وی با مفید بودن واگذاری این نیروگاهها، افزود: سخت گذری، طولانی بودن شبکه های برقرسانی و کمی جمعیت روستاها از مهمترین دلایل واگذاری نیروگاههای خورشیدی به این روستانشینان بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کاهش هزینه های برقرسانی براساس شعار سال اقتصاد مقاومتی ، سرعت بخشی به برقرسانی روستایی و مسائل زیست محیطی از مهمترین مزایای احداث نیروگاههای یک کیلوواتی است.
راهزادی، تعداد روستاهایی که بااستفاده از نیروگاههای خورشیدی تا دهه فجر امسال از نعمت برق برخوردار می شوند را شش روستا در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.
وی ادامه داد: روستاهای "دامور"، "طسوج" و "مازه کره" در شهرستان چرام از مهمترین روستاهایی محسوب می شوند که تا دهه فجر امسال از نعمت برق برخوردار خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نیروگاههای واگذاری شده به روستانشینان بطور رایگان واگذار شده است.
راهزادی عنوان کرد: نیروگاهها می توانند تا 48 ساعت در زمان بارش نیز برق خانگی تولید کرده و برق آنها قطع نمی شود.
وی افزود: روستانشینان با استفاده از برق این نیروگاهها می توانند تلویزیون، چهار عدد لامپ ، پنکه و حتی یخچال خانگی خود را روشن کنند.
تمامی روستاهای بالای 20 خانوار کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق برخوردار هستند
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، تاریخ انتشار: 11 دی 1395، کدخبر: 9510-1684-5، www.kurdistan.isna.ir