پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۳۱۳۱۰۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
۱۵۰ میلیون نفر در جهان می توانند تا سال ۲۰۲۱ در چنبره فقر شدید بیافتند. گزارش سازمان ملل در ماه ژوئیه گذشته نشانگر این واقعیت تلخ است که در سال ۲۰۱۹ تقریبا از هر ۹ انسان بر روی کره زمین ، یک نفر ازسوء تغذیه مزمن رنج می برد. به دلیل همه گیری کوید -۱۹ ، این نسبت در سال جاری بدتر شده و بازهم می تواند بدتر شود.
شعار سال: این سازمان‌های غیرحکومتی از جمله "آکسفام"، "اقدام علیه گرسنگی"، "مراقبت بین المللی"، "کودکان را نجات دهید" و "کمک مسیحی" زنگ‌های خطر را به صدا درآورده اند و به رهبران بیست کشور بزرگ و ثروتمند جهان  هشدار داده اند که «این بار یک بمب دیگر در جهان در حال انفجار است، یک بمب انسانی که اقتصاد جهان را تهدید می‌کند.»
 
جان اگلند، دبیرکل شورای پناهندگان نروژ به رهبران کشور‌های گروه بیست هشدار می‌دهد: «ما شاهد افزایش چشمگیر نرخ فقر و سوء تغذیه در میان پناهندگان و آسیب دیدگان درگیری‌ها هستیم. صد‌ها هزار نفر هنوز در معرض خطر ترک خانه و آشیانه خود قرار دارند، میلیون‌ها نفر از خوردن وعده‌های غذایی خود صرف نظر می‌کنند و میلیون‌ها کودک نمی‌توانند به مدرسه بروند و از تحصیل باز می‌مانند. رهبران گروه بیست هم فرصت و هم ابزار لازم را برای پاسخگویی به این بحران رو به رشد دارند، آن‌ها نباید لحظه‌ی درنگ کنند، زمان اقدام همه جانبه در برابر این بحران فرا رسیده است.»

بانک جهانی در گزارش اخیر خود برآورد کرده است که ۱۵۰ میلیون نفر در جهان می‌توانند تا سال ۲۰۲۱ در چنبره فقر شدید بیافتند. گزارش سازمان ملل در ماه  ژوئیه گذشته نشانگر این واقعیت تلخ است که در سال ۲۰۱۹ تقریبا از هر ۹ انسان بر روی کره زمین، یک نفر ازسوء تغذیه مزمن رنج می‌برد. به دلیل همه گیری کوید -۱۹، این نسبت در سال جاری بدتر شده و بازهم می‌تواند بدتر شود.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) هفته پیش درباره خطر افزایش قحطی در چندین کشور جهان هشدار داده است. دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل  هفته گذشته گفت جهان در حال حاضر نه تنها با ویروس کرونا بلکه با شیوع قحطی و گرسنگی رو برو شده است. او بر پایه برآورد‌های این نهاد بین المللی اعلام کرد: «خطر قحطی هم اکنون چهار کشور جهان را تهدید می‌کند و بر أساس بدترین سناریو احتمالا در ۳۶ کشور جهان قحطی بروز خواهد کرد».

آقای بیزلی ضمن تأکید به نتایج جنگ و درگیری در یمن، سوریه، سودان جنوبی و حمله ملخ‌ها در آفریقای شرقی، آفات طبیعی و تغییرات اقلیمی و بسیاری از پیش آند‌های ناگوار دیگر گفت: «امروز ما دچار یک فلاکت انسانی  درجهان هستیم.» وی با تاکید بر اینکه میلیون‌ها نفر در مناطق جنگی هر روز بسوی قحطی سوق  داده می‌شوند، گفت: «٨۲۱ میلیون نفر هر شب گرسنه می‌خوابند و از گرسنگی مزمن رنج می‌کشند.» وضعیت گرسنگی در جهان حتی پیش از آغاز همه گیری کرونا بسیار هشداردهنده بوده است به نحوی که برنامه  جهانی غذای سازمان ملل در اوایل سال میلادی جاری پیرامون بروز بدترین بحران انسانی در جهان از هنگام جنگ جهانی دوم بدین طرف هشدار داده بود. حال با بروز همه گیری کرونا  این خطر دو صد چندان شده ست. شورای پناهندگان نروژ بر پایه نتایج مطالعه‌ای که اخیراً در ۱۴ کشور تحت تأثیر این بحران انجام داده، اعلام می‌کند: «۷۷ درصد از افراد نظرسنجی شده اظهار داشتند که از زمان شیوع همه گیری کرونا شغل خود را از دست داده اند، یا درآمد ناشی از کار آنان به شدت کاسته شده، به نحوی که این موضوع منجر به کاهش ۷۳ صدی وعده‌های غذایی روزانه خانوار آنان شده است. ژان میشل گراند، مدیر اجرایی سازمان غیر حکومتی "اقدام علیه گرسنگی" در بریتانیا می‌گوید: «تاکنون، گروه بیست (G۲۰) نتوانسته است تعهدات خود را انجام دهد تا مانع از بروز چنین فاجعه‌ای شود.» این سازمان غیر حکومتی به ویژه این واقعیت تلخ  را یادآوری می‌کند که برنامه واکنش بشردوستانه جهانی به  همه گیری کوید -۱۹ که توسط سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۰ هماهنگ شده است، تا نیمه نوامبر سال جاری فقط موفق به تأمین ۳٨ درصد بودجه این برنامه شده است. این کم توجهی کشور‌های گروه بیست آنچنان آشکار است که بانک جهانی خواستار "اقدامات بین المللی بسیار گسترده تر" در این باره شده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ساعت ۲۴، تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۵۲۱۷۸۸، saat ۲۴.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
من هنوز باورم نمیشه سه میلیارد نفر در جهان از نعمت دستشویی و توالت بهره مند نباشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
ای بابا انقد در جهان فقر و .. داره موج میزنه که هیچکسی باورش نمیشه رسانه ها در این زمینه اصلا فعالیتی ندارن
ناشناس
Netherlands
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
برای چی فکر کردید این رسانه های خارجی پر مخاطب حرفی از این حجم از گرسنگی نمیزنن؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
همیشه برام سوال بوده این همه ثروتمند داریم تو جهان هر کدومشون اگه یک هزارم ثزوتشون رو بزارن رو هم این گرسنگی حل میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین