پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۵۹۳۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی توضیح داد.وی با بیان اینکه تمام پارامترهای کیفی برنج‌هایی که از کانال وزارت بهداشت وارد می‌شوند و وزارت بهداشت به آنها مجوز می‌دهد، ‌ بررسی و کنترل می‌شوند، افزود: بر این اساس اگر استانداردهای کیفی‌شان مطابق با استانداردها ی وزارت بهداشت باشد، به آنها مجوز می‌دهیم و مشکلی از نظر کیفیت ندارند.

شعار سال: دکتر وحید مفید درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی، گفت: باید توجه کرد که برنج‌های وارداتی که به صورت رسمی و با مجوز وارد کشور می‌شوند، پروانه بهداشتی ورود سازمان غذا و دارو را دارند. البته قرار است یک شناسه و کد رهگیری هم بر روی بسته‌بندی آنها درج شود تا اصالت‌شان برای مصرف‌کننده احراز شود. البته هنوز همه واردکنندگان این اقدام را انجام نداده‌اند و درخواست کردند تا زمان اجرای تعریف کد را تمدید کنیم. به هر حال پیگیر ایجاد کد و شناسه رهگیری بر روی بسته‌بندی برنج‌های وارداتی هستیم تا مردم بتوانند از طریق شناسه درج شده بر روی بسته‌بندی برنج، ‌ اصالت آن را به صورت آنلاین دنبال کنند.

وی با بیان اینکه تمام پارامترهای کیفی برنج‌هایی که از کانال وزارت بهداشت وارد می‌شوند و وزارت بهداشت به آنها مجوز می‌دهد، ‌ بررسی و کنترل می‌شوند، افزود: بر این اساس اگر استانداردهای کیفی‌شان مطابق با استانداردها ی وزارت بهداشت باشد، به آنها مجوز می‌دهیم و مشکلی از نظر کیفیت ندارند.

مفید تاکید کرد: این درحالیست که بسیاری از برنج‌هایی که از کانال‌های غیررسمی و به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، ‌ ممکن است مشکل داشته باشند و نباید از آنها استفاده کرد. البته باید توجه کرد که وارداکنندگان برنج‌های قاچاق، وقتی نمی‌توانند از وزارت بهداشت مجوز واردات رسمی دریافت کنند، محصول‌شان را به صورت قاچاق وارد می‌کنند که این محصول قطعا دارای مشکل است.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به کشورهای صادرکننده برنج به ایران، گفت: کشورهایی که تا به حال به صورت رسمی برنج از آنها به کشور وارد شده، عمدتا شامل هند، پاکستان، تایلند و بخشی هم از کشور اروگوئه بوده است. البته گاهی از سایر کشورها هم درخواست واردات برنج وجود داشته، اما بنابه دلایلی که گفتم به آنها مجوز نداده‌ایم. بنابراین برنج‌هایی که در حال حاضر در بازار موجود بوده و دارای پروانه بهداشتی ورود هستند، آزمایش شدند و از نظر بهداشت و سلامت مشکلی ندارند و مطابق استانداردهای وزارت بهداشت هستند.

مفید با بیان اینکه روی کیسه‌های برنج‌های وارداتی مجاز، پروانه بهداشتی ورود قرار دارد، افزود: برچسب اصالت آنها نیز بارکدی است که ما اصرار داشتیم همه آنها بارکد را روی کیسه نصب کنند تا از این طریق بتوان اصالت‌شان را استعلام کرد. در این زمینه درخواست تمدید وقت کردند. زیرا امکانات آن را در مبداء نداشتند و قرار است این امکانات را ایجاد کنند. البته همه برنج‌های وارداتی پروانه بهداشتی ورود را دارند و از طریق این پروانه می‌توان به اصالت‌شان پی برد. سازمان غذا و دارو هم اگر موارد غیرمجازی را در سطح عرضه ببیند، حتما اطلاع‌رسانی می‌کند. بنابراین مردم در هنگام خرید برنج وارداتی، به شماره پروانه بهداشتی آن دقت کنند که نشانه سلامت برنج است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران تاریخ انتشار 9 آبان 97، کدمطلب: 97080803952، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۹
0
0
غالب این برنج ها سالم هستند. مشکل در روند انبارداری آنها پیش می آید
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۹
0
0
م.آ75
اینکه این بحث الان مطرح شده جای سوال داره چون که خیلی از مردم ر حال حاضر دارن استفاده میکنن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۰
0
0
س.ح75
بهترین برنج دنیا رو تولید میکنیم ولی مردممون باید برنج خارجی مصرف کنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین