پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۸۹۵۴
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۲
زمانی که خبر تایید سهمیه المپیک فرزانه فصیحی منتشر شد، همه از اینکه یک زن دوومیدانی‌کار از ایران راهی این میدان بزرگ می‌شود، خوشحال شدند، اما سوالی که به وجود آمد شیوه انتخاب دونده ۶۰ متر ایران بود و اینکه با کدام پیمانه و ترازو برای جایگاهی که فقط یک نفر می‌تواند از آن بهره‌مند شود؟
شعار سال: زمانی که خبر تایید سهمیه المپیک فرزانه فصیحی منتشر شد، همه از اینکه یک زن دوومیدانی‌کار از ایران راهی این میدان بزرگ می‌شود، خوشحال شدند، اما سوالی که به وجود آمد شیوه انتخاب دونده ۶۰ متر ایران بود و اینکه با کدام پیمانه و ترازو برای جایگاهی که فقط یک نفر می‌تواند از آن بهره‌مند شود، تصمیم‌گیری کرده‌اند در حالی که فردی با جایگاه جهانی بالاتر از فصیحی در دوومیدانی ایران وجود دارد.

هاشم صیامی، رئیس فدراسیون دوومیدانی در ابتدا از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی و کمیته ملی المپیک را عامل اصلی کسب این سهمیه عنوان و اعلام کرد که خودش هم تازه متوجه این موضوع شده است. اما صیامی در اظهارنظری دیگر اعلام کرد که پیمان فخری نقش اصلی معرفی فرزانه فصیحی را بر عهده داشته است!
 
نقش سوال برانگیز پیمان فخری در سهمیه فرزانه فصیحی!

اگر این مساله را که محال است فدراسیون دو و میدانی در معرفی ورزشکار خود بی‌تاثیر باشد فاکتور بگیریم، (چرا که در روند کسب‌سهمیه یونیورسالیتی در گام اول ورزشکار از سوی فدراسیون خود به فدراسیون جهانی معرفی شده، سپس نتیجه مجوز حضورش به کمیته ملی المپیک اعلام خواهد شد) پاسخ پیمان فخری به خبرنگاران تامل برانگیز بود.
فخری بدون در نظر گرفتن اینکه در دوومیدانی هزارم ثانیه‌ها و اعداد و ارقام صحبت می‌کنند، در اولین اظهاری که داشت اعلام کرد که تنها در ماده ۱۰۰ می‌توانستیم برای این سهمیه نماینده داشته باشیم!

این ادعا در حالی مطرح شد که فدراسیون جهانی در بخش زنان ۳۶ سهمیه یونیورسالیتی در ۱۲ ماده به ۳۶ کشور اعطا کرده. در دو‌های ۱۰۰متر، ۲۰۰متر، ۴۰۰متر، ۸۰۰متر، ۵ هزار متر، ۱۰۰متر با مانع، ۴۰۰متر با مانع و همچنین ماده‌های ماراتن، ۲۰کیلومتر پیاده‌روی، پرش‌ارتفاع، پرش طول و پرتاب دیسک به جز مواد ترکیبی، ۱۰ هزار متر و ۳ هزار متر با مانع، امکان درخواست سهمیه یونیورسالیتی در بخش زنان وجود داشته است.

جالب اینکه مدیر نظارت بر تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک بار دیگر عنوان می‌کند که ۱۰۰ متر تنها ماده نبوده، اما در تنها ماده‌ای که جای خالی وجود داشته ۱۰۰ متر بوده، که با طرح این دلیل باز هم ماجرا زیر علامت سوال‌های زیادی خواهد بود.

اما سوال‌هایی که باید از پیمان فخری پرسید این است که شما چه زمانی به فدراسیون جهانی برای استفاده از سهمیه یونیورسالیتی در دو ۱۰۰ متر درخواست داده اید؟ آیا در مورد مواد دیگر اقدامی کرده‌اید؟ اصلا آیا واقعا اقدامی بوده یا خود فدراسیون جهانی شما را آگاه ساخته؟ اگر دو تا سه ماه پیش بر اساس وظیفه اقدام کرده بودید، می‌دانستید پرش طول و مواد دیگر هم در آن زمان می‌توانسته با مکاتبات شما یک ورزشکار را بپذیرد؟

سوال دیگر ما از این مسئول دلسوز این است که آیا به نمایندگی از تمامی رشته‌ها به تنهایی تصمیم فنی اتخاذ می‌کنند؟ تاکنون ورزش کشور کارشناسی به خود ندیده که بتواند برای تمامی رشته‌ها نظرات فنی داشته باشد. حال آنکه چرا کمیته ملی المپیک پس از این همه حاشیه مکاتبات خود رابا فدراسیون جهانی دوومیدانی و کمیته جهانی المپیک علنی نمی‌کند تا انگشت اتهام را از روی خود بردارد؟

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اعتماد آنلاین، تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰، کدخبر: ۵۰۰۳۲۶، etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین