نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در فضای آزاد تبادل اطلاعات نظارتی بر رسانههای خارجی و فضای مجازی وجود ندارد و نمیتوان جلوی تبلیغات دروغ را در این فضا گرفت، افزود: بسیاری از محصولات بهداشتی که در فضای مجازی و رسانههای ماهوارهای تبلیغ میشود نه تنها مجوزی ندارند بلکه سلامت فرد را نیز به خطر میاندازند و در این زمینه هیچ قانونی نیز وجود ندارد.
وی با بیان اینکه این تبلیغات بی اندازه اغراق آمیز و غیر واقع است، ادامه داد: با این حال مردم تحت تأثیر فضای رسانهای و تبلیغی به این محصولات اعتماد و با استفاده از این کالاها سلامت خود را در معرض خطر میاندازند.
قربانی تصریح کرد: کالاهای تبلیغی غیر مجاز در رسانههای خارجی و فضای مجازی به صورت رسمی در داروخانهها و مجاری رسمی کشور به فروش و برخی از آنها حتی تولید میشود و در عین حال با آنها برخوردی صورت نمیگیرد.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم و متمایز در قانون مذکور این است که مجازات متناسب با جرم شده است و با فرد مجرم به گونهای برخورد خواهد شد که فرد یا شرکت خاطی با تحمل مجازاتی متناسب با جرم، مجازاتی بازدارنده را متحمل شود و کسی به سراغ این تبلیغات و فروش محصول از این فضا نرود.
نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: بیشتر محصولات به فروش رسیده از طریق رسانههای ماهوارهای و فضای مجازی محصولات آرایشی- بهداشتی، زیبایی و تناسب اندام هستند که برای مخاطب نیز جذابیت بالایی دارد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری خانه ملت ، تاریخ انتشار:4 اردیبهشت 97، کدخبر: 379592،www.icana.ir