پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۵۰۵
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰

نگین گم شده در کویر

گرمسار، نگین گم شده در کویر است. قدر این گوهر کمیاب را بشناسیم و اموراتش را به گوهر شناسان حاذق بسپاریم.
شعارسال: * جبران خلیل جبران:

زندگی در هر صبح و شام به صورت ما بوسه می زند. ولی ممکن است در شامگاهان به دستاوردهایمان بخندد!!

مصیبت ملت ها کسانی هستند که دانه ای نمی کارند و سنگی را از پیش پای بر نمی دارند و جامه ای نمی بافند اما به سیاست مشغولند!! (صفحات 42 و 48 کتاب به لهجة باران- دکتر سید حسین سیدی)

روزگاران می گذرد و مردم هر روزشان را به امید تحولی ثمربخش آغاز می کنند. گرچه بنا به قول متین و لین امام راحلره، آنان ولی نعمتان مقاماتند، ولی به اندک تلاش مسئولان راضی هستند و از آنان انتظار همدلی و همراهی دارند. به هر حال سال 88 نیز اندک اندک به بایگانی تاریخ سپرده خواهد شد. ولی ای کاش هر مسئولی بتواند از محتویات پروندة عملکردش در خلوت وجدان خویش احساس رضایت بنماید. زیرا در غیر این صورت عقوبتی سخت از سوی خلق و خداوند در انتظار کسانی خواهد بود که از کنار آرمان های یک ملت با تسامح و تساهل عبور نمایند. از سوی دیگر خوشا به حال کسانی که به پشتوانة اعمالشان در دنیا، همنشین آغوش گرم ملت و در عقبی، خالد در جنات برین الهی خواهند بود. ما نیز به امید عالی ترین سطح توفیقات دنیوی و اخروی برای یکایک مسئولین شهر و استان، نیم نگاهی به وقایع مهم منطقه می اندازیم و پیشاپیش ضمن تشکر و سپاس از همة مقامات نیک خواه و خیر اندیش، توفیقات هرچه بیشتر را برای مسئولان آگاه و توانمند و وظیفه شناس آرزومندیم و متقابلاً با اشاره به تأکید استاندار محترم جدید مبنی بر لزوم پاسخگو بودن مسئولان و واگذاری امور به افراد با صلاحیت (کویر20/11/88- ص2)، انتظار داریم کسانی که به هر دلیلی در انجام مسئولیت های محوله اهمال وقصوری داشته اند، در سال جدید یا به سرعت نسبت به اصلاح عملکرد خویش و جبران مافات اقدام نمایند و یا برای همیشه از تصدی هر مسئولیتی طرد و از جرگة مسئولان خدوم حذف شوند تا کارایی و اعتبار تنها نظام دینی جهان با حضور افراد ضعیف و ناتوان خدشه دار نگردد.

1- در اواخر فروردین ماه سال جاری، جلسه ای به منظور بزرگداشت مقام معلم در ادارة محترم آموزش و پرورش گرمسار برگزار شد. در این جلسه شهردار گرمسار وعدة الحاق اراضی فرهنگیان به حریم قانونی شهر را داد. (کویر25/1/88 صفحة4) متعاقبا در اوایل تیر ماه سال جاری از سوی شورای شهر نیز عنوان شد که کلیة مشکلات اراضی شمال و غرب گرمسار در طرح تفضیلی شهر مرتفع خواهد شد. (کویر9/4/88- صفحة6) وزیر محترم مسکن نیز در مسافرت به استان سمنان بر حل سریع مشکلات موجود تأکید نمود. مع الاسف تا کنون هیچ گونه اقدام مؤثری جهت رفع دغدغه های این قشر محروم و زحمت کش صورت نپذیرفته است. این در حالی است که مشکلات مشابه در شهر سمنان و شاهرود در شورای اداری استان با یک صلوات حل شده است. لذا مقامات مسئول در قبال عدم تحقق وعده های خویش مسئولند. بدیهی است چنین رفتارهایی موجب خدشه دار شدن اعتماد مردم به مسئولان خواهد شد که بروز چنین ضایعه ای زیبندة نظام نیست.

2- آقای ظهیری (معاون محترم برنامه ریزی استانداری) در جلسة شورای اداری گرمسار، نرخ بیکاری در استان سمنان را 5/1درصد کم تر از میانگین بیکاری در کشور اعلام نمود و تأکید کرد که این نرخ در شهر گرمسار از همة شهرستان های تابعة استان، کمتر است!! (کویر25/1/88- صفحة7) در حالی فرماندار محترم گرمسار مدت کوتاهی قبل از آقای ظهیری، اعلام کرده بود که در بین فارغ التحصیلان جویای کار، شاهد رشد 5 درصد بیکاری هستیم! ضمناً امام جمعة محترم گرمسار و برخی دیگر از افراد مطلع نیز از رشد بیکاری ابراز نگرانی کرده اند. (کویر25/1/88- صفحة7) حال با عنایت به تأکید استاندار محترم جدید مبنی بر ایجاد اشتغال پایدار، میانگین قرار داد های اشتغال زایی در استان را حائز رتبة اول در کشور قلمداد نموده و پیشرفت اشتغال زایی را مشمول رتبة دوم دانسته اند، (کویر12/8/88- صفحة3) علت نارضایتی اقشار جویای کار و آمارهای ضد و نقیص ارائه شده در چیست؟

3- گرچه درج خبر راه اندازی اولین سامانة مرکز آموزش مجازی کشور در گرمسار و آغاز عملیات فاز 3 آموزشی به مساحت 2200متر مربع و احداث سالن ورزشی با ملحقات آن به مساحت 2500 متر مربع در دانشگاه آزاد، بسی مایة مسرت است، ولی سرنوشت این طرح ها و ارتقاء سطح مدارک تحصیلی به دکترا در رشته های مدیریت رفتار سازمانی و حقوق بین الملل و علوم قرآنی و افزایش اعتبار علمی برخی دیگر از رشته ها به سطح کارشناسی ارشد که یکی از نیازهای اساسی شهرستان به شمار می رود، همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد. ضمناً سرنوشت دانشگاه پیام نور ارادان که در اردی بهشت سال جاری کلنگ خورد، و در حال حاضر به طور موقت در ساختمان بخشداری مستقر شده است، مردم این بخش را نگران ساخته است. (کویر15/2/88- صفحة2) لذا توضیحات عاری از توجیه، حق بدیهی مردمی است که همچنان در انتظار اقدامات معقولانة متولیان امورند.

4- با عنایت به قول مساعد مدیر کل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان مبنی بر احداث مرکز فرهنگی- هنری در ایوانکی مظلوم، چه اقداماتی تا کنون صورت پذیرفته است؟ به ویژه این که پروژة مزبور از مصوبات سفر دولت به سمنان بوده است و می بایست عملیات احداث از سال 87 آغاز می شد!! ضمناً با عنایت به این که از بین 7 مرکز فرهنگی- هنری در استان، احداث دو مرکز در ایوانکی و ارادان در دستور کار قرار داشته است (کویر15/2/88- صفحة4)، سرنوشت پروژة مشابه در ارادان نیز مورد سؤال است. بی شک عدم انعقاد قرارداد با پیمانکار در آرادان و عدم تغییر کاربری زمین واگذار شده در ایوانکی نمی تواند دلیل موجهی برای توقف طرح هایی به شمار آید که تمامی ادارات دولتی مکلف به رفع سریع مشکلات فرا راه اجرای مصوبات سفرهای سه گانه می باشند. البته عدم تکمیل فاز دوم فرهنگسرای خورشید تابان و بدتر از آن، محروم نمودن مردم گرمسار از مزایای علمی و رفاهی و تفریحی فرهنگسرا و اختصاص آن به ادارة فرهنگ و ارشاد اسلامی به بهانه نداشتن مکان مناسب!! در شمار تراژدی های اسفباری است که جدا میبایست برای اقامة چنین دلایل عجیب و غریبی ابراز تأسف نمود و انتظار اصلاح این گونه عملکرد ها را قبل از ورود به سال جدید از کلیة مقامات استان و شهرستان داشت. لذا توجه هر جه بیشتر به مطالب صفحة 6 کویر15/10/88 را به مقامات ذیربط توصیه می نمایم.

5- مردم گرمسار از مدت ها پیش زمزمة احداث پایانة صادراتی در کنار جادة قم- گرمسار را از طرق مختلف شنیده اند. حال با توجه به این که اجرای پروژة مزبور در زمینی به مساحت 2000 هزار متر مربع مجهز به سرد خانه، سیلو، بانک، گمرک و . . . . (کویر5/3/88- صفحات 1و4) از مصوبات سفر معاون محترم توسعه و تجارت وزارت بازرگانی و معاون محترم بازرگانی خارجی سازمان بازرگانی استان به شهر گرمسار بوده است و اجرای این پروژة عظیم، تاثیر شگرفی بر ارتقاء موقعیت استراتژیکی گرمسار و تامین رفاه عمومی دارد و عین طرح نیز در لیست مصوبات سفر اول دولت به چشم می خورد، به چه دلیلی مردم گرمسار شاهد اقدامات سریع و انقلابی مسئولان در این زمینه نیستند؟!

6- با تشکر فراوان از افتتاح اولین واحد تولید کود شیمیایی سولفات پتاسیم در ایوانکی در زمینی به مساحت 7500 متر مربع و زیر بنای 5700 متر مربع با تولید سالانة 2 هزار تن کود شیمیایی (کویر5/3/88- صفحة13) که در شمار مصوبات سفر اول دولت بوده است، انتظار داریم که با همین سرعت در محرومیت زدایی از تمامی مناطق تحت پوشش استان تسریع به عمل آید تا عزم مردم در حمایت از مسئولان ساعی و خیرخواه به حد اکثر ممکن ارتقاء یابد.

7- با کمال خوشحالی اذعان می نمائیم که در سال 88، شاهد رشد چشمگیر در زمینة ورزش بوده ایم. وقایع مسرت بخشی همچون مسافرت آقای کیم سونگ جول (مربی چینی) به گرمسار جهت آموزش مربیان تنیس روی میز، کسب مقام اول ووشو کشور توسط جوانان گرمساری و مقام اول استان در رشتة دارت و اعطای جوایز به قهرمانان کشوری و استانی توسط امام جمعة محترم گرمسار در مراسم نماز جمعة 23/5/88 ، کسب مقام اول تیم هندبال ارژن گرمسار در سمنان و صعود به رقابت های لیگ دستة اول هندبال کشور، انتخاب آقای مجتبی رضوانی (دبیر سابق هیأت فوتبال استان سمنان) به سمت نایب رئیسی فوتبال ساحلی، برگزاری مسابقات کشوری دارت بانوان در گرمسار، برگزاری مسابقات فوتسال بانوان المپیاد ایران در گرمسار، انتصاب آقای هادیان به سمت مدیر تربیت بدنی استان که ایشان جوان ترین مقام مسئول در سمت مذکور می باشند و . . . . همگی در شمار اخبار نوید بخشی بوده است که قطعاً تأثیر زیادی در جلب رضایت جوانان غیرتمند گرمساری و دعوت آنان به عرصة سالم ترین رقابت های ورزشی داشته است. لذا ضمن قدردانی از مسئول محترم تربت بدنی گرمسار، انتظار تداوم اقدامات و تأسی سایر ادارات و نهاد ها از این ادارة موفق و سرفراز را داریم. مستندات مطالب فوق به ترتیب: کویر26/3/88- صفحة15، کویر27/5/88- صفحة15، کویر21/7/88- صفحة15، کویر5/3/88- صفحة15، شاهوار23/10/88- صفحة8، کویر6/11/88- صفحة اول و کویر20/11/88- صفحة15می باشد. ضمناً شایسته است که اولاً به جهت توجه به نیاز های اساسی گرمسار و ثانیاً به جهت قدرشناسی از مسئولان ساعی و خدوم، با تقاضای ریاست محترم تربیت بدنی گرمسار مبنی بر تأسیس هتل ورزش در شهر گرمسار موافقت شود (کویر3/6/88- صفحة 7 و کویر 13/5/88- صفحة15)

8- برگزاری سومین المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک در گرمسار در بین حدود 100 نفر از دانش آموزان برگزیده جهان، یکی از مسرت بخش ترین اخبار سال جاری برای اهل علم و مشتاقان پیشرفت های سریع گرمسار در زمینة علم و تکنولوژی به شمار می رفت. لذا استقرار دانش آموزان 20 کشور جهان در رصد خانه کاروان سرای ده نمک از 25/7/88 الی 4/8/88 (کویر مورخ5/8/88 صفحات1و2 وکویر 21/7/88-صفحه4) موهبتی شایان تحسین به شمار می رود که نصیب مردم مهمان دوست و خون گرم شهرستان شده است. امید است در سال جدید نیز شاهد برگزاری همایش ها و المپیاد های مشابه در این شهرستان باشیم.

9- علیرغم اینکه شهرستان گرمسار در سطح کشور دارای استعداد های ویژه ای جهت گسترش راه های مراسلاتی و مواصلاتی ریلی و آسفالته می باشد، ولی احداث راه آهن تهران گرمسار(مترو) هنوز هم از مرز حرف و ادعا فراتر نرفته است (کویر21/4/88 صفحات 1و4). واقعاً عجیب است که معاون محترم راه آهن جمهوری اسلامی ایران نیز در مسافرت به گرمسار از راه اندازی قریب الوقوع قطار تهران-گرمسار (حتی زود تر از برنامه) سخن به میان می آورند!! (کویر 13/8/88-صفحه4) و نماینده گرمسار در مجلس شورای اسلامی هم ادعا می کند که این خط ریلی تا مسیر ورامین از سمت گرمسار، آماده ریل گذاری است! (کویر 3/9/88 صفحه4). همچنین احداث خط سوم ریلی تهران مشهد نیز از مرز سخن فراتر نرفته است. این در حالی است که مدیر کل محترم راه آهن شمال شرق کشور در خلال اعلام خبر فوق از احداث سریع خط فرعی شهرک صنعتی سمنان (از شهرک تا میان دره) سخن به میان آورده است. ولی در صفحه دوم نشریه پیام استان (شماره 2454)، شاهد یک تیتر درشت هستیم که با نهایت تعجب اعلام می دارد که: راه آهن تهران-گرمسار، معطل بودجه!! ضمناً دو خطه شدن راه آهن گرمسار- ساری (کویر13/5/88 صفحه 3) و تأسیس خط ریلی گرمسار- بادرود- کاشان که از مصوبات سفر بوده و در سخنرانی رئیس جمهور در جمع مردم گرمسار نیز صراحتاً مورد تاًکید قرار گرفت، به بهانة مخالفت محیط زیست با اجرای پروژه، به حالت تعلیق در آمده است!! (13/5/88 صفحه 3) پس چه اطمینانی وجود دارد که خبر مندرج در (صفحه 14 هفته نامه کویر و مطالب صفحة 6 نشریه شاهوار مورخ (20/10/88) مبنی بر اختصاص 27 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه راه سازی گرمسار به سیمین دشت از ناحیه اعتبارات ملی و تأکید بر آغار طرح از سال 89 و تحویل آن تا پایان سال 90، به سرنوشت مشابهی مبتلا نشود؟! بنابراین شایسته است سال جدید را سال رفع تبعیض از شهرستان های تابعه استان سمنان و افزایش عزم مسئولان در پیمودن هرچه پر شتاب تر مسیر توسعه بنامیم و هر مسئولی مکلف به شرح اقدامات خویش و پاسخگوئی به مردم برای تحقق این شعار باشد.

10- پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مقامات استان خبر مشارکت 5/88 درصدی مردم استان در انتخابات و گزینش مجدد رئیس جمهور سایق به عنوان کاندیدای برتر را در جراید منطقه ای و ملی منتشر ساختند. (برای نمونه خبر مندرج در کویر 26/3/88- صفحة اول را ملاحظه بفرمائید.) لذا با اذعان به این که سهم خواهی همواره در شمار سنن مقبوحه ای است که متاسفانه در کشورمان به صورت یک امر رایج درآمده است، ولی قطعا سهل انگاری در مقابل مردمی که به مسئولانشان اعتماد کرده اند، فاقد هرگونه توجیه اخلاقی و مدیریتی و شرعی است. بنابراین شایسته است که به رسم قدرشناسی از این مردم، توجه خاصی به نیاز های عمومی استان سمنان صورت پذیرد تا این استان و در رأس آن شهرستان گرمسار از محرومیت مزمن نجات یابد.

11- علیرغم نارضایتی متقاضیان مسکن مهر از عملیات اجرائی پروژه، با نهایت تعجب اخیرا طرح جمع آوری آب های سطحی سایت مسکن مهر نیز به پیمانکار قبلی واگذار شده است!! (کویر 2/4/88- صفحات اول و 8) این در حالی است که در جلسة حضوری با تشریف فرمایی مشاور محترم وزیر تعاون و مدیر ملی تعاونی های مسکن مهر که به منظور بررسی مشکلات اجرایی پروژة مزبور در گرمسار تشکیل شده بود، مراتب نارضایتی شدید متقاضیان اعلام گشت. جالب این که امام جمعة گرمسار نیز عدم رضایت خویش را از بروز وقفة طولانی در عملیات اجرائی طرح اعلام کرده اند(کویر 10/6/88- صفحة3). علیهذا واگذاری5/6 هکتار از اراضی شهر جهت احداث740 واحد مسکونی و انتخاب مجری طرح بدون درج آگهی مناقصه و طی تشریفات قانونی و عدم احراز تخصص لازم و صلاحیت های فنی جهت واگذاری پروژه، هرگز نمی تواند حاکی از سالم بودن روال اداری و عدم دخالت های منافع شخصی و جناحی بوده باشد. به ویژه این که فرماندار محترم گرمسار، وعدة صدور یک روزة پروانة ساخت برای مسکن مهر را داده اند و مشخص شدن وضعیت مدیران عامل فاقد صلاحیت را خواستار شدند و همچنین بر پیشرفت طرح مشابه در سمنان آن هم در حدی بیشتر از 80٪ تأکید کرده اند. (کویر 7/7/88- صفحة4) ضمنا استاندار محترم نیز همسو و هماهنگ با فرماندار محترم گرمسار، بر ضرورت پاسخگو بودن مسئولان اجرائی مسکن مهر و واگذاری مسئولیت به پیمانکاران با صلاحیت تأکید نموده اند که این امر تلویحاً حاکی از وجود نارضایتی در مراحل اجرایی طرح می باشد. (کویر20/11/88- صفحة2) لذا توجه جدی به مشکلات طرح یک ضرورت بلا انکار است. به ویژه این که طی سال جاری نیز مطالب متنوعی در جراید استان پیرامون عدم رضایت افکار عمومی و به خصوص افراد ذینفع از بروز مشکلات اساسی در اجرای طرح به چاپ رسیده است.

12- موضوع قابلیت های گردشگری گرمسار و استعداد تبدیل شدن این شهرستان به یک قطب توانمند گردشگری، چیزی است که طی سال به طور مشروح و مبسوط دربارة آن صحبت به میان آمده است. لذا در اینجا ضمن تأکید بر ضرورت توجه هر چه بیشتر مسئولان به موارد مطرح شده و اعلام برنامه های خود به مردم در آستانة سال نو، تقاضا دارم از هر گونه اقدامی که به آثار و ابنیة تاریخی این شهرستان صدمه وارد آورد، جلوگیری به عمل آید . (برای نمونه می توان به حرکت کامیون های 10 چرخ از جادة سنگ فرش قصر بهرام اشاره نمود، کویر 2/4/88- صفحات اول و . . . .)

13- همان گونه که اینجانب در اثنای یکی از مطالب خویش طی سال جاری اشاره نمودم، بسیار عجب است که شهرستان گرمسار علاوه بر تأمین نیاز مردم منطقه به گوشت سفید، بخش عمده ای از نیاز مردم استان را نیز مرتفع سازد ولی به دلیل عدم استقرار کشتار گاه، مرغ تولید شده در گرمسار همواره با قیمتی به مراتب بالا تر از سمنان در اختیار شهروندان گرمساری قرار گیرد. زیرا در چنین شرایطی علاوه بر تحمیل هزینة حمل مرغ به سمنان جهت ذبح شرعی و عودت آن به گرمسار، هزینة کشتار نیز به قیمت مرغ اضافه خواهد شد!!؟ لذا چندان تعجبی ندارد که برخی از مسئولان، خبر متعادل شدن قیمت گوشت در« شهر سمنان » را در جراید محلی منعکس سازند!! (کویر 3/6/88- صفحة13) علی ایحال ضمن استقبال از تأسیس کشتارگاه مرغ در ایوانکی، انتظار داریم که در سال89 به این نیاز اساسی شهر گرمسار توجه بیشتری معطوف گردد تا مردم این شهرستان شاهد اقدامات عدالت محور مقامات استان باشند.

14- در سال جاری شاهد درج مطالب حائز اهمیتی از سوی اهالی اندیشه و قلم منجمله جناب آقای موحد، آقای شاه حسینی، آقای طاهری، اینجانب (علی اکبر کیانی پناه) و برخی دیگر از شهروندان دلسوز گرمساری....) درباره اولویت های توسعه در استان و علی الخصوص شهر گرمسار بوده ایم. این مطالب در صفحة 7 کویر 12/8/88 به قلم آقای غلامحسین موحد و صفحة9 کویر 6/11/88 به قلم آقای علیرضا شاه حسینی و صفحة 12 کویر 3/9/88 و صفحة 9 کویر 10/9/88 و صفحة 12 کویر 17/9/88 و صفحة 12 کویر 8/10/88 به قلم اینجانب انعکاس یافته اند که ضرورت دارد مقامات شهرستان جهت تنظیم برنامه های عمرانی در سال جدید، نیم نگاهی به این مطالب بسیار اساسی که به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است بیندازند. ضمنا این انتظار وجود دارد که جهت رفاه حال شهروندان و جلوگیری از عواقب بسیار نامطلوب گسترش شهر با الگوهای کاملا سنتی، شاهد بازنگری های اساسی در طرح هادی و جامع و تفضیلی این شهرستان باشیم تا از وجود یک بحران بسیار جدی زیست محیطی در شهرستان گرمسار جلوگیری به عمل آوریم.

15- با توجه به این که وزیر سابق آ.پ در دامغان خبر آغاز به کار قریب الوقوع دانشگاه فرهنگیان را مطرح نمود، بررسی و پیگیری موضوع از جانب عالی ترین مقام اجرائی شهرستان، مورد تقاضاست (تیتر اول کویر9/4/88-صفحه اول و شرح موضوع در صفحه ششم) زیرا تحقق این امر، سهم بسزائی در ارتقاء سطح تحصیلی فرهنگیان و اصلاح شیوه های آموزشی سنتی و گسترش دکترین تولید محور خواهد شد. پس شایسته است که این اقدام نوین با پی گیری های مقامات این استان در سطح کشور پایه ریزی شود.

16- هنگامی که آقای عجم، وجود دانشگاه و شهرک صنعتی را به عنوان دو عامل مؤثر در مهاجرت به استان ها معرفی نمود، (کویر 13/8/88 صفحه3) این امید در دل گرمساری ها قوت گرفت که در چند ماه باقی مانده از سال، توجه بایسته ای به وضعیت دانشگاه ها به عمل خواهد آمد. ولی علیرغم سطح سواد عمومی مردم گرمسار و انتخاب یکی از فرزندان این سرزمین(خانم مبارکی) به عنوان رتبه اول کنکور در رشته علوم انسانی(کویر13/5/88 صفحه اول) و وعده های مکرر مسئولان مبنی بر تأسیس شعبه ای از دانشگاه دولتی (امیرکبیر) در گرمسار و دانشکدة پیرا پزشکی در آرادان و طرح مکرر موضوع در سطح جراید منجمله کویر 14/7/88 - صفحه 5 و اشاره به این مهم در مصوبات سفر اول دولت و همچنین تنظیم تفاهم نامه بین استانداری سمنان با وزارت علوم و تأیید مراتب از سوی معاونت محترم طرح و توسعة وزارت علوم و بالاخره اختصاص 40 هکتار زمین از سوی جمعی از شهروندان دانش دوست شهرستان گرمسار به منظور اجرای طرح (کویر 14/7/88 صفحه5)، هنوز شاهد اقدامات ثمر بخشی در این زمینه نبوده ایم!؟ ضمناً علیرغم گذشت قریب یک سال از وعدة فرماندار محترم گرمسار مبنی بر ایجاد منطقة ویژة صنعتی در گرمسار، هنوز شاهد آثار این وعده بر کاهش بیکاری و اشتغال زائی نبوده ایم(کویر شماره 761- صفحه 7) علیهذا شایسته است که در این واپسین ایام سال جاری، تدابیر منطقی و قابل اجرا جهت فائق آمدن بر مشکل موجود، تمهید گردد.

17- علیرغم این که مشکل آب شرب گرمسار به حدی از مرحلة بحران گذشته است که حتی یک مقام تازه وارد استانی (استاندار محترم جدید) نیز تأمین آب را اولویت اول توسعه استان معرفی می نماید ( کویر5/8/88-صفحه 2) و به فاصله کوتاهی پس از اعلام اولیه، مجدداً از این معضل به عنوان بزرگترین مشکل استان یاد می نماید (کویر19/8/88 صفحه اول)، مع الاسف تا کنون هیچ گونه اقدام اساسی در این رابطه صورت نپذیرفته است. در این میان پراکنده گوئی برخی از مسئولان، حکایت از عدم وجود طرح و ضابطه ای خاص برای حل این مشکل دارد! چه این که خبر انتقال آب از استان مازندران به گرمسار( کویر9/4/88 صفحه 6) ویا انتقال آب از آلوئک به ایوانکی و گرمسار(کویر 3/9/88 صفحه4) و ایجاد تصفیه خانه های بزرگ در شهرستان با تامین50٪ هزینه از طریق اعتبارات سفر رهبر و پنجاه درصد دیگر از اعتبارات دولت که می بایست توسط وزارت نیرو تأمین شود (کویر3/9/88 صفحه4) و..... نمونه هائی از این موضع گیری های متفاوت و پراکندة مقامات می باشد. این در حالی است که تیتر اول هفته نامه کویر20/5/88 و شرح صفحه 5 ، حاکی از این است که بحران آب، کشاورزی گرمسار را تهدید می کند و در صفحه 6 کویر مورخ 13/5/88 نیز بر کاهش منابع آبی زیر زمینی در این شهرستان تأکید شده است. ضمناً مدیر عامل محترم آب و فاضلاب استان سمنان هم از تأمین بودجة مورد نیاز ابراز یأس می نماید (کویر3/9/88 صفحه 4) و پروفسور کردوانی نیز نسبت به تشدید بحران آب در 50 سال آینده هشدار می دهد!! (صفحات اول و دوم هفته نامه کویر10/9/88) از همین رو شایسته است که تمامی قوا به اجرای یک طرح خاص معطوف گردد تا این معضل مزمن با وحدت نظر مسئولان، از پیش پای مردم شریف و محروم و کم توقع این شهرستان برداشته شود.

18- با توجه به محدودة انتشار هر یک از جراید رسمی استان و ایجاد تسهیلات برای دسترسی همگان به اخبار مهم و برنامه ریزی های هماهنگ برای پاسخگوکردن مقامات استان، شایسته است در سال جاری تعامل و هم اندیشی و همپوشی بیشتری در مطرح کردن مشکلات مردم در سطح جراید منجمله کویر، پیام استان، هم نظر، حبله رود، جوانه، کندو و..... به وجود آید تا از این طریق شاهد هماهنگی هر چه بیشتر در پیگیری آن ها باشیم.

19- توجه به هشدار ارزشمند امام جمعه محترم گرمسار مبنی بر جلوگیری از فرصت سوزی، یک ضرورت مدیریتی و اخلاقی به شمار می رود. (کویر10/6/88 صفحه 3) امید است هر مقامی که خود را مکلف به حضور در نماز جمعه می داند، به همان اندازه نسبت به تحقق این آرمان اسلام پسند و مردم محور، ازخود حساسیت نشان دهد. تا حضورمان در نماز جمعه، صرفاً حالت صوری به خود نگیرد و درس هائی از این اجتماع مذهبی برگرفته شود.

20- موضوع عدم پذیرش دفترچه های خدمات درمانی روستائی در بیمارستان آرادان، نمونه دیگری از بی نظمی و نا هماهنگی در سطح ادارات دولتی است که به هیچ وجه امر پسندیده ای به شمار نمی آید.(کویر13/5/88 صفحه7) بنا بر این رفع سریع این گونه مشکلات یک وظیفه ملی و انقلابی به شمار می رود.

21- استعداد های بی شمار گرمسار در زمینه کشاورزی از قبیل پرورش باریجه با نام لاتین ferula gummosa bioss و امکان برداشت وسیع زرشک بی دانه و تأثیر بسزائی که رشد این گیاه در تثبیت شن های روان و حفظ خاک دارد، همچنین امکان کاشت زیتون و پنبه در سطح وسیعی معادل 4717 هکتار از اراضی گرمسار در سال جاری و برداشت تقریبی3 تن پنبه از هر هکتار، علاوه بر فراهم آوردن امکانات توسعة شهرستان، موجب ارتقاء درآمد نا خالص استان نیز خواهد شد. لذا شایسته است با عنایت به طرح و بسط مراتب فوق در(کویر 20/5/88 - صفحه 12 و کویر7/7/88 صفحه 1و 13)، توجه بیشتری به این امور صورت پذیرد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبلاگ ترغیب وصال، تاریخ انتشار: 8 اردیبهشت 1388، کدخبر: - ، www.tarigh-e-vesal.blogfa.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین