پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۶۵۵۸
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران مدعی کاهش قابل توجه تعداد گونه‌های پرنده در تهران نسبت به سال‌های گذشته به دلیل آلودگی‌ها و شرایط نامطلوب محیط زیستی است. برخی از کارشناسان هم، بحث پرنده خواری را مطرح کرده اند!
شعار سال: سعید محمودی در آیین اختتامیه مسابقه بزرگ عکاسی تنوع زیستی شهر تهران که عصر روز گذشته در مرکز همایش‌های بین المللی رایزن برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم مشکلات محیط زیستی تهران را حل کنیم باید از تجربیات دنیا در حل مشکلات شهر‌های بزرگ استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: نگاه به تاریخچه شهر‌های بزرگ دنیا نشان می‌دهد که پس از جنگ جهانی دوم شهر‌ها با سرعت زیادی و بدون توجه به اصول شهرسازی و استفاده از منابع، توسعه یافتند و رشد کردند و این توسعه تا جایی پیش رفت که در دهه ۷۰ میلادی جایی برای نفس کشیدن در شهر‌های بزرگ اروپا باقی نگذاشت. در آن زمان تصمیماتی از سوی جامعه بین‌المللی برای تغییر برنامه‌های محیط زیستی و توسعه شهری گرفته شد، تا جایی که در دهه ۸۰ برنامه جدیدی برای توسعه شهر‌ها با نام شهر‌های اکولوژیک مطرح شد.

محمودی تاکید کرد: شهر‌های اکولوژیک با هدف ایجاد بستر مناسب برای تولید کمتر کربن و مصرف انرژی کمتر در این شهر‌ها ایجاد می‌شود و در بسیاری از نقاط دنیا در حال توسعه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اهمیت موضوع تنوع زیستی و حفظ آن، گفت: به مردمی که شهر‌ها زندگی می‌کنند باید رفتار مسئولانه در قبال محیط زیست را آموزش داد و این اساس کار برنامه‌های آموزش محیط زیست است.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های موجود تعداد گونه‌های پرنده در تهران نسبت به سال‌های گذشته کاهش قابل توجهی داشته است و این اتفاقی است که به دلیل آلودگی‌ها و شرایط نامطلوب محیط زیستی در تهران رخ داده است، اظهارکرد: پرندگان بایواندیکاتور زیستی هستند و هرکجا که وضعیت پرندگان مطلوب باشد نشاندهنده شرایط بهتر محیط زیست، فضای سبز و تولید اکسیژن است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: بسیاری از پرندگان مانند پرستو‌ها و چکاوک‌ها که در شهر‌ها بودند امروزه کمتر مشاهده می‌شوند و این تلنگری است برای ما تا نگاهمان را نسبت به محیط زیست شهری تغییر دهیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: شهرداری تهران با وجود تمام مشکلات، خوشبختانه موضوعات محیط زیستی را مد نظر قرار داده و محیط زیست استان تهران نیز در کنار شهرداری تهران تلاش می‌کند تا بتوانیم آینده بهتری به لحاظ محیط زیستی برای شهر تهران داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، این برنامه با حضور آرش میلانی - عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، حجت الاسلام میثم امرودی - رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، سید حمید موسوی - شهردار منطقه یک وشینا انصاری - مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران - در مرکز همایش‌های بین المللی رایزن برگزار و و از برگزیدگان ١٠ اثر برگزیده و برتر این جشنواره با اهدا لوح و تندیس قدردانی شد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۹۹، کد خبر: ۷۶۹۵۴۳، www.asriran.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین