یا سطح ملی 

  • وضعیت ویس کرمی: آیا بی توجهی ایشان به نامه های شما درباره مسائل آموزشی تان سبب شده تا بی تعهد نامیده شود. یا بی توجهی به افشاگری هایی که در خصوص مسائل بشکل عمومی کرده اید. 

  • سطح فساد: آیا با فسادی موضوعی و موردی مواجه هستیم یا سازمان یافته؟

در صورت تمایل ، مستندات قانونی و نوع خواسته خودتان را برای ما بفرستید


 

نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین