پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۴۴۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با توجه به هماهنگی با پلیس راهور تهران بزرگ تا دو هفته خودروهایی که از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران تردد داشته باشند جریمه نمی‌شوند و پس از آن اعمال قانون می‌شوند.
شعارسال:معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با توجه به هماهنگی با پلیس راهور تهران بزرگ تا دو هفته خودروهایی که از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران تردد داشته باشند جریمه نمی‌شوند و پس از آن اعمال قانون می‌شوند.

محسن پورسیدآقایی در مراسم افتتاحیه ثبت تردد معابر ورودی و خروجی شهر تهران که با حضور سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته توانستیم تمامی ورودی و خروجی‌های سطح شهر تهران را به دوربین سطح تخلفات تجهیز کنیم. با نصب دوربین‌های مبادی ورودی و خروجی تهران از این پس خودروهایی که از این مبادی وارد شهر تهران شوند در صورتی که معاینه فنی نداشته باشند پلاک آنها ثبت می‌شود.

پورسیدآقایی گفت: 43 سامانه جدید در مبادی ورودی و خروجی شهر تهران نصب شده است که هر کدام از آنها به 2 الی 3 دوربین مجهز شده است، این کار بسیار شایسته‌ای بود که توسط همکاران ما در معاونت حمل‌ونقل ترافیک و شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران انجام شد و کار بزرگی بود.

وی گفت: بنده اعتراف می‌کنم علی‌رغم اینکه دستور راه‌اندازی این سامانه‌ها را به همکاران خود در شرکت کنترل ترافیک دادم باور نمی‌کردم در این بازه زمانی تمام مبادی ورودی و خروجی شهر تهران به سامانه‌های نصب دوربین تجهیز شوند، این یعنی کار جهادی و کار درست و به‌موقع که تمام مبادی ورودی و خروجی شهر تهران به سامانه‌های دوربین ثبت تخلف مجهز شده‌اند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: از این پس تمام رینگ‌های ورودی و خروجی شهر تهران به دوربین‌های اشاره‌شده تجهیز شده و هر خودرویی اعم از سبک و سنگین معاینه فنی آنها کنترل می‌شود. البته یکی از برنامه‌های ما برای کاهش آلودگی هوا ثبت تخلفات رانندگی با خودروهای سنگین است چرا که میزان آلایندگی این خودروها بسیار بیشتر از خودروهای سبک است.

پورسیدآقایی ادامه داد: بر اساس آمار روزانه بیش از 500 هزار خودرو در مبادی ورودی و خروجی شهر تهران تردد دارند و بر همین اساس با راه‌اندازی سامانه‌های مجهز به دوربین در آینده میزان آلودگی هوای شهر تهران نیز کاهش خواهد یافت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه با هماهنگی پلیس راهور تا دو هفته دوربین‌های جدید در مبادی ورودی و خروجی جریمه‌ای را برای خودروهای فاقد معاینه فنی ثبت نمی‌‌کنند گفت: به‌مدت 2 هفته برای رانندگان این‌گونه خودروها پیامک ارشادی می‌رود که بعد از 2 هفته جریمه اعمال خواهد شد. البته این کار به‌دلیل اطلاع‌رسانی بیشتر به شهروندان و رانندگان بوده ضمن اینکه ما زمان لازم را برای رانندگان برای مراجعه به مراکز معاینه فنی داشته باشیم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار1آبان 97، کدخبر: 1860065،www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۲
0
0
امیدوارم تو این دو هفته همه اطلاع پیدا کنند از قوانین جدید


س ی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین