پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۸۹۲۹
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۲
معاون وزیر ارتباطات درباره حملات اخیر هکری به برخی سایت‌های ایرانی گفت: این حملات اگر از نوع منع سرویس بود، در لایه ارتباط اینترنت با شبکه ملی اطلاعات دفع می‌شد که حملات اخیر از نوع دیفیس‌کردن بوده است.

شعارسال: محمدجواد آذری جهرمی ، درباره اخباری مبنی بر حملات هکری به برخی سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی که در مواردی تصویر داعش روی آنها اعمال شده و منتسب به گروه داعش می‌شود، گفت: به لحاظ تعریف شبکه ملی اطلاعات اگر سایتی مورد حمله منع سرویس از انواع داس و دیداس آتش قرار بگیرد برای ارتباط اینترنت با شبکه ملی اطلاعات این حمله را دفع می‌کنیم و برای این کار سپر دفاعی گذاشته‌ایم و از حملات منع سرویس جلوگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: حمله اخیر از نوع منع سرویس نبوده بلکه از نوع دیفیس‌کردن بوده است که متولی سایت احتمالاً به روزرسانی‌ها را انجام نداده یا مشکلی در پیکره امنیتی آن سیستم‌ها وجود داشته است که مسئولیت این موضوعات با دایرکنندگان سایت‌ها است.

جهرمی خاطرنشان کرد:‌در این موارد اگر متولیان سایت‌های مورد حمله از بخش امنیتی سازمان فناوری اطلاعات درخواست کمک کنند این بخش به سرعت وارد عمل می‌شود و کمک خواهد کرد.

وی تأکید کرد: بنابر این در حمله‌های اخیر و از نوع دیفیس‌کردن وزارت ارتباطات نقش حمایتی دارد اما در حمله‌های منع سرویس نقش مستقیم را داراست.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری تحلیلی روزنو، تاریخ انتشار: 11تیر1396، کدخبر: 273073: www.roozno.com


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین