پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۳۰۸۱۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
عباس پاشا گفت: تاکنون ۱۵ درصد از کارکنان دولتی به کرونا مبتلا شده‌اند که بیشترین آمار در شهرستان‌های دماوند و ورامین است. معاون منابع انسانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه دستورالعمل‌های بهداشتی در شهر تهران بهتر از سایر شهر‌های استان رعایت می‌شود، اظهار کرد: همین موضوع سبب شده که آمار مبتلایان در شهر تهران کمتر از سایر شهر‌های استان تهران باشد.
شعار سال: عباس پاشا گفت: تاکنون ۱۵ درصد از کارکنان دولتی به کرونا مبتلا شده‌اند که بیشترین آمار در شهرستان‌های دماوند و ورامین است.

غلامرضا عباس پاشا معاون منابع انسانی استانداری تهران با اشاره به آمار کارکنان دولتی استان تهران به ویروس کرونا، اظهار کرد: تاکنون ۱۵ درصد از کارکنان دستگاه‌های دولتی در سطح استان تهران مبتلا به کرونا شده‌اند که آمار دقیق جان باختگان و بهبود یافتگان در اختیار وزارت بهداشت است.

معاون منابع انسانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه دستورالعمل‌های بهداشتی در شهر تهران بهتر از سایر شهر‌های استان رعایت می‌شود، اظهار کرد: همین موضوع سبب شده که آمار مبتلایان در شهر تهران کمتر از سایر شهر‌های استان تهران باشد.

وی افزود: شهرستان‌های دماوند و ورامین بیشترین آمار ابتلا به کرونا را در سطح استان دارند که وضعیت آن‌ها قرمز اعلام شده و محدودیت‌های شدیدی اعمال می‌شود.

عباس پاشا در خصوص دستگاه‌های دولتی که شمار مبتلایان آن‌ها بیشتر است، گفت: میزان ابتلا به کرونا در میان کارکنان بانک‌ها و مخابرات به دلیل مراجعات مردمی بیشتر از سایر دستگاه‌هاست.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازایلنا، تاریخ انتشار: ۵آبان ۱۳۹۹، کد خبر ۵۸۱۵۵۵، ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
تو اداره ما که خیلی از این همکارامون گرفتن و متاسفانه از کرونا فوت شدن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین