پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۱۵۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
نماینده مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری گفت: علوم منتشرشده از سوی امام صادق(ع) شیعیان را تا عصر ظهور کفایت می‌کند.

شعار سال: آیت‌الله سید مهدی میرباقری اظهار کرد: وجود مقدس امام صادق(ع) حیات طیبه است ایشان علم و معارف را تا آن اندازه‌ای که می‌توانست در قبل ظهور تحقق پیدا کند، در عالم انسانی دمیدند و بسط دادند.

نماینده مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: بنا بر فرمایش‌های ائمه اطهار(ع)، حقایق تا دوره ظهور، محجوب است و آن مقداری که ممکن بود واقع و ظاهر شود، به‌وسیله امام صادق(ع) هم به نحو کلی به دوستان اهل‌بیت(ع) و هم به نحو جزئی برای خواص واقع شد، هم در زمان اهل‌بیت(ع) بوده و هم در بعدازآن زمان تاکنون.

آیت‌الله میرباقری تأکید کرد: اگر هم‌اکنون افرادی مثل جابر وجود داشته باشند، علم امام صادق هم هست! اگر کسی «ظرف» شد امام صادق(ع) هم منتظرند؛ امام صادق(ع) ابایی ندارند که تعلیم کنند.

وی تصریح کرد: فقط مسئله این نیست که امام صادق(ع) «فقه» فرموده‌اند، بلکه حیاتی در عالم انسانی دمیدند و نوری را در عالم انسانی تجلی دادند که این نور، شیعه را تا عصر ظهور می‌برد. این علم و حقیقتی که از آستان‌ آن حضرت اظهار شد، دریایی از نور و حیات است تا در آن شناوری کنیم و در آن زنده و متنعم باشیم و تا قبل از ظهور کفایت می‌کند و انسان‌ها به‌اندازه ظرفشان از این دریا و از اسرار آن و از ظاهر و باطن آن برمی‌دارند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 29 تیر 96 ، کد مطلب: 4036289:www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین