
شعار سال:بالاخره یوسف زاده از ریاست علوم پزشکی برکنار و دکتر سالاری به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر ارسلان سالاری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان منصوب کرد.
متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر ارسلان سالاری
دانشیار محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان
به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان منصوب میشوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
امید است با اتکال به خداوند منان در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.
گفتنی است دکتر ارسلان سالاری متخصص قلب و عروق – فلوشیپ است و در دوران پروفسور برزیگر معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی را نیز برعهده داشته است.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصر ایران،تاریخ انتشار:17تیر1398،کدخبر:46188،www.asriran.com