به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمد علی شجاعی در دیدار با معاون برنامه ریزی سازمان راهداری کشور در ارائه گزارش خسارتهای ناشی از سیل به خراسان شمالی تعداد واحدهای مسکونی روستایی تخریب شده را ۶۳۰۰ واحد اعلام کردیم که مرکز این تعداد را بیشتر از استان گلستان اعلام کرد.
وی ادامه داد: به مرکز گفتیم تعداد بالای واحدهای مسکونی روستایی آسیب دیده به دلیل خشتی و گلی بودن و عدم بازسازی آنها در گذشته است که باران برای این منازل نقش کارواش را دارد و موجب تخریب شده است.
وی اظهار کرد: در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل کشور اعلام کردم در بحث ایمنی راهها با توجه به خسارتهای فراوان سیل به بخش راه در خراسان شمالی، اعتبارات استانی پاسخگو نخواهد بود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در ادامه خاطر نشان کرد: از گذشته علاوه بر راه آسفالتی و خاکی به اشتباه مسیر آمد و شد مردم در بستر رودخانه، راه نامیده شده است و در ادامه دستگاههای خدمات رسان مانند آب و برق زیرساختهای خود را در همین مسیر ایجاد کرده اند که در سیل اخیر تخریب شد و اکنون ما گریزی جز ایجاد راه در مسیر جدید برای مردم نداریم.
شجاعی گفت: از صنایع استان خواسته ام امسال در بحث ایجاد زیرساخت مانند پل در بخش راه ورود داشته باشند.
وی با بیان این که در حادثه سیل اخیر تمامی مدیران اجرایی پای کار آمدند، تصریح کرد: در حادثه سیل فرصتی برای شناخت مدیران داشتم برخی از آنان به خوبی همراه و پای کار بودند، برخی حضور داشتند اما بود و نبودشان فرقی نداشت و دسته سوم نیز اصلاً حضور نداشتند.
شجاعی، محل نگهداری دام را یکی از مهمترین دغدغههای روستاییان قلمداد کرد و افزود: این مشکل را به گوش مسئولان کشوری رساندیم و اعلام کردیم در طرح بازسازی منازل روستایی، محل نگهداری دام باید دیده شود چرا که دام به عنوان سرمایه مردم روستا به اندازه منزل مسکونی برای آنان مهم است.
در این دیدار معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور هم اظهار کرد: سفر بنده به خراسان شمالی و با هدف بازدید از راههای آسیب دیده و تهیه گزارش خسارت است.
خداداد مقبلی افزود: تخریب حوزه راهها در برخی استانها بسیار زیاد بوده و آنان را دچار مشکل کرده است.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار: 25اردیبهشت 1398 ، کدخبر:98022513362 ،www.isna.ir