پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۹۲۸۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰
دکترای تخصصی روانشناسی کودکان استثنایی با اشاره به علائم ابتلای کودکان به اوتیسم گفت: از هر ۱۰۰ نفری که در اطرافمان هستند حداقل یکی مبتلا به این اختلال است و این مسئله نیاز به افزایش آگاهی مردم درباره این بیماری را نشان می‌دهد.
شعارسال:دکترای تخصصی روانشناسی کودکان استثنایی با اشاره به علائم ابتلای کودکان به اوتیسم گفت: از هر ۱۰۰ نفری که در اطرافمان هستند حداقل یکی مبتلا به این اختلال است و این مسئله نیاز به افزایش آگاهی مردم درباره این بیماری را نشان می‌دهد.

ناهید حاجی سلیمانی با بیان اینکه دوم آوریل یا سیزدهم فروردین روز جهانی اطلاع‌رسانی در مورد اوتیسم است، اظهار داشت: اختلال طیف اوتیسم یا در خود ماندگی گروهی از سندرم‌های عصبی رشدی هستند که توالی چندژنی دارند.

وی گفت: از هر 100 نفری که در اطراف شما هستند حداقل یکی مبتلا به این اختلال است که آمار بالایی است و نیاز به آگاهی درباره آن کاملا احساس می‌شود.

دکترای تخصصی روانشناسی کودکان استثنایی گفت: اوتیسم در پسرها 4 بار بیشتر از دخترها تشخیص داده می‌شود و حدود یک‌سوم این کودکان متأسفانه کم‌توانی ذهنی نیز دارند.

وی افزود: مواردی که با کم‌توانی ذهنی همراه نیستند گاه تشخیص داده نمی‌شود و علائم آن نواقص در ارتباط اجتماعی، علائق محدود و رفتارهای کلیشه‌ای است.

حاجی سلیمانی گفت: ازآنجایی‌که اوتیسم یک طیف است، گوناگونی علائم در آن از هر کودک به کودک دیگر می‌تواند متفاوت باشد. اما آنچه مسلم است این کودکان نیاز به مراقبت و آموزش‌های خاص دارند.

حاجی سلیمانی در پایان گفت: از همه مردم تقاضا دارم هرگز رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم و والدین آنها را قضاوت نکنند. این افراد با دشواری‌هایی مواجه هستند که درک آن برای افرادی که درگیر آن نیستند تقریباً محال است.

شعارسال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار12فرودین 97، کد خبر: 13970112000405، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۴
0
0
ای گاش که اگاهی مردم در این بیماری بالاتر بره تا حداقل نگاهاشون به این بیماری درد بیشتری رو متحمل پدر و مادر نکنه
ا.ف75
ناشناس
Austria
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
0
0
ای کاش با اگاه سازی هرچه بیشتر در این زمینه مردم رو اگاه کنن نسبت به این بیماری
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
0
0
یکی از علایم واضح وشایع تو این کودکان ارتباط چشمی برقرار نکردنه
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین