پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۶۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
مشهد ـ عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در خواست داریم قبل از اینکه با پرداخت‌های غیر قانونی مقابله شود، در ابتدا اصلاح نظام تعرفه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

شعارسال: سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی شامگاه دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بنا بر این بود که ۱۰ درصد درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها و یک درصد درآمد به دست آمده از قانون ارزش افزوده برای تامین مالی طرح پوشش ۱۰۰ درصدی بیمه درمانی مردم تخصیص داده شود، اظهار کرد: به دلیل رایگان بودن این طرح به جای ۶ میلیون نفر، ۱۱ میلیون نفر در این بیمه ثبت نام کردند و از طرفی بیمه‌ها و دولت فقط ۵۰ درصد درآمد پیش‌بینی شده به این طرح را اختصاص دادند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هدف از ایجاد موانع در اجرای این طرح را، زمین زدن طرح تحول نظام سلامت دانست و ادامه داد: طرحی که منابع مالی آن تامین نشود و هزینه های اضافی را نیز به آن تحمیل کنند قطعا با مشکل برخورد می کند.

وی همچنین پرداخت‌های کلان به پزشکان را نهی کرد و افزود: در خواست ما و مسئولان وزارت بهداشت این است که قبل از اینکه با پرداخت‌های غیر قانونی مقابله شود، در ابتدا اصلاح نظام تعرفه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی در ادامه با بیان اینکه تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه تنظیم و تدوین می شوند، گفت: وزارت بهداشت و نظام پزشکی تنها دو رای و بیمه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون ۶ رای دارند.

وی با گلایه از وضعیت پرداختی‌ها در وضعیت کنونی خاطرنشان کرد: قبل از سال ۸۳ همه امور و منابع حوزه سلامت و درمان کشور در اختیار وزارت بهداشت بود و با یک سوم منابع کنونی شاخص های سلامت در کشور محقق می‌شد اما امروز آن‌هایی که دو سوم منابع را در اختیار دارند خود را مسئول تامین سلامت کشور نمی‌دانند و هر وقت صلاح بدانند پرداخت ها را قطع می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه ۸۳ درصد منابع طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌ها جهت تامین دارو و تجهیزات پزشکی صرف می‌شود، ادامه داد: با وجود اینکه استفاده غیراصولی و کنترل نشده از تجهیزات پزشکی در سیستم درمان کشور و طرح تحول سلامت، یکی از معایب این طرح است که متاسفانه کسی به آن توجهی ندارد و ایرادی نمی‌گیرد.

وی در خصوص محصولات تراریخته تصریح کرد: همانطور که می‌دانیم تمام سویا ، ۸۰ درصد ذرت و حدود ۴۰ درصد گندم و جو جزء محصولات تراریخته هستند که به دلیل ارزان بودن آن ها به راحتی وارد کشور می‌شوند و نمی‌توان از ورود این محصولات جلوگیری کرد، زیرا ما از ساختار ژنتیکی این محصولات که در بازارهای جهانی عرضه می شود اطلاع نداریم و شرکتهای تولید کننده نیز این اطلاعات را در اختیار مصرف کنندگان قرار نمی دهند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: هنوز زیان مصرف محصولات تراریخته اثبات نشده است زیرا این موضوع مخالفان و موافقان بسیاری دارد که نفی یا اثبات آن امکان‌پذیر نیست.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار خبر 18 آبان 1395، کدمطلب: 3817927 ،www.mehrnews.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
0
0
فکر کنم دریافتی بعضی از پزشک ها داره از دماغشون درمیاد . تو رو خدا بهشون رحم کنید. خفه می شن ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین