فرماندار شهرستان پاوه در این نشست از لطف وعنایت شورای اسلامی شهرپاوه تقدیر نمود و درخصوص توجه به شهرداری گفت: شهرستان پاوه برخلاف سایر شهرستان ها از تعداد بیشتری شهرداری برخوردار بوده و درصورتیکه اگر مقرر است به یکی عنایت شود باید دیگران نیز مورد توجه قرار گیرند.
پرویز ایده پور به مشکلات عدیده ی شورا و شهرداری های تابعه شهرستان پرداخت و حمایت بی دریغ از شهرداری های تابعه شهرستان را بنابه ضرورت و وجود تنگناها و مشکلات عدیده ی آنان دانست.
وی در پاسخ به انتقاد اعضای شورای اسلامی پاوه در جهت قائل نشدن سهم برای شهرداری پاوه و مشکلات عدیده ای که گریبانگیر شهرداری است، گفت: در ماه جاری مقرر است از محل ماده ۱۸۰ مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان برای شهرداری پاوه درنظر گرفته شود ، علاوه براین از محل تملک دارایی ها نیز ۴۰۰ میلیون تومان پیش بینی نموده ایم این درحالی است که از محل جرائیم راهنمایی ورانندگی نیز مبلغ ۳۸۰ میلیون تومان پیش بینی شده است.
فرماندار پاوه تخصیص دو رقم آخر را صددرصد عنوان نمود و گفت: امیدوارهستیم اعتبار ماده ۱۸۰ نیز تا آخر سال وصول گردد.
ایده پور الحاق روستاهای حاشیه شهربه پاوه را تمام شده عنوان نمود و افزود: از نظر تقسیمات کشوری کار را تمام شده می دانم و در این شهر فاصله ای برای روستا نمی بینم، به عبارتی چه بخواهیم و چه نخواهیم اینکار انجام گرفته و نیازی به مصوبه ندارد. بنابراین شهرداری پاوه باید با اعمال ماده ۹۹ حق و حقوق خویش را مطالبه نماید.
وی در خصوص برخی از پرونده هایی که دارای اشکالات حقوقی هستند، گفت: مجتمع تجاری ایجاد شده، پله برقی، آسانسور، فاضلاب، پیاده رو، پارکینگ و… قوانین مراعات نگردیده، آوردن این پرونده های شائبه ای را به وجود می اورد علی ایحال من نیز موافق هستم این پرونده ها در نهایت به سرانجامی برسند، وقتی مصوبات بدون توضیحات مکفی ارائه می گردد بطور قانونی مغایرت آنها اعلام می شود؛ لکن به جهت ختم به خیر بعضی از موضوعاتی که طرح آن با مغایرت هایی همراه است می طلبد دونفر از نمایندگان شورای شهر در معیت شهردار مستندات را در جلسه ای ارائه نمایند تا بطور دقیق به آنها پرداخته شود و اگر روزی اینجانب در منطقه حضور نداشته باشم سرکار خانم خدادادی بتوانند مراتب را توجیه نمایند.
فرماندار پاوه در خصوص وضعیت شبکه بهداشت و درمان گفت: چندین بار با دکتر کریم در این رابطه به بحث وتبادل نظر پرداخته ایم، درسطح استان چند شهرستان مشکلات پاوه را دارد وبه سبب تغییرات اعمالی در شبکه بهداشت ودرمان کسی حاضر به پذیرش ریاست و یا سرپرست نیست!
پرویز ایده پور با محکومیت اهانت های وارده به ساحت مقدس فرهنگیان که چندی است در شهرستان پاوه روی داده وعده نمود در اولین فرصت ضمن طرح موضوع در شورای تامین با متخلفان برخورد جدی صورت گیرد.
شیرزاد صفری، حیدر اسلامی نیا، مهدی عبدی، آشنا لطف الهی، محمدفاروق یوسفی، سیدآزاد حسینی اعضای شورای اسلامی شهر پاوه و علی محمد میری شهردار پاوه در سخنانی بخشی از مشکلات حوزه ی مدیریت شهری را بازگو نمودند که به تعدادی از آنان اشاره می گردد.
– ساختمان مخروبه مرکز بهداشت واقع در سراب هولی پاوه مدت های مدید به همان حال مخروبه باقی مانده و باعث آلودگی دیداری گردیده و انتظارمی رود در اسرع وقت با پاکسازی محوطه به اعتراضات شهروندان پاسخ منطقی داده شود.
– دادن وعده و وعید مقامات وعدم التزام به اجرای آن یکی از مشکلاتی است که کم وبیش با سوالات متعدد شهروندان مواجه گردیده وعلاوه بر اینکه بار منفی در پی دارد به هیچ وجه از نظر افکار عمومی قابل توجیه نمی باشد، دراختیار گذاشتن تجهیزات بمنظور احداث جاده ی بالا دست و… بخشی از این موارد است.
– الحاق روستاهای حاشیه شهر پاوه و بررسی روند اجرایی آن
– تشکیل کارگروه ساماندهی ورودی شهر و اعتبار هزینه هایی برای این امر
– تاسیس مرکز فوریت ها در بخش غربی شهر با توجه به وعده های داده شده ی مسئولین محترم مربوطه
– در ابتدای ورود حضرتعالی به عنوان فرماندار پاوه به سبب شناخت و دانش والای آنجناب توقع وانتظارات مردم به نوعی شکل از مدیریت ارشد شهرستان به واقع گرفت واما در ادامه این انتظارات آنطور که مد انتظار بود محقق نگردید.
– گذشته مانع کار ماست هرچند که نمی خواهیم به دلایلی بدان ورود نمائیم اما این گذشته است که ما را رها نمی کند و اجازه تمرکز بر کارهای دیگر را ازهریک اعضای شورای اسلامی شهر وشهردار پاوه به نوعی سلب نموده است، ما نمی گوئیم که خطاهایی صورت نگرفته و حتی اینک آن را نیز به نوعی مصلحت سنجی فرض می نماییم وانتظار داریم روزی به این غائله ها پایان داده شود، یکسری پروندهایی وجود دارند که حل وفصل آنها به آسانی صورت نمی گیرد، به عبارتی از راه های قانونی نمی توان آنها را به نتیجه رساند و مصلحت هم نیست که باگذر زمان مواجه شوند.
– به واسطه ی پرونده هایی جمعی از شهروندان همچنان با مشکل مواجه هستند و درپای خطای دیگران مانده اند وانتظار داریم با یک تدبیرخاصه حُسن ختامی براین موارد داشته باشیم، قطعاً حل وفصل این پرونده ها از راه های قانونی میسر نبوده و با این شرایط به هیچ وجه به نتیجه هم نمی رسند. ازجمله مجتمع تجاری میدان فرمانداری ، ناحیه کارگاهی، شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان و…..که همگی نیاز به چشم پوشی مسئولان به جهت حل وفصل مشکلات مردم را دارد.
– سبک سازی ها هرچند که ساخت آنها براساس روال قانونی نمی باشد ودر واقع مجوزی برای ساخت آنها وجود ندارد، اما به هردلیلی که بتوان برآن شمرد (کم کاری پلیس ساختمان و…) اینک ایجاد شده اند وتخریب آنها نمی تواند بدون تبعات وحاشیه باشد.
– وضعیت امکانات و تجهیزات شبکه بهداشت مواردی هستند که مردم از شورای اسلامی شهر به جهت نمایندگی انتظار پیگیری دارند.
– توهین به ساحت مقدس فرهنگیان چندی است در دنیای مجازی نمود پیدا کرده و انتظار عاجل داریم به عنوان رئیس شورای تامین برخورد قاطعی با اشخاصی به عمل آید که شخصیت نیروهای مفید وسازنده ی دیارمان را به سخره می گیرند.
– شهرداری به عنوان زیر مجموعه وزارت کشور تلقی می گردد وانتظار داریم استانداری محترم با دیده ی حمایتی به شهرداری های تابعه استان نگریسته ومزید استحضار یادآور می شویم بودجه شهرداری پاوه درسال ۹۵ معادل هفت میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان تدوین گردیده وبرابرانتظارات معمول می بایست حداقل ۵ میلیارد تومان آن در زمان فعلی محقق گردد، که با کمال تاسف حدود سه میلیارد وصول گردیده وقطعاً این در ادامه در برنامه ریزی های مصوب با مشکلاتی همراه می نماید.
– مقرر گردید شهرداری پاوه قریب یک میلیارد وچهارصد میلیون تومان از ماحصل فروش آسفالت درآمد زایی داشته باشد اما وقتی فروشی وجود ندارد چگونه انتظار تحقق اعتبار مورد نظر را داشته باشیم.
مقوله ی دیگر که توان مالی شهرداری پاوه را محدود نموده ناشی از توافقات زمین های اطراف شهر پاوه است، متاسفانه جو استان بنحوی است که عزیزان ایده آل فکر می کنند، مسئولین استانی فقط در شرایطی با توافقات انجام گرفته موافقت می نمایند که مالک باید بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد زمین های خویش را به شهرداری واگذار نماید واین امر بنا به محدودیت زمین در پاوه به هیچ وجه صورت نمی گیرد واز نظر مالکین پذیرفتنی نیست، در این میان عده ای با شانتاژ عدم توافق حاصله را به شورای شهر مرتبط دانسته وبه تخریب این جایگاه می پردازند.
– چندبار جهت حل وفصل موضوع به استانداری رفتیم واز محضر حضرتعالی نیز انتظار داریم با ورود وهمراهی در این خصوص توجیهات مقتضی به حضرات منتقل نمائید، در غیر اینصورت علیرغم ممانعت های معمول، مالکین شخصاً اقدام نموده ومشکلات عدیده ای را در آینده به وجود می اورند.
– سد داریان آنطور که لازم و شایسته است، وقعی به خواست مردم پاوه نمی نهد، به همراهی وحمایت همه جانبه ی مردم منطقه توجه ننموده این درحالی است که اگر در ابتدا با محدویت تردد وسایل نقلیه مقابله به نوعی مقابله می نمودند ، اینک این نقدها به میان نمی آمد.
– مشخص نیست چه اراده ای وجود دارد که مانع به نتیجه رسیدن بعضی از تصمیمات مصوب درسطح شهرستان پاوه می گردد، همزمان با پاوه درغرب کشور بانه، کامیاران و سنقر کلیایی کلنگ درمانگاه تأمین اجتماعی به زمین زده شد، سنقر طبقه اول آن به اتمام رسید وسایر شهر ها نیز با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد دنبال به جدیت می گردد، اما در پاوه علیرغم پیگیری های چندباره واخذ مجوز از شورای عالی زمین ومسکن هنوز با اعزام کارشناسان برای تعدیل نرخ زمین موافقت نشده است ، معنی ندارد که در بانه ۷۰ میلیون تومان درنظر گرفته شود ودرپاوه که قابل قیاس با بانه نیست ۵۰۰ میلیون تومان برای خرید زمین مطالبه گردد، اینک این نرخ مانع انجام کار شده ، بعضی از افراد تصور می نمایند که ارث پدری خودشان است که با مخالفت های بی معنی مانع به نتیجه رسیدن خواست مردم یک شهرستان می شوند ودر مقابل اذهان عمومی این مردم چه پاسخی را می توانند داشته باشند، قضاوت اینکار بسیار ابتدایی است آیا اصرار بر تعیین قیمت ۵۰۰ میلیون تومان می تواند با نجات جان صدها نفر مقابله نمایند ومسببین تأخیر در این رابطه را مقصرین اصلی سلامت شهروندان این دیار می دانیم. از حضرتعالی هم انتظار داریم اهمیت موضوع را مجدداً منباب یادآوری گوشزد نماید به امید که روال دریک مسیر منطقی ادامه یابد.
– به دلیل نبود خیابان کمربندی ودریک پروسه زمانی با مراجعات مکرر به استان ومرکز… خوشبختانه نتایج تلاش های معمول با عنایت مسئواین محترم وزارت راه وشهرسازی به بار نشست و با موافقت اهداء ۶۴۰ تن قیر جهت روکش آسفالت خیابان های پاوه نهایی گردید اما چندی است که مدیرکل محترم راه وشهرسازی استان با بهانه های واهی و موکول نمودن امضاء نامه مذکورتحویل سهمیه قیر را بیش از دوماه به تأخیر انداخته ونگرانی هایی را به وجود آورده است، این درشرایطی است تمام شورای اسلامی شهر پاوه با پیگیری رهنمود ایشان این مسیر دراز وطولانی را طی نمود و اینک این بیم وجود دارد که نتیجه یکسال زحمات نمایندگان مردم پاوه زیر سوال رفته ووعده های برحق به مردم محروم وانقلابی این دیار محقق نگردد.
– علیرغم مشکلات یاد شده خوشبختانه با پیگیری های به عمل آمده سازمان همیاری وشهرداری های کل کشور با تخصیص اعتبار۳۶۰ میلیون تومان، ایستگاه آتش نشانی شماره ۲ پاوه واقع در سه راهی بیمارستان با خاکبرداری موقعیت شروع گردیده ودرفاز اول قریب ۱۸۰ میلیون تامین اعتبار شده است
– با همراهی جمعی مجوز ساخت پزشکی قانونی پاوه صادر گردیده که این مهم نیاز به حمایت همه جانبه مسئولین محترم امر وخیرین دیارمان دارد.
– علیرغم گذر زمان ناحیه کارگاهی پاوه همچنان به عنوان یکی از مناطقی که موجبات نارضایتی قشر وسیعی از مردم پاوه را به وجود آورده بطوریکه به دلیل عدم تعبیه سیستم فاضلاب شهری جان شهروندان محترم درحال تهدید است، علی ایحال با حضور مهندس تخت شاهی جای بسی خوش وقتی است که اینک شاهد اجرای وعده های آن بزرگوار ورفع نگرانی های مالکین ناحیه کارگاهی می باشیم وامیدداریم همچنان این مهم تا حصول نتیجه در دست اقدام قرار گیرد.
– بحث نوار مرزی فرهنگیان وکارکنان شهرستان پاوه که با عنایت شورای محترم تأمین همراه گردید، چندبار پیگیری لازم به عمل امد علی ایحال برونداد مصوبه پاوه در استان تاکنون مشخص نگردیده وانتظار دارد با رایزنی سیرانجام مراحل مربوطه مورد بررسی واعلام نظر گردد.
– بحث افتتاح بیمارستان جدیدالاحداث قدس پاوه وانتقال آب هانی کوان ، طرح موضوع کراهت حاصله علیرغم تکرار مکررات همچنان به عنوان مقوله ای مهم لازم وضروری می داند وانتظار دارد با پیگیری های مستمر، حداقل ممکن در موعد مقرر بنابه وعده های داده شده به نتیجه نهایی برسد.
– تردد مرزی از قدیمی ترین کمرگ رسمی استان (شوشمی) یکی از خواسته هایی است که باید همواره در دستور کار قرار گیرد واین امر درکنار سایر زیرساخت های می تواند به رونق اقتصادی منطقه منجر گردد
– مبارزه با قاچاق وتغییر وریه ی نگرشی بر بازارچه های مرزی سبب گردید که استقبال چندانی از ورود کالاهای مجاز به عمل نیاید وعملاً بازارچه های مرزی از رونق اولیه خود فاصله گرفت واین امر سبب گردید علیرغم ثبت نام مردم مزایای مناطق مرزی شامل مردم پاوه نگردد و از آنجائیکه فرمانداری محترم در این راستا بیانیه ای صادر ننمود شورای شهر مورد بازخواست اقشار مختلف قرار گرفته است.
– از فرماندار محترم شهرستان به سبب همراهی با سرمایه گذار تله کابین پاوه تقدیر به عمل آمد وشورای اسلامی شهر همچنان درخواست می نماید که با تدابیر اتخاذی ترتیبی اتخاذ گردد که زمینه جذب سرمایه گذار در این دیار فراهم گردد.
– محدودویت اعمالی درخصوص زمین های قولنامه ای شرایطی را فراهم آورده است که ساخت وساز را در شرایط رکحود به حداقل ممکن رسانده است وانتظار دارد در کمیته برنامه ریزی ویا شورای اداری استان بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
– سخنان نماینده محترم در یک مجلس محفلی که از قضا موضوع نیز رسانه ای گردید ، شائبه ای را در بین افکار عمومی به وجود آورد ودر این راستا انتظارمی رود، مسئولین محترم امر با بررسی ماجرا صحت امر را به سمع ونظر مردم شریف پاوه برسانند تا زمینه بروز شایعات بی اساس را به وجود نیاورد.
– درخواست همکاری دادگستری محترم شهرستان به جهت صدور مجوز بازگشایی معبر مسجد میرعمر به سمت آموزش وپرورش تا صدور رای نهایی و….
– جریمه های دارایی وتامین اجتماعی که مربوط به سنوات گذشته است ، علیرغم اینکه تخفیف هایی را در نظر گرفته اند اما در شرایط بی پولی قریب ۴۰۰ میلیون تومان بار مالی را بر شهرداری تحمیل نموده وخواستار همراهی بیشتر در این راستا هستیم.
– اختلاف اوقاف با شهرداری در خصوص نحوه ی برخورد با زمین ترمینال سابق کرمانشاه،
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی پاوه پرس، تاریخ انتشار: 25 آبان 1395، کدخبر: - ، www.pavehpress.ir