پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۰۷۶۴
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان با اشاره به نیاز فوری سه بندر صیادی چابهار وکنارک به لایروبی گفت: سه بندر هفت‌تیر، بریس و رمین با تکمیل مطالعات قرار بود تا قبل از پایان سال 95 لایروبی شوند که متاسفانه به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات لایروبی آن‌ها هنوز انجام نشده است.

شعارسال: مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان با اشاره به نیاز فوری سه بندر صیادی چابهار وکنارک به لایروبی گفت: سه بندر هفت‌تیر، بریس و رمین با تکمیل مطالعات قرار بود تا قبل از پایان سال 95 لایروبی شوند که متاسفانه به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات لایروبی آن‌ها هنوز انجام نشده است.

‌هدایت الله میرمرادزهی در بازدید از اسکله‌های بندر چابهار افزود: به تاخیر افتادن یک ساله تخصیص اعتبار برای لایروبی سه بندر صیادی در سیستان وبلوچستان زندگی صیادان را با مشکل مواجه کرده است‌.

وی اعتبارلازم برای لایروبی این بنادر را 30 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: این سه بندر در وضعیت بحرانی هستند و صیادان آن‌ها با مشکلات عدیده در رفت وآمد شناورهای خود روبرو هستند، به طوری که امکان رفت و آمد شناورهای کلاس لنج در زمان جزر وجود ندارد و حتی در هنگامه مد نیز این شناورها به دلیل گل ولای فراوان در حوضچه‌های این سه بندر با مشکل تردد می‌کنند‌.

به گفته مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان، از میان این سه بندر صیادی، بریس بحرانی‌ترین وضعیت را دارد، به طوری که بسیاری از شناورهای صیادی در بریس دست از کار کشیده و برخی به بنادر همجوار کوچ کرده‌ اند چراکه اسکله بریس حدود 10 سال پیش لایروبی شده و گل و لای از 6 سال پیش تاکنون مشکل ساز شده است‌.

میرمرادزهی تاکید کرد: حوضچه‌های برخی بنادر صیادی سیستان وبلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی در معرض ورود گل ولای فراوان است و لازم است برای جلوگیری از لایروبی‌های پی در پی که نیاز به بودجه بالایی دارد‌، با تخصیص اعتبار ویژه و احداث دستک رسوب گیر در جلو حوضچه‌ها یک بار برای همیشه از مشکل لایروبی رها شد.

میرمرادزهی گفت: 2 هزار و 400 فروند شناور صیادی اعم از قایق و لنج در قالب 34 تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند‌.

وی افزود: از شناورهای کلاس لنج شیلات سیستان و بلوچستان افزون بر 950 فروند، توانایی انجام عملیات صید در آب‌های آزاد و حوزه اقیانوس هند را دارند‌.

وی تصریح کرد: این شناورها در بعضی مواقع تا صدها مایل از آب‌های ایران فراتر رفته تا به صیدگاه‌های مناسب تن ماهیان در اقیانوس دسترسی یابند تا بتوانند از ذخایر مشترک برداشت کنند.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: برای حدود 25 هزار نفر به صورت مستقیم و سه برابر این آمار به صورت غیر مستقیم در حوزه صید و صیادی و شیلات استان شغل ایجاد شده است.

وی افزود: استان سیستان وبلوچستان بیشترین میزان صید را در بین استان های کشور و حتی بسیاری از کشورهای اقیانوس هند دارد و با دارا بودن 107واحد وگارگاه صنایع شیلاتی کوچک، متوسط و بزرگ سهم مهمی در تولید و بسته بندی محصولات شیلاتی کشور دارد‌.

به گفته مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان، وجود 29 کارخانه تولید کنسرو ماهی و 19واحد نگهداری و انجماد، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو نفشی مهمی را به چابهار در بسته بندی و صادرات تن ماهیان در منطقه داده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 5 دی 1396، کدخبر: 96100502298، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین