پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۳۳۵۲
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
محمودرضا حقی‌فام اظهار داشت، برنامه ما این است که 50 درصد انرژی تحت کنترل هوشمند را تا پیک سال بعد مدیریت کنیم و تلاش بر این است که 450 هزار کنتور دیماندی در کل کشور نصب کنیم.

شعارسال: معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: بالا رفتن انرژی لزوما به منزله ی رفاه نیست و میزان مصرف انرژی در کشورهای خاورمیانه نسبت به متوسط جهانی دارای رشد بالایی است.

"محمودرضا حقی‌فام" در آیین آغاز به کار مدرسه بین‌المللی مدیریت مصرف انرژی در تبریز افزود: از این آمار نتیجه می گیریم که با وجود رشد مصرف انرژی الکتریکی در کشورهای صنعتی به نسبت کشورهای در حال توسعه، بهره‌وری انرژی در این کشورها در حال افزایش است.

وی تأکید کرد: نرخ مصرف انرژی در ایران 14 برابر ژاپن و 4.4 مصرف جهانی است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: این نرخ به اقتصاد کشور فشار می آورد و باعث به خطر افتادن امنیت انرژی و سلامت محیط زیست می‌شود.

حقی‌فام همچنین اظهار کرد: ادامه این روند باعث به خطر افتادن توسعه کشور می‌شود.

وی هچنین ادامه داد: با توجه به امضای پروتکل‌های بین المللی محیط زیست اگر نتوانیم مصرف انرژی را مدیریت کنیم ناچار به پرداخت جریمه‌های بین المللی خواهیم شد.

وی گفت: مدیریت صحیح مصرف با تسهیل ورود بازیگران خصوصی شبکه برق و مدیریت بار برای افزایش ضریب بار و مدیریت موثر شبکه می‌تواند در به حداقل رساندن عوامل کاهش بهره وری انرژی و فعال سازی بخش مصرف در مدیریت شبکه های برق، کاهش تلفات، توسعه خدمات مشترکین، توسعه بازار خرید و فروش، کاهش آسیب پذیری شبکه و ... کمک کند.

استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: برنامه ما این است که 50 درصد انرژی تحت کنترل هوشمند را تا پیک سال بعد مدیریت کنیم و تلاش بر این است که 450 هزار کنتور دیماندی در کل کشور نصب کنیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در خصوص مدرسه بین‌المللی مدیریت مصرف انرژی گفت: از عنوان این گردهمایی پیداست که ما در اینجا برای یادگیری آمده ایم و باید در جهت مدیریت مصرف انرژی و پیک‌سایی سال 96 گام برداریم.

وی در پایان تأکید کرد: امیدوارم تا بتوانیم به زودی از منابع موجود در کنترل مصرف بهره بگیریم و مدیریت مصرف را به عنوان یک فرهنگ غالب در جامعه رواج دهیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 7دی1395، کدخبر: 442222: www.ilna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین