پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۱۵۴۵۰۱
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۳
رئیس هیأت عالی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با اشاره به ظرفیت دانشگاه‌ها در جذب اعضا هیأت‌ علمی گفت: تعداد 850 نفر ظرفیت وزارت علوم، 950 نفر ظرفیت وزارت بهداشت و حداقل یک‌هزار نفر برای دانشگاه آزاد در جلسات برای جذب هیأت‌ علمی ردیف تعیین‌ شده است.

شعارسال: محمدعلی کی‌نژاد صبح امروز در همایش منطقه‌ای هیأت‌های اجرائی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان‌های گیلان، زنجان و قزوین در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه سند اسلامی شدن دانشگاه بعد از بازنگری دقیق‌تر شد اظهار کرد: جذب در دانشگاه برای اعضای هیأت‌ علمی بسیار حائز اهمیت است.


2800 عضو هیأت‌ علمی در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند


وی با اشاره به اینکه چشم‌های منطقه و جهان برای حفظ ارزش‌های اسلامی به ایران است افزود: مسئولان دانشگاهی باید روی این مسئله توجه ای ویژه داشته باشند که در مسئله جذب هیئت‌علمی باید دقت بالا صورت بگیرد.

رئیس هیئت عالی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با اشاره به ظرفیت دانشگاه‌ها در جذب اعضا هیئت‌علمی گفت: تعداد 850 نفر برای وزارت علوم، 950 نفر برای وزارت بهداشت و حداقل تعداد یک هزار نفر برای دانشگاه آزاد در جلسات برای جذب هیئت‌علمی ردیف تعیین‌شده است.

کی نژاد با بیان اینکه بعد از بررسی جزئیات حق‌التدریسی‌ها از هفته آینده ثبت‌نام‌ها شروع می‌شود تصریح کرد: درگذشته مواردی دیده‌شده که برخی از اعضا هیئت‌علمی توانایی علمی و دانشگاهی خوبی دارند اما ازنظر شخصیتی زیاد مناسب نیستند که اکنون با بررسی فرم‌ها خود اظهاری این مشکلات حل‌شده است.

رئیس هیئت عالی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با بیان اینکه هنوز با برنامه ششم فاصله زیادی داریم گفت: در دانشگاه گیلان از 17 هزار دانشجو، 586 نفر هیئت‌علمی وجود دارد و در دانشگاه آزاد نیز با توجه به کمبود دانشجو، باید وضعیت حق‌التدریسی‌ها بررسی شود اما در دانشگاه علوم پزشکی نگرانی‌هایی وجود دارد که باید به‌زودی برطرف شود.

کی نژاد با اشاره به اینکه با جذب یک هزار نفر هیئت‌علمی در دانشگاه آزاد، بسیار از نگرانی‌ها برطرف می‌شود گفت: دانشگاه آزاد با توجه به اینکه با کمبود مالی و دانشجو روبه‌رو است اما باید در مسئله جذب وضعیت مشخصی داشته باشد.


2800 عضو هیأت‌ علمی در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند


دبیر هیئت عالی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور نیز با بیان اینکه 50 درصد اعضا هیئت‌علمی دانشگاه‌ها از طریق فرآیندهای خاص جذب می‌شوند اظهار کرد: در ابتدا انقلاب پنج هزار نفر و سپس کم‌کم 31 هزار نفر عضو هیئت‌علمی بودند اما اکنون بالای 80 هزار هیئت‌علمی در کشور داریم.

جواد محمدی با اشاره به اینکه 50 مقاله ASI امسال در کشور داشتیم افزود: 1.9 درصد مقالات دنیا را ایران تولید می‌کند درحالی‌که قبل انقلاب ایران و عراق باهم 0.3 مقالات دنیا را داشتند.

وی با بیان اینکه خروجی‌های دانشگاه‌ها به سمت کیفیت در حال حرکت است گفت: کمیت‌ها نیز و حال رشد هستند و 18 دانشگاه کشور اکنون جزو برترین دانشگاه‌های دنیا هستند.

دبیر هیئت عالی جذب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با اشاره به اینکه معرفت افزایی در دانشگاه با فعالیت‌های نهادها نمایندگی مقام معظم رهبری به‌خوبی در حال اجرا است بیان کرد: افراد حق‌التدریسی‌ها باید با ورود به سایت وزارت علوم و وزارت بهداشت جهت عضویت در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها ثبت‌نام کنند.


2800 عضو هیأت‌ علمی در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز با اشاره به اینکه جذب هیئت‌علمی، مرحله مهمی برای منابع انسانی دانشگاه‌ها است اظهار کرد: هیئت‌علمی باعث پویایی دانشگاه می‌شود و بی هیئت‌علمی دانشگاه نوآوری نخواهد داشت.

ابراهیم چیرانی با اشاره به اینکه بدون جذب هیئت‌علمی، اداره دانشگاه بسیار سخت است گفت: یکی از دلایل برگزاری این همایش پاسخ به این سؤال‌ها بود که نحوه جذب هیئت‌علمی در دانشگاه‌ها چگونه است.

وی با اشاره به تعداد اعضاء هست علمی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی گیلان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در گیلان بالغ‌بر 840 نفر عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت با مرتبه مربی، استادیار، دانشیار و استاد امام دارد.


2800 عضو هیأت‌ علمی در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه کارکرد بخش گزینش باید فراتر از این‌که هست باید باشد اظهار کرد: باید در جذب هیئت‌علمی در دانشگاه‌ها به بحث گزینش توجه ای ویژه شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین صفوی با اشاره به اینکه در اسلامی شدن دانشگاه‌ها باید به وجود استادهای با گزینه پیشرفت و توانمندی توجه شود گفت: استاد در کنار آموزش باید ازنظر فرهنگی نیز قوی شد و استاد نباید دیده‌های غربی را در دانشگاه ترویج دهد.

وی با بیان اینکه باید در جذب نخبه‌های جوان در دانشگاه توجه ویژه شود گفت: برخی از اساتید توجه به رفع نیاز داخلی ندارند و اکثر توجهشان به نیازهای غرب است که باید روی این مسئله توجه کرد و مسئولان نیز به این نکته توجه کنند که هدف حل مشکلات داخلی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد استان قزوین نیز با بیان اینکه دانشگاه معمولاً از بودجه پژوهش محروم هستند اظهار کرد: بودجه دانشگاه‌ها معمولاً بین برخی دانشگاه‌های خاص پخش می‌شود که باید روی این مسئله توجه خاصی شود.

مرتضی موسی خانی با اشاره به اینکه برخی‌ از دانشگاه بودجه لازم برای تجهیز دانشگاه در زمینه پژوهش ندارند افزود: عدم بودجه دانشگاه آزاد در حالی است که برخی از دانشگاه‌های غیرانتفاعی بالاترین بودجه را با کم‌ترین امکانات گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه اثربخشی هیئت‌علمی در کشور بسیار بالاست گفت: باید مسئولان کشوری و هم دانشگاه‌های روی این مسئله توجه ای ویژه داشته باشند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 15 شهریور 1397 ، کد خبر: 13970615000459 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین