پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۷۷۳۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۴
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: تولید کنندگان باید ارز ارزان‌تری برای تولید داشته باشند با ارز بالای ۸ هزار تومان، تولید نمی‌تواند صادرات محور باشد.

شعارسال: عبدالوهاب سهل آبادی درباره بسته جدید ارزی اظهار کرد:هر اقدامی که رانت را کم کند کار بسیار خوب و مناسبی است طی این چند ماه برخی افراد با سوءاستفاده از شرایط سود‌های کلانی بردند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه روزی که دولت قیمت دلار را ۴۲۰۰ تومان عنوان کرد ما مخالفت کردیم، افزود: امیدواریم این تفاوت‌ها از بین برود تا جلوی سوء استفاده‌ها گرفته شود.

وی با بیان اینکه بسته ارزی جدید نشان داد که موجب کاهش قیمت ارز شده است، گفت: معتقدم کالا‌های اساسی را خود دولت باید وارد کند و نباید به افراد واگذار کند تا آن‌ها با سوء استفاده به جای کالای اساسی کالا‌های دیگری را وارد کنند.

سهل آبادی تصریح کرد: هر آنچه که شفافیت وجود داشته باشد برای اقتصاد کشور مفید است و به جای آن هر چه ارتباطات پررنگ‌تر باشد شاهد اتفاقاتی که طی ماه‌های گذشته شاهد آن بودیم بیشتر رخ می‌دهد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به قیمت ارز تاکید کرد: در دنیا تولید ارزانتر در حال انجام است و با این شرایط نمی‌توانیم رقابت کنیم.

وی تصریح کرد: دولت باید راهکار‌های برای حمایت از صنعت پیدا کند و اقداماتی درباره مسائل مالیاتی و بیمه‌ای انجام دهد تا تولید بتواند فعال بماند تا دچار مشکل نشویم.

سهل آبادی با بیان اینکه دولت باید مواد اولیه‌ای که برای تولید حساس است با نرخ پایین‌تر برای تولیدکنندگان واقعی تامین کند، اظهار کرد: تولید کنندگان باید ارز ارزانتری برای تولید داشته باشند با ارز بالای ۸ هزار تومان تولید نمی‌تواند صادرات محور باشد.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 19 مرداد 97، کدمطلب: 443079،www.mizanonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
0
0
ا.ف75
اخه اگه شفافیت رخ بده به ضرر یک سری از چهره هایی میشه که مردم بهشون اعتماد کرده بود
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
0
0
الان اون 8 میلیارد دلاری که گم شده کجاست شفافیت اجرا کنید
س.د76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین