پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۲۷۸۱۸۰
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۹
مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران گفت: به نظر می‌رسد ملخ ها از جنوب و جنوب شرق استان تهران راهی شهر تهران شده اند.
شینا انصاری، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران درخصوص هجوم ملخ ها به شهر تهران گفت: مقابله با حمله ملخ ها یا هر گونه از حشرات در حیطه اختیارات اداره کل محیط زیست شهرداری تهران نیست.
 
وی افزود: با توجه به آنکه نحوه کنترل جمعیت ملخ ها ونوع اقدام در این خصوص توسط سازمان حفظ نباتات اعلام می شود و شهرداری صرفا مجری می باشد؛ وظیفه اداره کل محیط زیست شهرداری تهران این است که نسبت به نحوه سمپاشی و آثار و عوارض زیست محیطی احتمالی حاصل از آن در مناطق تحت تأثیر نظارت کند.
 
مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران ادامه داد: از این رو در موضوع اخیر هم با معاونت کنترل آفات سازمان حفظ نباتات هماهنگی هایی برای نحوه اقدام انجام شده است.
 
انصاری گفت: به نظر می رسد این ملخ ها از جنوب و جنوب شرق تهران به سمت شهر تهران آمده اند اما در خصوص منشأ آن نمی توان فعلا دلیلی بیان کرد.
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  خبرگزاری  خبرآنلاین  ،تاریخ انتشار:  7 خرداد 1399،کدخبر:   1392588،www.khabaronline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین