پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۱۴۵۱۷
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود از بازگشت اقتصاد ایران به رکود در سال گذشته خبر داد و پیش‌بینی کرد رشد اقتصادی ایران در سال جاری به ۴درصد و نرخ بیکاری با افزایش نسبت به سال قبل به ۱۱.۳درصد برسد.

شعار سال:‌ صندوق بین المللی پول جدیدترین ارزیابی خود از تأثیر توافق هسته‌ای و رفع تحریم‌ها بر اقتصاد ایران را منتشر کرد.

این نهاد بین المللی در گزارش چشم‌انداز اقتصادی جهان که  منتشر شد پیش‌بینی کرد رشد اقتصادی ایران در سال 2016 که نخستین سال اجرای توافق هسته‌ای است‌ به 4 درصد برسد.

کارشناسان صندوق بین المللی پول همچنین از رکود اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داده‌اند و رشد اقتصادی ایران در سال قبل را صفر برآورد کرده‌اند.

این نهاد بین المللی همچنین نرخ تورم 8.9درصدی را برای سال جاری پیش‌بینی کرده است که نسبت به سال قبل کاهش خواهد یافت. نرخ تورم سال گذشته 12 درصد اعلام شده است.

با وجود بهبود رشد اقتصادی و شاخص تورم در سال جاری،‌ صندوق بین المللی پول پیش‌بینی کرده است مشکل بیکاری در ایران طی این سال وخیم‌تر شود و نرخ بیکاری به 11.3 درصد افزایش یابد.

نرخ بیکاری ایران در سال 2015 بالغ بر 10.8 درصد اعلام شده است.

بر اساس این گزارش تراز حساب‌های جاری ایران در سال 2015 معادل 0.2 درصد تولید ناخالص داخلی بوده و پیش‌بینی شده است این رقم در سال جاری به منفی 0.8 درصد برسد.

صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی، تورم و نرخ بیکاری ایران در سال 2017 را نیز به‌ترتیب 3.7 درصد، 8.2 درصد و 11.6 درصد پیش‌بینی کرده است.

این صندوق در گزارشی از اقتصاد ایران که دی ماه سال گذشته در چارچوب مشاورات اصل 4 منتشر کرده رشد اقتصادی ایران در سال 2014 را 3 درصد اعلام کرده است. در این سال که سال اجرایی شدن توافق هسته‌ای موقت بود اقتصاد ایران از رکود خارج شد.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 24 فروردین 1395، کد مطلب: 1046831:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین