وی در ادامه تصریح کرد: این کمکها در قالب سبد غذایی به تناسب کودکان و با در نظر گرفتن فرهنگ هر منطقه در اختیار خانوادههای نیازمند قرار گرفته است.
مدیر کمیته امداد ماهنشان با اشاره به نحوه شناسایی این کودکان، عنوان کرد: کودکان دچار سوء تغذیه از طریق شبکه بهداشت و درمان شناسایی و به کمیته امداد امام خمینی (ره) معرفی میشوند.
غفاری با تاکید بر اینکه سوء تغذیه کودکان تنها یک معضل خانوادگی نبوده، بلکه به مرور زمان به یک معضل اجتماعی تبدیل میشود، یادآور شد: کودکی که دچار سوء تغذیه است از نظر توان جسمی و روحی دچار خلاء است که همین امر فرد را در اجتماع دچار مشکل میکند.
وی با شاره به ماده چهار آییننامه چتر رفاهاجتماعی، بیان کرد: این آییننامه با رویکرد گروههای آسیبپذیر در سال ۹۴ برنامه حمایت تغذیه گروههای آسیبپذیر توسط این نهاد با مشارکت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و همچنین رفاه تأمیناجتماعی در کشور اجرا میشود، که در شهرستان ماهنشان نیز همه ساله با همکاری شبکه بهداشت و درمان کودکان مبتلا به سو هاضمه را شناسایی و با معرفی به کمیته امداد مساعدتهای لازم صورت می گیرد.
این مسئول تاکید کرد: اگر چه رفع مشکل سوء تغذیه کودکان بیبضاعت در دستور کار کمیته امداد قرار دارد اما این مسئله نیاز به توجه بیشتر خیرین و کمکهای مردمی دارد تا سطح تغذیه کودکان بی بضاعت ارتقا یابد.
غفاری خاطرنشان کرد: کل آمار کودکان پنج سال و زیر آن در شهرستان ماهنشان چهار هزار و ۱۲۸ نفر است.