پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۳۹۶۸۱۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۱
طی حکمی از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید مالک حسینی به عنوان معاونت توسعه اشتغال وزارت کار منصوب شد.حسینی ۴۰ ساله و دانش آموخته فلسفه و دانشجوی دکتری مدیریت بوده و دارای سوابق نسبتا گسترده ای در این حوزه ها می باشد.پیش از این محمود کریمی بیرانوند این مسئولیت را بر عهده داشت.

شعارسال: دکتر احمد میدری طی حکمی، سید مالک حسینی را به عنوان سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منصوب کرد.

انتصاب سید مالک حسینی به معاونت توسعه اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی

نگاهی به سوابق سید مالک حسینی که قبلا به عنوان عضو موظف هیات مدیره صندوق بازنشستگی بانک ها، نایب رییس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری غدیر، عضو هیات مدیره و مدیرعاملی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، مشاور وزیر و ریاست مرکز اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، هماهنگ کننده کمیسیون اقتصادی صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت کرده است، نشان میدهد که وی یک گزینه مناسب برای معاونت کارآفرینی و اشتغال بوده و نویدبخش روز‌های خوب برای این حوزه است.

وی که دارای مدرک تحصیلی دکترای مدیریت دولتی است پیشتر نیز به عنوان دبیر شبکه ملی سازمان‌های غیردولتی جوانان، ریاست شورای خانه سازمان‌های غیر دولتی و دبیر اجرایی شبکه بین المللی اشتغال برای جوانان در بخش غیر دولتی فعالیت‌های مثمر ثمری داشته است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از انتخاب، تاریخ انتشار: 28آبان1403، کدخبر:833471، www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین