پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۴۱۷
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بودجه درمان سازمان تامین اجتماعی در سه سال گذشته به بیش از دو برابر افزایش یافته است.

شعارسال: علی ربیعی روز جمعه در آیین بهره برداری از نخستین واحد تولید آب اکسیژنه کشور در بستان آباد آذربایجان شرقی و آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 327 تختخوابی تامین اجتماعی در تبریز اظهارکرد: بودجه درمان سازمان از 80 هزار میلیارد ریال در سال 1392 به 182 هزار میلیارد ریال در سال جاری رسیده است.

وی با بیان اینکه راهبرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارائه خدمات بهداشتی درمانی افزایش کیفیت با حفظ رایگان بودن است، افزود: توسعه فضاهای درمانی در مناطق محروم رویکرد دولت است.

ربیعی با اشاره به اینکه74 بیمارستان و 300 درمانگاه و دی کلینیک ظرفیت بهداشتی و درمانی سازمان تامین اجتماعی است، گفت: 100 درصد داروهای تولید داخل را تحت پوشش بیمه ای داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سیاست های رفاهی اجرا شده در کشور ، گفت: سیاست مبارزه با فقر باید موجب توانمند سازی نیازمندان شود و برای این منظور پنجره واحد مبارزه با فقر طراحی و اجرا می شود.

ربیعی اظهارکرد: اجرای سیاست جبرانی مبارزه با فقر بر این اساس که به صورت توسعه انجام و افراد آسیب پذیر در این جریان حمایت شوند یکی از سیاست های ناموفق بوده است.

وی با اشاره به اینکه سیاست مبارزه با فقر صدقه ای هم یکی از سیاست های ناموفق اجرا شده است، افزود: رویکرد توسعه باید از توسعه بنگاه ها به بهبود زندگی مردم و ارتقای رفاه و افزایش شادی تغییر یابد.

ربیعی با ترسیم توزیع درآمد کشور در دولت گذشته گفت: هر چه به سمت دهک های بالای کشور می رفتیم خانواده های واقع در این دهک ها را می توانستیم با ثرتمندان اروپایی و امریکایی مقایسه کنیم در حالی که طبقه متوسط ما قدرتمند نبود.

وی با بیان اینکه فرصت های نابرابر فاصله فقیر و غنی را افزایش می دهد، اظهارکرد: سیاست نادرست مبارزه با فقر موجب ایجاد یک مدسه در یک منطقه برای تنها یک نفر شده و در جایی دیگر تعداد زیادی محصل از تحصیل بازمانده اند.

ربیعی با اشاره به ساماندهی 170 هزار کودک بازمانده از تحصیل در سال گذشته اظهارکرد: فقر شهری غیرقابل تحمل تر از فقر روستایی است، زیرا فقر شهری با نوعی نگاه نابرابر همراه است و اثرات روانی دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش بیمه در برابر سازی خدمات اجتماعی از بیمه شدن 10 میلیون نفر با اجرای طرح بیمه سلامت خبرداد و گفت: با اقدامات صورت گرفته در سه سال گذشته شکاف تورم و دستمزد 67 درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد جامعه کشور که از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خدمات می گیرند حداقل مزد را دریافت می کنند، اظهارکرد: بودجه رفاهی این وزارتخانه در سال 130 هزار میلیارد تومان است که باید در مسیر اثر بخشی در زندگی مردم هزینه شود.

ربیعی در پاسخ به خواسته استاندار آذربایجان شرقی با افزایش ظرفیت شرکت داروسازی قاضی به عنوان یکی از واحدهای داروسازی تحت پوشش شستا در تبریز با اختصاص یکهزار میلیارد ریال موافقت کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید باید با عقلانیت و سخت کوشی تلاش کنیم ریالی هدر نرود.

وی با بیان اینکه پیشگیری از نسلی شدن فقر رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، با بیان اینکه راهبرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارائه خدمات بهداشتی درمانی افزایش کیفیت با حفظ رایگان بودن است، افزود: توسعه فضاهای درمانی در مناطق محروم رویکرد دولت است.

ربیعی با بیان شعری از شهریار شاعر تبریزی با این مضمون که عمر گذران است و تنها خوبی ها به جا می ماند، اظهارکرد: قدرت برای قدرت بزرگترین ظلم به مردم است.

* استاندار آذربایجان شرقی: اثرات برجام متجلی می شود

استاندار آذربایجان شرقی در آیین بهره برداری از نخستین واحد تولید آب اکسیژنه کشور گفت: بی نیازی از واردات این محصول گامی در راستای اقتصاد مقاومتی و از نتایج برجام است.

اسماعیل جبارزاده در این آیین که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهارکرد: بهره برداری از این واحد تولیدی با امضای برنامه جامع مشترک و امکان واردات کاتالیت ممکن شده است.

وی با اشاره به ظرفیت های داروسازی استان آذربایجان شرقی و وجود شرکت هایی همچون زهروای و شهید قاضی، خواستار اجرای طرح های توسعه واحدهای داروسازی این استان شد.

وی با اشاره به اینکه در سند توسعه استان به صنعت داروسازی توجه ویژه ای شده است، گفت: آماده حمایت از راه اندازی شرکت های دپوی دارو در استان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم.

جبارزاده در بخش دیگری از سخنان خود از همراهی شهرداری تبریز به واسطه واگذاری زمین مورد نیاز احداث بیمارستان تامین اجتماعی در شهرک خاوران قدردانی و خاطرنشان کرد: کارشناسان با ایجاد این بیمارستان در شهر جدید سهند موافقت نکردند و برای این شهر جدید ایجاد پلی کلینیک در نظر گرفته شده است.

استاندار آذربایجان شرقی اظهارامیدواری کرد: این پلی کلینیک هم با همکاری تامین اجتماعی ایجاد شود.

امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، تعدادی از مدیران ارشد این وزارتخانه، استاندار و تعدادی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نخستین واحد تولید آب اکسیژنه کشور با صرف 520 میلیارد ریال بهره برداری شد. این واحد به عنوان واحد تکمیلی شرکت کلرپارس با سرمایه گذاری شرکت دارویی تامین و تسهیلات بانک صنعت و معدن ایجاد شده است.

همچنین عملیات اجرایی بیمارستان 327 تختخوابی تبریز امروز در شهرک خاوران این شهر شروع شد. این بیمارستان قرار است به صورت فاینانس و با سرمایه گذاری 100 میلیون یورویی اتریشی ها احداث شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 25تیر1395، کدخبر: 82149830: www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین