پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۸۰۵
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۳
در حالی‌که تنها ۴۰ روز ار فرصت ۹۰روزه برای انتخاب وزیر اقتصاد باقی مانده، گمانه‌زنی‌هایی از گزینه های وزارت اقتصاد به گوش می‌رسد.اگرچه هنوز گزینه های تصدی پست وزیر اقتصاد قطعی نشده، اما نام‌های مختلفی از جمله علی طیب نیا و علی مدنی‌زاده بیش از دیگران مطرح هستند.

شعارسال: ۱۲ اسفند پارسال عبدالناصر همتی توسط مجلس با ۱۸۲ رأی موافق از سمت وزارت اقتصاد برکنار شد.

در حالی که از مهلت ۹۰ روزه برای انتخاب وزیر اقتصاد، حدود ۴۰ روز باقی‌مانده، در این مدت افرادی، چون شمس‌الدین حسینی و محمدباقر نوبخت مطرح شده بودند.

علی طیب نیا و سیدعلی مدنی زاده گزینه‌های جدی دومین وزیر اقتصاد دولت چهاردهم

همچنین قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور، از سرلیستی علی طیب‌نیا خبر داده بود که این خبر توسط دفتر طیب‌نیا تکذیب شد.

حسین صمصامی نماینده مجلس هم نام علی مدنی‌زاده را به‌عنوان گزینۀ جدی مطرح کرد که تاکنون واکنشی داده نشده است.

هنوز وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی نشده و روند گزینش ادامه دارد.

پیگیری‌های خبرنگار نشان می‌دهد که اگرچه هنوز گزینه‌های تصدی پست وزیر اقتصاد قطعی نشده، اما نام‌های مختلفی از جمله علی طیب نیا و علی مدنی‌زاده بیش از دیگران مطرح هستند.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
علی طیب‌نیا در ۱۶ فروردین ماه سال ۱۳۳۹، در اصفهان به دنیا آمد. او در دولت‌های هاشمی رفسنجانی و حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی به طور پیوسته دبیر و مشاور کمیسیون اقتصادی دولت بود. در سال ۱۳۷۶ طیب نیا به صورت همزمان به عنوان معاون طرح و بررسی (امور اقتصادی) به عنوان معاون رئیس جمهور وقت فعالیت می‌کرد و همه مسئولیت‌های اقتصادی معاون اجرایی رئیس جمهور را برعهده داشت. پس از حذف مسئولیت معاونت رئیس جمهور در امور اجرایی در دولت دوم سیدمحمد خاتمی، طیب نیا با عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی و فنی معاون اول رئیس جمهور فعالیت خود در نهاد ریاست جمهوری را ادامه داد. طیب نیا در سال ۱۳۸۴ به عنوان معاون امور اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی (سازمان برنامه و بودجه) منصوب و بودجه‌های سال ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ با نظارت او تدوین شد. طیب نیا در سال ۱۳۹۲ در دولت حسن روحانی توانست با رای قاطع ۲۷۴ رای از ۲۸۴ رای ماخوذه در مجلس شورای اسلامی تصدی وزارت اقتصاد و دارایی را به‌دست بیاورد.

سید علی مدنی‌زاده اقتصاددان و دانشیار اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف است. او هم‌اکنون ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه را برعهده دارد. مدنی‌زاده تحصیلات دبیرستان خود را در دبیرستان نیکان تهران انجام داد. او در سال ۲۰۰۰ مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی را به دست آورد. او لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه صنعتی شریف، فوق لیسانس ریاضیات محاسباتی را از دانشگاه استنفورد، و پی‌اچ‌دی خود را از دانشگاه شیکاگو دریافت کرده است. مدنی‌زاده در سال ۲۰۰۲ جایزه رتبه سوم مسابقات جهانی ریاضی دانشجویی را به دست آورد. او در سال ۱۳۹۲ به ایران بازگشت و تدریس در دانشگاه صنعتی شریف را آغاز کرد. او در سال ۱۳۹۷ جایزه پژوهشگر جوان اقتصاد ایران را دریافت کرد. ریاست دانشکده اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، معاونت تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، ریاست گروه مدل‌سازی و پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و مشاور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه در کارنامه اجرایی او به چشم می‌خورد. از علایق پژوهشی دکتر مدنی‌زاده می‌توان به حوزه اقتصاد کلان، تجارت بین‌الملل، سیاست‌های پولی و بانکی و سازمان‌های صنعتی اشاره کرد. منتقدین، بی تجربگی او در مدیریت اجرایی را مهمترین نقیصه برای او ذکر کرده اند.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین