پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۷۱۱۸
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تبریک هفته دولت گفت: 13 مدرسه با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان تا اول مهرماه جاری در استان گلستان افتتاح می‌شود.

شعار سال: محمدرضا وطنی ظهر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت 13 مدرسه با اعتباری قریب به 10 میلیارد تومان تا ابتدای مهرماه جاری در استان گلستان افتتاح خواهد شد.

وی تصریح کرد: توزیع کتاب دوره‌های متوسطه اول و دوم از 15 شهریورماه جاری در بازار توزیع خواهد شد و دانش‌آموزان نسبت به تهیه کتاب اقدام کنند.

136  کلاس درس به جمعیت ابتدایی اضافه خواهد شد

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ابراز کرد: حضور خانواده‌ها به همراه دانش‌آموزان و معلمان را در آخرین هفته شهریورماه جاری در مدارس خواهیم داشت که در راستای برنامه‌ریزی و آماده‌سازی فضای فیزیکی مدرسه مشارکت لازم را داشته باشند.

وطنی با بیان اینکه 270 کلاس استثنایی در سطح استان گلستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: قریب به شش هزار 710 کلاس درس در استان گلستان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری 136 کلاس درس به جمعیت ابتدایی اضافه خواهد شد، افزود: دو2 هزار و 746 کلاس متوسطه اول و یک‌هزار و 972 کلاس متوسطه دوم در استان گلستان وجود دارد.

13 مدرسه با 78 کلاس درس تا ابتدای مهرماه جاری در گلستان افتتاح می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان بیان کرد: به مناسبت هفته دولت افتتاح 13 مدرسه با 78 کلاس درس تا ابتدای مهرماه جاری در استان گلستان را شاهد خواهیم بود.

وطنی ادامه داد: 13 مدرسه‌ای که در استان گلستان قرار است افتاح شود دارای 78 کلاس درس و با زیربنای هشت هزار و 324 متر مربع خواهد بود و مجموعا 10 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.

وی افزود: آسفالت‌سازی محوطه مدارس و استانداردسازی مدارس در استان گلستان را انجام دادیم و تمام هزینه‌ای که در شش ماهه سال جاری صرف این پروژه‌ها شد نزدیک به 19 میلیارد تومان بود.

30 درصد از 13 مدارسی که قرار است در استان گلستان افتتاح شود با مشارکت خیرین صورت گرفته است

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ابراز کرد: 30 درصد از 13 مدارسی که قرار است در استان گلستان افتتاح شود با مشارکت خیرین صورت گرفته است.

وطنی بیان کرد: همت آموزش و پرورش در گام نخست بر این است تا بتوانیم در محلات و شهرستان‌هایی که موقعیت مناسب به لحاظ فیزیکی ندارند مورد توجه قرار گیرند و شاید همین سیاست باعث شد که شهرستان گرگان کمتر مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شهرستان گرگان در راستای ساخت مدارس مورد توجه کمتری قرار گرفته است، ابراز کرد: متاسفانه شهرستان گرگان به لحاظ ساخت مدارس آخرین شهرهای استان گلستان است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 5 شهریور 96، کدمطلب: 13960605001131، www. farsnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین