شعار سال : مدیر عامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی مهران با بیان اینکه در این کارخانه تولید بلوک سبک با ظرفیت ۱۵۰ متر مکعب در یک شیفت کاری انجام می شود، افزود: این واحد تولیدی با اشتغالزایی ۲۰ نفر و سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریالی احداث می شود.
علی طاووس نژاد با بیان اینکه پیش بینی می شود تا پایان سال جاری این واحد تولیدی فعالیت خود را آغاز کند، افزود: این کارخانه نخستین واحد تولیدی این منطقه اقتصادی و با هدف صادرات بلوک سبک به کشور عراق است.
وی با بیان اینکه برای منطقه ویژه اقتصادی مهران بیش از ۸۰۰ هکتار زمین پیش بینی شده است، افزود: در مرحله نخست آن برای یک دوره ۱۰ ساله برای احداث کارخانه های صنعتی، کارخانجات حوزه گاز، پتروشیمی و کارخانه های سبک مانند کانی های غیر فلزی و نساجی ۵۳۴ هکتار در نظر گرفته شده است.
مدیر عامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی مهران از اعلام آمادگی تعدادی از کارخانجات و شرکت های تولیدی کشور همچون شرکت طرح استرلیزه مواد غذایی، بلوک سبک، شرکت های عمرانی، کارخانه ساخت قطعات بتونی و پیش ساخته برای سرمایه گذاری در این منطقه اقتصادی خبر داد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ نشرخبر : 28 آذر 1394 کد مطلب : 3003350 www.mehrnews.com