پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۳۱۲۴۸۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
احمدزاده، عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران از اتخاذ سه تصمیم جدید در زمینه واردات محصولات آرایشی و بهداشتی خبر داد که مهم‌ترین آن مربوط به کالا‌های دپو شده در گمرک‌ها است.
شعار سال:موسی احمدزاده از برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از دستگاه‌هایی شامل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، سازمان غذا و دارو، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، بانک مرکزی، گمرک و هیات رئیسه کمیسیون فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مجمع عالی واردات برای بررسی ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی خبر داد و افزود: در این جلسه مطرح شد که بخشنامه ممنوعیت واردات محصولات آرایشی بهداشتی از سال گذشته منجر به بیکاری ۸۰۰۰ نفر در این بخش شده و از طرف دیگر کالای تقلبی، غیر استاندارد و قاچاق کشور را فرا گرفته است. ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز تایید کرد که ۶۰ درصد از محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه از مبادی قاچاق وارد شده است.
 
وی گفت: این جلسه سه خروجی داشت که نخستین تصمیم مربوط به کالاهای دپو شده در گمرک هاست. بر این اساس با همکاری بانک مرکزی، وزارت صمت و سازمان غذا و دارو مقرر شد حدود ۲۰ کانتینر کالاهای آرایشی و بهداشتی به ارزش حدود ۱۰ میلیون دلار مربوط به ۳۶ شرکت که از سال گذشته در گمرک‌ها دپو شده است، ترخیص شود.
 
عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی درباره ارز اختصاص داده شده به این کالاها نیز گفت: واردکنندگان آرایشی بهداشتی از بانک ارز دریافت نمی‌کنند، بلکه با اعتبار خودشان از ارز صادراتی یا به صورت تهاتر استفاده می‌کنند. آنها ارز این محموله‌ها را پرداخت کرده‌اند و فقط منشاء ارز خود را نشان می‌دهند.
 
به گفته وی در این جلسه مقرر شد کارگروهی تخصصی متشکل از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان غذا و دارو، هیات رئیسه کمیسیون آرایشی و بهداشتی مجمع عالی واردات و دانشگاه و صنعت برای انتقال گام به گام فناوری و حمایت از تولید تشکیل شود.
 
احمدزاده درباره خروجی سوم این جلسه نیز اظهارکرد که قرار است بخشنامه ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی دوباره بازنگری شود تا بر اساس نیاز مصرف‌کننده و بازار، در بخش کالاهایی که مزیت رقابتی هست تولید انجام شود و در بخش دیگری که توان تولید وجود ندارد یا تقاضای داخل زیاد است دوباره وارد شود. واردکنندگان هم متعهد شدند ۸۰۰۰ نیروی بیکار شده به سرعت بر سر کار برگردند.
 
از اردیبهشت سال گذشته واردات تمام لوازم آرایشی و بهداشتی به غیر از عطریات، متوقف شد و در پی آن دست‌اندرکاران واردات این محصولات نسبت به افزایش قاچاق لوازم آرایشی هشدار دادند، چراکه به گفته آنها تولید لوازم آرایشی در کشور پاسخگوی نیاز نیست و ممنوعیت واردات این محصولات باعث افزایش کالای تقلبی و قاچاق در بازار شده است.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری گسترش  ، تاریخ انتشار: 28 آبان  1399  ، کدخبر: 135735،www.gostaresh.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
این محصولات با توجه به اینکه خیلی توشون تقلبی هست بانوان باید در حین خرید خیلی دقت کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
خداروشکر تو یک بازار بالاخره مردم ایران خبر خوش شنیدن:))
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
چی بگیم همین رو کم داشتیم خبر خوش در این زمینه نداشتیم رتبه اول بودیم تو استفاده از این ها خدا بخیر کنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
همین لوازم آرایشی های دپو شده تو مرز اکثراً انقضا شدن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین