پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۹۸۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
فاز دوم طرح پایاب سد گیلارلو در 230 هکتار از 70 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و عملیات اجرایی برای تکمیل آن با جدیت دنبال می شود.

شعار سالعدیل سروی افزود: فاز اول طرح اراضی پایاب سد گیلارلو گرمی مغان در 400 هکتار اجرایی و روز شنبه همزمان با نهمین روز از دهه فجر توسط استاندار اردبیل به بهر برداری رسید.

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح 230 کیلومتر عملیات لوله گذاری اصلی و فرعی صورت گرفته و 36 هکتار آن را باغ ها تشکیل می دهد.

وی بیان کرد: عمده محصولات باغی زمین های پایاب سد گلارلو درختان هلو ، بادام و انگور می باشد و کشت در آن بر اساس اصلاح الگوی کشت و شامل محصولاتی همچون گندم ، جو و کلزا خواهد بود.

سروی افزود: اعتباری که تاکنون برای اجرای این طرح هزینه شده 100 میلیارد و 400 میلیون ریال می باشد که 85 درصد آن توسط دولت به صورت کمک بلاعوض و مابقی 15 درصد توسط کشاورزان پرداخت شده است.

در دهه فجر امسال از 32 طرح عمرانی و تولیدی با 450 میلیارد ریال اعتبار بهره برداری شد که 16 طرح از آن مربوط به حوزه آب و خاک بود.

گرمی مغان در شمال اردبیل قرار دارد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری جمهوری اسلامی ، تاریخ انتشار 22بهمن 96، کدمطلب:82827879، www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
0
0
چقدر با پایان این طرح و بهره برداری ازش میشه تو زمینه های کشاورزی به بهترین شیوه و بهترین عملکرد کشاورزی رو روتق داره
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
0
0
واقعا این همه بودجه داره برای جاهای بیخودی که همه هم روش توافق نظر دارن خرج میشه ولی برای این طرح ها که میتونه اینده استان رو تحت تاثیر خودش قرار بده تامین بودجه نمیکنن
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین