پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۴۱۶۴
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه عطاری ها، دانش تخصصی در زمینه سموم محصولات کشاورزی ندارند، گفت: فروش و عرضه دارو و سموم کشاورزی در عطاری ها ممنوع است و تخلف محسوب می شود.

شعار سال: دکتر کامبیز حسن زاده روز سه شنبه در چهارمین جلسه کاروه محصولات سلامت محور با بیان اینکه مصرف سموم غیر مجاز در باغات کشاورزی می تواند سلامت جامعه را به صورت جدی تهدید کند، بر نظارت و گشت های مشترک بر سیلوهای استان تاکید کرد.
وی افزود: مسئولان موظف هستند در راستای جلوگیری از توزیع سموم غیر مجاز از سوی عطاری ها، تصمیمات اساسی اتخاذ کرده و واحدهای متخلف را تعطیل کنند.
دکتر حسن زاده با اشاره به اینکه در انبارهای شرکت های واقع در شهرک های صنعتی سنندج، کالاهای بی کیفیت قاچاق و تاریخ گذشته زیادی وجود دارد، اظهار کرد: در این مورد مسئولیت با شرکت شهرک های صنعتی است و باید پاسخگو باشد.
وی با اشاره به بازرسی های معاونت غذا و داروی دانشگاه برای مقابله با توزیع مکمل های ورزشی در باشگاه های ورزشی سطح استان هم یادآور شد: هم اکنون باشگاه های ورزشی استان عاری از مکمل های ورزشی غیر مجاز است اما همچنان مکمل های ورزشی و قرص های نیروزا در استان وجود دارد که باید نظارت بر باشگاه های ورزشی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه مصرف مکمل ها و داروهای نیرو زای ورزشی عوارض سویی بر سلامت جامعه دارد، تاکید کرد: آگاهی بخشی به مردم در زمینه عوارض مصرف کالاهای غیر بهداشتی و مکمل های قاچاق ضروری است و مردم باید آگاه باشند که هر مکملی را از هر جایی خریداری نکنند.
دکتر حسن زاده آموزش و اطلاع رسانی در زمینه مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی و مکمل های ورزشی را مهم ارزیابی کرد و گفت: آموزش و پرورش با همکاری معاونت غذا و دارو موظف هستند کلاس های آموزشی در زمینه مصرف سوء کالاهای آرایشی، بهداشتی و مکمل های ورزشی برای مخاطبان خود برگزار کنند.
دبیر کمیته قاچاق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه گفت: امسال، دو هزار و 551 قلم کالای آرایشی و بهداشتی به ارزش 197 میلیون و 337 هزار ریال در این استان شناسایی و توقیف شده است.
مظفر اسلامی نیا افزود: همچنین سه هزار و 14 مورد کالا و مواد غذایی به ارزش 120 میلیون و 58 هزار ریال، 20 قلم مکمل به ارزش 159 میلیون و 840 هزار ریال و 16 قلم مکمل به ارزش 77 میلیون و 470 هزار ریال توقیف و امحا شده است.
وی اضافه کرد: 747 مورد بازرسی از داروخانه های استان، 498 مورد بازرسی سالن های آرایشی بانوان و 137 مورد نمونه برداری از محصولات آرایشی، بهداشتی استان نیز در سال جاری بعمل آمده است.
203
مورد بازرسی از عطاری ها و مراکز فروش مکمل هیا ورزشی و 24 هزار و 826 مورد بازرسی از مراکز عرضه و پخش مواد غذایی را از دیگر اقدامات کمیته بازرسی معاونت غذا و داروی استان کردستان است.
به گفته وی، تاکنون 129 پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی استان برای رسیدگی و صدور حکم ارسال شده است.
کارگروه بررسی محصولات سلامت محور سه ماه یکبار از سوی معاونت غذا و داروی استان برگزار می شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 11 مهر 96، کد مطلب: 82683880: www.irna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین