پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۰۸۶۹
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۹
وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد که مذاکره با ایران در زمینه ایجاد یک خط اعتباری نفتی در جریان است و هنوز کارهای زیادی باقی مانده است که برای حفظ برجام باید انجام شود.
شعار سال:وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد که مذاکره با ایران در زمینه ایجاد یک خط اعتباری نفتی در جریان است و هنوز کارهای زیادی باقی مانده است که برای حفظ برجام باید انجام شود.

به نوشته خبرگزاری رویترز‏، ژان ایو لودریان درباره محتوای مذاکرات با طرف ایرانی گفت که مذاکرات جاری با ایران درباره ایجاد یک خط اعتباری، که با درآمدهای نفتی ایران تضمین می‌شود، است و همچنان ادامه دارد.

وی همچنین تاکید کرد که در نهایت این خط اعتباری منوط به اعطای معافیت از سوی آمریکا است.

لودریان اضافه کرد: این خط اعتباری، در ازای بازگشت به برجام، امنیت در خلیج فارس و شروع مذاکراتی درباره امنیت منطقه ای بعد از سال 2025 یعنی سال پایان برخی بندهای برجام است.

وی بار دیگر تاکید کرد: همه اینها با فرض این است که دونالد ترامپ معافیتهای تحریمی صادر کند.

شعار سال،با اندکی و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب،تاریخ انتشار:12شهریور1398،کدخبر:۴۹۹۳۳۷،www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین