پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۰۳۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با انتقاد از عدم پیش‌بینی تامین ارز دولتی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران سرطانی از تشکیل جلسه کمیسیون متبوعش با وزیر بهداشت برای رفع موانع این حوزه خبر داد.

شعار سال: بشیرخالقی نماینده مجلس در مورد اعتراض انجمن رادیولوژی و انکولوژی ایران به قرار نگرفتندستگاه‌های پرتودرمانیدر لیست ارز دولتی، گفت: بی‌تردید انجامشیمی درمانیبعد ازعمل جراحیبرای مبتلایان بهسرطانضروری بوده و بعد از آن همرادیوتراپی و پرتو درمانیدر یکریل درمانیقرار دارند که نباید در این روند تاخیری ایجاد شود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون جای سوال دارد که چراتخصیص ارز دولتیبرای تامین دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران سرطانی به منظور طی این فرآیند درمانی از قبل پیش‌بینی نشده است، ضمن اینکه این بیماران برایپرداخت فرانشیز درمانیرادیوتراپیهم با مشکل مواجه هستند، چه رسد به اینکه بخواهند هزینه‌های آن را به صورت آزاد پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد:افزایش نرخ خدماتهم مشکلاتی را برای بیماران مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان ایجاد کرده و موجی از نارضایتی را در بین آنها ایجاد خواهد کرد، بنابراین موضوع عدم تخصیص ارز دولتی به دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مراحل درمان بیماران سرطانی موضوع جدیدی بوده که هفته گذشته خبرساز شده و قطعا از طریق کمیسیون پیگیری خواهد شد.

بروز مشکل برای واردات دارو با وجود تحریم‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است

خالقی اظهار کرد: برای اینکه بیماران مبتلا به سرطان با مشکلی در روند درمان مواجه نشوند، تاجایی که امکان دارد باید از طریق تولیدات داخلی نیاز این بخش برطرف شود، چرا که بروز مشکلاتی در زمینه واردات دارو با وجودتحریم‌هاامری اجتناب‌ناپذیر است، بنابراین باید تا حد امکان با افزایش تولیدات داخلی مانع از بروز مشکل برای این بیماران شویم.

رفع نیاز بیماران سرطانی از طریق افزایش تولیدات داخلی

وی  گفت: اگر امکانتولید دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران سرطانیدر داخل وجود نداشته باشد، باید به دنبال راهکاری برای تامین نیاز این بخش باشیم تا این شائبه ایجاد نشود که دارویی برای درمان این بیماران وجود ندارد وآرامش روحیآنها را تحت شعاع قرار ندهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، در واکنش به بخشی از صحبت‌های رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران مبنی بر اینکه مسئولین کشور بشنوند اگر به دلیلکمبود دارویا نبود برند خارجی اتفاقی برای بیماران بیفتد، آنها مسئول هستند؛ چون به احتمال زیاد برخی داروهای داخلی مشابه، عوارض خواهند داشت، یادستگاه‌های رادیوتراپینمی‌توانند جواب تمام بیماران را بدهند، تصریح کرد: ما نمی‌توانیم با تصور اینکه داروهای داخلیکیفیت داروهای خارجیرا ندارند، بر تولید هر نوع دارو در داخل کشور خط بطلان بکشیم و خط تولید دارو را ببندیم، ضمن اینکه تصمیم‌گیری در این مورد نیازمند اظهارنظر تعداد بیشتری از کارشناسان و متخصصان امر است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در پایان از بررسی مشکلات ایجادشده پیرامونوضعیت بازار دارو و تجهیزات پزشکیدر نشست فردا این کمیسیون با حضوروزیر بهداشتخبر داد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی فانا، تاریخ 28 مرداد 97، کد مطلب: 15136:www.phana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۳۱
0
0
ا.ف75
کلا دولت وقت در زمینه های پیش بینی حس میکنم ضعیفه! این اولین بارشون نیست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
0
0
دولی چی پیش بینی کرده که این پیش بینی کنه م.ق71
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین