شعارسال: حمیده ماحوزی بعد از ظهر سهشنبه در همایش بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد بوشهر اظهار داشت: یکی از مهمترین پیشنیازها برای توسعه و پیشرفت، اجرای برنامههای پژوهشی است که این مهم در آموزش و پرورش، دانشگاهها و مراکز آموزشی جایگاه خاصی دارد.
وی با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای توسعه برنامههای پژوهشی در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: پس از رکود برنامههای پژوهشی در اداره کل فرهنگ و ارشاد در سالهای قبل، پژوهش طی دو سال اخیر جان تازهای گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به اینکه کار پژوهشی باعث روشنایی، پویایی و حرکت در هر دستگاهی میشود، بیان کرد: در حوزه پژوهشی تلاش جدی خواهیم داشت و امیدواریم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
وی به تشکیل گروه پژوهشی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اشاره کرد و افزود: افزایش سرانه مطالعه در سطح استان را به عنوان یک برنامه مهم در دستور کار داریم.
ماحوزی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای انتخاب استان بوشهر به عنوان پایتخت کتاب کشور، اضافه کرد: ۱۸ موضوع و ۳۵ تفاهمنامه در طرح پایتخت کتاب ارائه شد است و پنج طرح استان به عنوان طرحهای برتر کشور انتخاب شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بوشهر نیز به حمایت از محققان و پژوهشگران اشاره کرد و اظهار داشت: استفاده مناسب از ایدهها و نظرات نخبگان باعث رونق و شکوفایی جامعه میشود.
اسماعیل کوهگردی به مسئولیت بسیار مهم حوزه پژوهشی اشاره کرد و ادامه داد: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بالایی در بخش پژوهشی است و دانشگاه آزاد بوشهر نیز حمایت ویژهای از بخش پژوهشی دارد.
وی با تاکید بر اینکه از هیچ تلاش و کوششی برای پیشرفت برنامههای پژوهشی استان کوتاهی نمیکنیم، اضافه کرد: در فعالیتهای پژوهشی باید با آیندهنگری پیش برویم.
در این مراسم از سید احمد حسینی کازرونی، سعید یزدانی، محمدرضا شهبازی، اشرف سلطانینیا، حسین اسماعیلی، داریوش جعفری، ابراهیم حیدری، سرخوش صدیقی چهاربرج، سیدوحید ریاضی، داود درخشان، سید باقر فرهی، سهراب کواری، محبوبه نصوری و معصومه مهدوی شکیب تجلیل شد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار خبر 1 دی 1394، کدمطلب: 3007039 ، www.mehrnews.com