شعار سال: ذبیح الله غریب شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری اظهار داشت: دولت یازدهم توجه ویژه ای به بخش کشاورزی داشت به طوری که ضریب خوداتکایی در دولت دهم ۵۵ درصد بود یعنی ۴۵ درصد از نیاز کشور از طریق واردات تامین میشد.
وی در ادامه افزود: امروز ضریب خود اتکایی ۸۵ درصد است که با زحمات کشاورزان و تلاش های بی دریغ دولت تحقق پیدا کرده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در بخش های مختلف کشاورزی اقدامات خوبی صورت گرفته به طوری که تا حد چشمگیری شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل تحقق پیدا کرده است.
غریب افزود: امروز تولیدات و محصولات کشاورزی راهبردی برای کشور یکی از اولویت های اصلی به شمار میرود و در بخش های مختلف باغی، زراعی، لبنی و پروتئینی با سیاست گذاری و برنامه ریزی شکل بگیرد.
وی گفت: ارزش افزوده بخش کشاورزی در کشور در دولت دهم نه درصد در کشور و ۱۵ درصد در چهارمحال و بختیاری بود که امروز این میزان در این استان ۲۹ درصد است.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 7 شهریور 96، کدمطلب: 4072495 ، www. mehrnews.com.ir